Red Watches the Stars - deel 51

Red Watches the Stars - deel 51 0001

Anna Wroblewski heeft een vriendje

De afgelopen maanden hebben wij Anna Wroblewski in Red Watches the Stars voorbij zien komen, meestal waren het geen opbeurende berichten en was zij down en teneergeslagen. Hoe anders is deze keer het begin van haar blog: " I found my perfect man. I hope I am not running too ahead of myself. He's by far the coolest guy I've ever met. He's got cute curly hair, very handsome! He showed up on time at 8:00, presented me with a dozen red roses hidden behind his back, which totally surprised me."

Dat is dus nog wel gewoon de truc: op tijd verschijnen op je date en attent een bosje bloemen meenemen die je niet bij de benzinepomp hebt gehaald. Hij schijnt goed te kunnen luisteren en is iets jonger dan zij zelf is. Hij is vijf jaar oud en heet Niko, ze moet een avondje oppassen.

Paul Wasicka pakt jachtgeweer

Paul Wasicka heeft links en rechts wat problemen gehad met de helpdesk van Alienware. Hij had daar een computer aangeschaft om op te kunnen gamen. Om te beginnen duurde het uiteraard langer dan verwacht omdat de videokaart niet geleverd kon worden. De pc wordt afgeleverd en er zit een grote deuk in de kast... als dat maar goed gaat. Nee dus: kleuren naar zijn grootje en nog wat problemen. Hij belt de helpdesk en legt de situatie uit en verwacht de pc terug te kunnen sturen. Niet dus: "Apparently there is a required number of hours that has to be spent with tech support before the computer can be sent back in to the warehouse to be looked at."

Hij stuurt uiteindelijk de pc terug en na een maand staat er een doos op de stoep met een nieuwe pc; helemaal doorweekt. Hij belt support weer en eist zijn centen terug, maar zo werkt het uiteraard niet. Er komt weer een andere pc en daar kan hij zijn games weer niet op spelen. Weer bieden ze aan om deze te maken maar hij is het zat: hij wil nu echt zijn geld terug. " They informed me that since three months had passed since I bought the computer (the three months had passed four days prior) there was no way they could allow a refund."

Paul Wasicka gaat helemaal door het lint en verwacht betere service voor een computer die toch $520 heeft gekost (zo'n €450). Hij zag nog maar 1 oplossing:

Red Watches the Stars - deel 51 101

Ilari 'Ziigmund' Sahamies broke?

De geruchten houden aan en worden steeds sterker dat Ziigmund broke zou zijn. Hij heeft aan de tafels vrij slechte tijden op FullTiltPoker: vorige maand verloor hij $750.000 en in de eerste week van april liet hij ook $300.000 achter op de tafels. Afgelopen maandag verloor hij een pot en wilde hij reloaden. Het bericht van de dealer was zorgwekkend: Dealer: Ziigmund adds $7,895.50.

Zijn azen worden op de volgende manier gekraakt:

Red Watches the Stars - deel 51 102

En Ziigmund was niet geheel blij met de situatie:

Ziigmund: hope u doie f godngodong

Ziigmund: fu moron chin

Urindanger: it's chink.

Urindanger: learn to spell

Urindanger: chin. wtf

Ziigmund: what chink means?

Ziigmund: i didnt mean that word

Ziigmund: r u asian?

De headsup tussen Antonius en Brunson leeft

Zoals onlangs in deze rubriek al vermeld zit er een headsup tussen Antonius en Brunson aan te komen nadat Brunson had geroepen in een interview dat hij 'would swim a river to play online players'. Hij bedoelde hier niet Antonius mee, maar hij nam de uitdaging wel aan. Doyle Brunson mag 7 games kiezen die headsup gespeeld gaan worden en NLHE en PLO zitten hier waarschijnlijk niet bij.

David Williams, Jennifer Harman en Doyle Brunson zelf geven hier onder commentaar op de headsup.

Red Watches the Stars - deel 51 103

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen