Red Watches the Stars - deel 49

Red Watches the Stars - deel 49 0001

Johnny Chan's call girl gearresteerd

De minnares van Johnny Chan is met handboeien om uit het Bellagio geleid door de politie. Annie Wang speelde de "grave shift" van de $100-$200 limit game. Het ging haar niet heel goed af: ze werd gesloopt aan de tafels. Zelfs met valsspelen lukte het haar niet om te winnen en was ze zelfs de grootste verliezer in het Bellagio. Wang wordt beschuldigd van het in het spel brengen van extra kaarten. Aan het einde van wederom een lange sessie gebeurde het volgende:

Op een flop van Qxx wordt Annie ge-checkraised en ze zegt tegen deze speler: "Show me a Queen and I'll fold, I have JJ". Hij laat KQ zien en zij muckt haar kaarten. Terwijl zij de kaarten in de muck gooit, ziet iemand drie kaarten de muck in gaan: {a-Spades}{k-Spades}{j-Spades}. De beelden worden teruggekeken door de bewaking en schijnbaar zien zij iets wat niet helemaal pluis is: ze krijgt handboeien om en wordt afgevoerd.

Phil Hellmuth speelt weer Chinees poker

Phil Hellmuth kon het niet laten en besloot toch weer eens Chinees poker te proberen. In een cashgame was het Patrik Antonius die Phil Hellmuth insurance gaf toen Phil met pocket azen all-in ging tegen Tom Dwan (Durrrr). Phil verliest de hand en dit geintje kost Antonius $85.000! Afijn, Patrik wil het geld betalen en Phil stelt voor om gelijk even te gaan spelen in het Bellagio.

"Not for less than $2,000 a point criss-cross." I said, "Let me call Doyle and see if he wants a piece." Doyle said no, but Johnny Chan said yes to taking 50% of me. Of course, I felt like I was a favorite in the match, but poor Chan, just sitting there minding his own business, ended up losing $145,000. I also lost $145,000, despite making four kings the first hand and starting ahead $24,000. I lost $290,000!! Too bad for Johnny, who later said, "I should have known not to take a piece of Phil after he lost with A-A, all in before the flop!"

Phil Hellmuth verliest dus even $145.000 en dan komt Phil Ivey binnenlopen. Hellmuth heeft blijkbaar zin om te gokken en gaat tegen Ivey spelen: $3.000 per punt en niemand die een gedeelte van de actie wil kopen. In het begin gaat het slecht en staat hij $250.000 achter. Hij komt nog terug, maar gaat wel naar huis, een paar duizend dollar lichter: " For the night I ended up losing $117,000, all of the $80,000 for Antonius and $37,000 to boot! Ouch."

Anna Wroblewski: "Blah"

Een paar weken geleden maakten wij al melding dat het niet zo goed ging met Anna en haar blog laat zien dat het niet heel veel beter gaat op dit moment. De titel van haar blog doet het al vermoeden ("Blah") en wie verwacht een behoorlijke lap tekst te krijgen, komt bedrogen uit.

" Poker = da devil! Ima go on vacation...in a cave somewhere. *sniff* Anna"

Wij blijven haar volgen!

Jonathan Little ontslagen door Full Tilt Poker

Ondanks dat hij een prachtig WPT seizoen (hij haalde drie finaletafels) had, is Jonahthan Little vorige week door Full Tilt Poker ontslagen. Hij heeft andere spelers op zijn account bij FTP laten spelen en dit is volgens de regels niet toegestaan.

Full Tilt Poker hierover: " When a player on Full Tilt Poker plays against and chats with a red pro on the site, it is imperative that they be able to trust that it is really the advertised pro playing the account."

Red Watches the Stars - deel 49 101

Voor Little betekent dit dat zijn account gesloten is en hij niet meer welkom is bij Full Tilt Poker. De grote baas van de pokerroom biedt zijn excuses aan.

Patrik Antonius is gefrustreerd?

Patrik Antonius krijgt een nare beat van Ziigmund op de Pot Limit Omaha als die zijn fullhouse maakt op de river. Patrik krijgt wat commentaar en reageert als volgt:

FinddaGrind: listen guys

FinddaGrind: i know u r all watching

FinddaGrind: i havent played this game for like 6 months because no one ever plays

FinddaGrind: and its a mazing

FinddaGrind: why all of u r sitting here

FinddaGrind: u all would have an enge vs me at the moment

FinddaGrind: u play this everyday

FinddaGrind: i just want to gamgle

FinddaGrind: thats all

FinddaGrind: peace

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen