Poker Comic

Poker Comic 0001

De Full Tilt Million Dollar Cash Game is een cashgame met een

hoofdletter F, T, M, D, C en G. De beste/bekendste (haal door wat niet van toepassing is) spelers zijn in Engeland uitgenodigd om elkaar het leven zo moeilijk mogelijk te maken aan de cashtafel waar ze met blinden van 300 en 600 dollar elkaar bestrijden.

Tijdens de cashgame wordt bijgehouden wie het meest gewonnen heeft en wie het meest verloren heeft. Bij aanvang van deze hand is Tony G de grote winnaar en staat hij al een groot bedrag in de plus. De grootste verdiener van vorig jaar (en daarmee winnaar van een heuse wisselbeker), Phil Ivey, gaat dit jaar iets minder en heeft al enkele buy-ins ingeleverd bij zijn tafelgenoten.

De andere spelers aan tafel: Allen 'ik fold mijn azen wel' Cunningham, Andy 'koning tien offsuit uit positie ziet er best goed uit' Bloch, Chris 'Tijdens toernooien kan ik tenminste nog af en toe een dutje doen' Ferguson, 'Brian 'Kaartdood' Townsend en Patrick 'zieke swings' Antonius.

Het toernooi wordt van commentaar voorzien door Gary Jones die online onder de naam 'DaFool' door het leven gaat. Hij ontvangt nog wat bekenden om hem bij te staan in de commentaar functie maar het zijn vooral de chips van Ivey en Antonius die het meeste geluid aan tafel maken.

Poker Comic 101
Poker Comic 102
Poker Comic 103
Poker Comic 104
Poker Comic 105
Poker Comic 106
Poker Comic 107
Poker Comic 108
Poker Comic 109
Poker Comic 110
Poker Comic 111
Poker Comic 112
Poker Comic 113
Poker Comic 114
Poker Comic 115
Poker Comic 116
Poker Comic 117
Poker Comic 118
Poker Comic 119
Poker Comic 120
Poker Comic 121

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen