De Week van PokerNews

De Week van PokerNews 0001

Er gebeurt van alles in een weekje PokerNews. In deze serie artikelen geven we je een samenvatting van de week op de grootste pokersite van Nederland. Welke forumtopics waren hot, wie heeft een leuke blog online gezet, wie werd er fanatiek gerailed en welk nieuws beheerste de week?

Het PokerNews Forum

Sunday Million

De week begon met de prachtige prestaties van Papparuk (8e) en Draughter die met 5 left een deal maakte. Hoe hij zover kwam en op welke wijze de deal tot stand kwam lees je hier:https://nl.pokernews.com/poker-forum/topic50463/

MREKI bezig op de 5000NL

Naar aanleiding van de Sunday Million en het bedrag dat hij er aan overhield waagde hij een shotje op de 5000NL.

Livecoverage EPT Kopenhagen

Deze week zijn wij druk bezig geweest in Kopenhagen om verslag te doen van de Nederlanders en de import-Nederlanders. Danny, The__D__Ry, Ryan overweegt momenteel zich te naturaliseren tot Nederlander en doet alles om dit te bewerkstelligen. Vrijdag ging hij all-in met K4o, dit zegt toch al genoeg.

Bekijk hier alle video's die gemaakt worden door PokerNews in Kopenhagen. Meld je aan op ons Youtube kanaal en je krijgt regelmatig een update van de video's die erbij zijn gekomen.

Voor de livereporting klik je hier.

Quote:

Ik las onderstaande alinea en kon niet anders dan deze opnemen in deze rubriek. Noem het de vrijheid van een gastschrijver. De alinea komt uit de blog van Quagmiron:

"Met één gezadigde glimlach, prijkend op mijn gezicht, zal ik bij deze wedermaal tot een bedank koomen. Zonder u, gij nog altijd zeer gewaardeerde lezer, zou ik deze bloch nýt schrijven. Daardoor zijd ik zeer vereerd dat gij ook deze poscht tot het einde der eindes van deze letteren hebt gebracht. Nogmaalsch zal ik u bedanken, en u verwelkomen voor ook een nieuwe blochposcht.

De Blogs.PokerNews.com Blogs

Blog van deze week

En de winnaar van deze week is PokerGandhi; hij schrijft een mooie column over poker als sport, maar kan dat wel met de highrollers die zich gedragen als gokkers? Met plezier gelezen!

De Week van PokerNews 101

Foto van de week

Net als de blog van de week worden ook de leukste foto's op http://blogs.pokernews.com beloond met een prijsje. De afgelopen weken wonnen meerdere PN-ers al de felbegeerde Playboy Dealerbutton. Deze prijs wordt aangeboden doorShip-It.nl.

De Week van PokerNews 102

Hoe kan het in deze periode ook anders: het moest wel een foto worden met sneeuw! Met ware doodsverachting maakt SnoopyX hier een prachtige jump. Benieuwd wanneer ze haar blog weer gaat bijwerken.

Video van de week

Gisteren stond ik met gevaar voor eigen leven bij de uitschakeling van Ed de Haas.... Ed was boos, dat uitgerekend de speler Devraux hem uitschakelde. Stoom afblazen is dan natuurlijk een eerste vereiste dus je begint wat te roepen en te praten en ingetogen te schelden. Opvrolijken, danwel roepen dat het een kutspel is werkt niet bij Ed (Nice try Rolf ). Daarom even een Ed de Haas, die tijdens de WSOP Havid Kahn even op zijn plaats zet:

De Week van PokerNews 103

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen