Red Watches The Stars - Deel 48

Red Watches The Stars - Deel 48 0001

Hellmuth en the Brunsons doen een biertje

Doyle Brunson heeft meegedaan in de NBC Headsup Championship en dat was niet makkelijk voor hem: " I think this was the first time I've really played poker since Chip died and I'm still having trouble with that."

Na afloop hoorde Doyle en Tod Brunson dat de band Blake Shelton om de hoek een concertje gaven en die spelen allemaal op DoylesRoom. Doyle had aanvankelijk niet zo'n zin, maar toen hij hoorde dat ze Country & Western speelden besloot hij toch mee te gaan. Daar kwam de hele Brunson-clan Phil Hellmuth en Clonie Gowen tegen en het bier vloeide rijkelijk. De gitarist wilde graag de hoed van Doyle passen en uiteindelijk geeft Doyle zijn $1600 Stetson kado. " That was about $150 for each Miller Lite I had drunk! Oh, well, he gave me a violin string which was exactly what I needed!!!"

De volgende stop was een bikerbar: Hogs en Heifers en Doyle maakte zich op voor een partijtje knokken aangezien ze met twee mooie dames naar binnen gingen. Ook de vrouw van Todd (Anjela) was van de partij. Ze werden herkend als pokerspelers en ze kregen de beste plaatsen van het huis. Wat er dan gebeurt kan alleen Doyle omschrijven:

"You have NOT lived until you have seen a drunken Phil Hellmuth dancing to Country Western music at a place like Hogs and Heifers. I saw a different Phil than I had ever seen and we had a great time. Me? When you get up over sixty years of age, the women look right through you - unless they say….."You remind me of my Grandfather!" I've never seen women that could twist, gyrate, and grind like some of those women. WOW!!! Time has passed me by. Where were they when my hormones were raging?"

Sidebetje Sahamies en Wahlbeck

Deze spelers hebben wij in de lobby van het hotel waar de EPT in Kopenhagen werd gehouden een tijdje mogen aanschouwen terwijl zij aan het Chinees pokeren waren. Naar nu bekend is geworden, is daar een bizarre sidebet uit ontstaan.

Zij gaan het tegen elkaar opnemen met Chinees pokeren en de winnaar is degene die het eerste 50 punten verzameld. De verliezer dient op zijn onderarm aan de bovenzijde de achternaam van de winnaar te tatoeëren. De tatoeage mag niet verwijderd worden danwel aangepast worden in de eerste 10 jaar. Hij moet zo groot zijn als de gsm van Ilarie (12,5 cm) en de winnaar betaalt de tatoeage. De verliezer kan het afkopen, maar de winnaar hoeft geen enkel bod te accepteren.

Tijdens de volgende EPT waar zij beiden aanwezig zijn, zullen wij de armen in beeld brengen en kijken wie de winnaar is.

Durrrr sucksout on Phil Hellmuth

Tijdens de NBC Headsup championship maakt Durrrr een play die niet heel erg best is. De blinds zijn $150/$300 en een ieder heeft $20.000 voor zich staan. Hellmuth completes vanaf de button en Durrrr raiset naar $1.100 waarop Phil Hellmuth reraist naar $2.500 en hij heeft azen.

Phil Hellmuth: "Then I try to act weak. I raise my head up to peer at him from beneath my hat, then I duck back down like I'm afraid that he'll see me. Then I hear what I'm hoping to hear, Durr says, "I'm all in!" I can barely contain my excitement. I immediately announce, "I call," and flip my hand up."

Uiteindelijk valt er een tien op de turn en Phil Hellmuth verliest de hand. Uiteraad zien wij dan een prachtige Phil Hellmuth blowup en dat zal hele goede televisie worden: een klassieker in de maak waarschijnlijk. En Durrrr wil het goed maken: 30 keer headsup voor $100.000! Tuurlijk zegt Phil dat hij dat wel even doet, maar hij begint alweer terug te krabbelen. Hij begint al eisen te stellen en sluit zijn blog af met: " I don't need to play him, I crushed him in three hands on NBC!! He may have won the chips, but the world knows who really won the hand!!"

Durrrr over het feit dat Hellmuth onder de bet uit wil komen: " I have been sucked out on for far larger amounts of equity than hellmuth was, and i don't usually whine about it and challenge people to heads up... but if I did, I wouldn't try to backout of the challenge when it was accepted.."

Om even in de stemming te komen, een blow up van Phil Hellmuth in Poker After Dark 2008:

Red Watches The Stars - Deel 48 101

High Stakes multitablen met Durrrr

Tom 'Durrrr' Dwan heeft wel schik in het spelletje en ook een aardige bankroll om te pokeren, zoveel is wel duidelijk. Maar korte tijd geleden keken de railbirds toch hun ogen uit toen zij de volgende tafels open zagen staan bij Durrrr:

Vier Pot Limit Omaha tafels $200-$400

Twee headsup Pot Limit Omaha tafels tegen Ziigmund $200-$400

Drie headsup No Limit Hold'em tafels, twee tegen Ziigmund en een tegen Phil Ivey

Jonas 'Nebuchad' Danielson geeft uitleg

Tijdens de uitreiking van de Scandinavian Poker Awards voor het begin van de EPT in Kopenhagen maakte Nebuchad een behoorlijke blunder in zijn antwoord naar Daniel Negreanu op de vraag waar zijn nickname vandaan kwam.

Je kan hier het fragment bekijken waar het om ging .

Bij onze collega's van Siktilt heeft hij tekst en uitleg gegeven en excusus aangeboden:

Red Watches The Stars - Deel 48 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen