Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

EPT San Remo | European Poker Tour San Remo

EPT San Remo | European Poker Tour San Remo 0001

De PokerStars.com European Poker Tour strijkt voor het eerst in haar bestaan neer in San Remo. Deze EPT San Remo kent een buy-in van €5.000 en is met 500 deelnemers geheel uitverkocht.

Net als in Warschau is EPT San Remo weer een televised event, dit betekent natuurlijk dat op vrijdag en zaterdag de featured table via Live Webcast en met Nederlands commentaar van onder andere Jordy Veenboer op de mainpage van PokerNews.nl live wordt uitgezonden.

Naast de webcast is er uiteraard iedere dag de livereporting te volgen vanuit San Remo, waarbij wij de Nederlanders uiteraard scherp in de gaten zullen gaan houden. Zo spelen op dag 1a onder andere Michiel 'Utreg' Brummelhuis en forummember Menno 'Vlekski' Vlek. Op dag 1b spelen er nog meer Nederlanders: Rob Hollink, Noah Boeken, Robin Bos, Joris Jaspers en Stieven Razab-Sekh onder andere. Dit zijn spelers die zich gekwalificeerd hebben via internet.

Uiteraard zullen ook bekende internationale pokerspelers deelnemen, onder hen bevinden zich onder andere: Daniel Negreanu, Isabelle Mercier, Luca Pagano, Bertrand 'ElkY' Grospellier, Vanessa Rousso en Dario Minieri. Opperbrush Thomas Kremser is ook weer van de partij en samen met Lee Jones zal hij het toernooi ongetwijfeld weer in goede banen leiden.

Wie zich dit jaar zich mag laten kronen tot eerste winnaar van de EPT San Remo is nog niet bekend. Je kan het op de voet volgen in de EPT live reporting waar de blogs worden bijgehouden en foto's en video's worden geplaatst.

Zorg dat je niets mist van de EPT San Remo!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen