Poker Comic - Boxing Day

Poker Comic - Boxing Day 0001

De European Poker Tour op de Bahama's werd dit jaar gewonnen door Elky. Het jaar ervoor, toen dit nog een editie van de World Poker Tour was, waren het Ryan Daut en Isaac Haxton die heads-up kwamen te zitten en streden om 1,5 miljoen dollars. Een epische strijd die mooie televisie opleverde. Dat was seizoen 5 episode 10 en inmiddels zijn wel al weer heel wat verder en zijn er tientallen andere WPT winnaars maar deze finale tafel zal niemand snel vergeten.

Isaac Haxton komt als grote chipleader met 55% van de chips aan tafel en schakelt samen met Ryan Daut iedereen aan de tafel uit. Heads-up begint Haxton met een grove chiplead over Daut maar dan begint het spektakelstuk pas. Vandaag in de PokerNews comic de epische strijd tussen deze twee internet grootmachten.

Inmiddels kennen we Ryan Daut natuurlijk allemaal als de pokermaat van RaSZi en van zijn populaire blog op Cardrunners waar hij zijn Paint skills tentoonspreidt. Isaac Haxton zien we regelmatig online aan de high stakes (heads-up) tafels van FullTilt waar hij speelt onder de naam "luvtheWNBA". Het is de heren dus voor de wind gegaan sinds hun mooie payday maar hier begon het dus allemaal.

Overigens komen we op de achtergrond komen Raihkann tegen die daar is om Ryan Daut aan te moedigen. Net als tijdens de World Series of Poker gaat zijn aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij en komt hij veelvuldig in beeld. Bulldozer!!! Bekijk de strijd der titanen met de unieke extra om hun gedachtegang te volgen.

Hier een fragment voor het geval je het nog niet hebt gezien:

Poker Comic - Boxing Day 101
Poker Comic - Boxing Day 102
Poker Comic - Boxing Day 103
Poker Comic - Boxing Day 104
Poker Comic - Boxing Day 105
Poker Comic - Boxing Day 106
Poker Comic - Boxing Day 107
Poker Comic - Boxing Day 108
Poker Comic - Boxing Day 109
Poker Comic - Boxing Day 110
Poker Comic - Boxing Day 111
Poker Comic - Boxing Day 112
Poker Comic - Boxing Day 113
Poker Comic - Boxing Day 114
Poker Comic - Boxing Day 115
Poker Comic - Boxing Day 116
Poker Comic - Boxing Day 117
Poker Comic - Boxing Day 118
Poker Comic - Boxing Day 119
Poker Comic - Boxing Day 120
Poker Comic - Boxing Day 121
Poker Comic - Boxing Day 122
Poker Comic - Boxing Day 123
Poker Comic - Boxing Day 124
Poker Comic - Boxing Day 125
Poker Comic - Boxing Day 126
Poker Comic - Boxing Day 127
Poker Comic - Boxing Day 128

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen