Cardrunners contracteert Lee Jones | Overig Poker Nieuws

Cardrunners contracteert Lee Jones | Overig Poker Nieuws 0001

Hij was de Pokerroom manager van PokerStars en heeft een groot aandeel in de organisatie van de European Poker Tour, vanaf heden zal Lee Jones zich echter met andere zaken bezig gaan houden. CardRunners.com heeft Jones namelijk gecontracteerd.

Belangrijke aanwinst

Cardrunners, de website waarop pokerspelers zich betaald kunnen aanmelden om zo onder andere instructiefilmpjes over poker te bekijken, denkt dat Lee Jones door zijn jarenlange ervaring goed van dienst kan zijn in het organiseren van de website. Ook de innovatie is een belangrijk agendapunt waarbij Jones' hulp goed van pas zou kunnen komen. "Lee will be intimately involved every single day with ensuring that CardRunners videos remain innovative and creative as well as continuing to meet the rising standards of quality seen industry-wide," aldus Ezra Galston, hoofd van afdeling marketing bij Cardrunners.

Lee Jones heeft zeer veel ervaring in sectoren die perfect aansluiten op CardRunners. Zo werkte Jones 25 jaar in de computersector, en heeft hij vijf jaar meegeholpen aan het organiseren van de European Poker Tour. Ook dit is van grote waarde, oordeelt Galston:"Lee is bringing 5 years of experience in the poker industry as well as 25 years of experience in the computer business world to our management team. This isn't a cushy consultant gig."

Werkverleden

Lee Jones werkte vanaf 2003 voor de online pokerroom PokerStars. Onder zijn leiding rees de website tot grote hoogte. Hedendaags geldt PokerStars als één van de grootse online pokerrooms, zoniet de grootste. Het dienstverband tussen Lee Jones en PokerStars is in april 2007 opgehouden te bestaan.

Naast zijn bezigheden bij PokerStars was Lee Jones eveneens zeer actief bij het organiseren van de European Poker Tour. Hij hield zich bij de EPT's vooral bezig met het goed in beeld brengen van het toernooi, voor tv-uitzendingen en online webcasts.

De overstap

Lee Jones is momenteel nog woonachtig in Europa, maar zowel hijzelf als zijn vrouw had altijd al het stille verlangen om terug te keren naar de Verenigde Staten. "One of the realities of life is that you can't do everything," begint Lee Jones. "My wife and I were already planning to move back to the States, so continuing to work for the EPT really wasn't an option. I will miss John Duthie and the EPT family a great deal, but I'm delighted to say that I go with their good wishes. I also intend to return there next season, but as a player this time," aldus Jones.

Onder de leden van Cardrunners bevinden zich enkele zeer bekende pokerspelers, zoals Cole 'CTS' South, Brian Hastings en Brian Townsend. "When I talked to the guys at Cardrunners - Taylor, Andrew, Brian, and Ezra - it was a no-brainer. They're all incredibly sharp young men who are using poker as a springboard to professional and personal success. They've already built a good business, and want to build a great business; it sounded like too much fun to pass up," aldus Jones.

De rol van Jones bij Cardrunners zal voornamelijk operationeel en organisatorisch zijn. Van de inhoud, poker, zal Jones zich zoveel mogelijk afzijdig houden, ondanks zijn verleden bij diverse pokerinstanties.

Nederlanders 'gaan goed' in WPT

Het World Poker Tour Championship is in volle gang. In het deelnemersveld zijn enkele Nederlanders te bespeuren. Tot zover worden we niet teleurgesteld. Het toernooi met een $25.000,- buy-in en een eerste prijs van meer dan 3 miljoen dollar wordt momenteel aangevoerd door Robert Mizrachi met 523.000 chips.

Cardrunners contracteert Lee Jones | Overig Poker Nieuws 101

Op de zesde plaats in de officiële rangorde vinden we de eerste Nederlander terug met 302.000 chips, volgens de officiële standen op Worldpokertour.com. Steve Wong is daarmee de best genoteerde Nederlander op dit moment. Echter wordt hij op de voet gevolgd door Marcel Luske. Luske staat volgens de officiële noteringen op 277.000 chips.

Van de 545 spelers die begonnen zijn er nog 200 spelers over. De blinds bedragen op dit moment 1.500-3.000 met een bijbehorende ante van 400.

PokerStars biedt 'gratis' WSOP-tickets

Wil jij gratis naar de World Series of Poker en meedoen aan het Main Event? PokerStars biedt dagelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan het de World Series of Poker Main Event worden dagelijks gehouden. De actie verloopt op 27 juni.

De eerste prijs is een pakket ter waarde van $12.500. Een keer per week kun je gratis deelnemen aan de zogenaamde 'Round 1'. Eindig je bij de eerste 50 spelers, dan verschaf je jezelf toegang tot de 'Weekly Finals', die afhankelijk van welke finale je kiest één of drie Main Event Packages als hoofdprijs hebben.

Doyle Brunson daagt Antonius uit voor golfpartij

Alles begon met een interview waarin Antonius zich liet ontvallen alle stakes te willen spelen tegen live spelers. Doyle Brunson reageerde hierop door een 'challenge' aan te willen gaan: hij speelt tegen Patrik Antonius alle stakes in pokervarianten naar keuze van Brunson zelf. Naast deze uitdaging heeft 'Texas Dolly' er een nieuw voorstel aan toegevoegd.

Cardrunners contracteert Lee Jones | Overig Poker Nieuws 102

Brunson wil een wedstrijd golfen tegen Antonius. De 27-jarige Antonius, ex-tennisser, speelt pas sinds enkele maanden golf. Brunson daagt Antonius uit om voor $100.000,- per hole te golven. Antonius antwoordt op zijn blog als volgt: "First of all, when the hell did Doyle Brunson start writing a blog, is it even legal for a man that old to blog? Pretty amazing for a guy that was around before TV's and telephones. And second, what is the gambling world coming to when a 108-year-old man can challenge a young man in the prime of his life to a $100,000 a hole golf match."

"In the three years I have known Doyle, I have never seen him looking more alive and with so much energy and focus. Mostly likely due to the fact that he thinks he has finally found the ultimate fish who is going to donate millions on the golf course and poker table," aldus Antonius.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen