Lex "RaSZi" Veldhuis Twitch Stream

Greenstein en Wroblewski delen bed | Red Watches the Stars

Greenstein en Wroblewski delen bed | Red Watches the Stars 0001

De audio blog van Barry Greenstein is een opvallende deze keer. Hij vertelt dat zijn vriendin Alex niet meekon naar Monte Carlo en dat hij het vast wel voor elkaar zou krijgen om wat meiden op te pikken daar.

Barry is goed bevriend met Anna Wroblewski en zij vroeg of ze bij hem op de kamer kon omdat haar roommate andere plannen had. Barry kan geen 'nee' zeggen, dus het was zo geregeld. Nu had Barry daar achteraf problemen mee, want ja: je ligt toch met een meisje op de kamer in hetzelfde bed en als je veel reist... nou ja: vul zelf maar in.

Afijn, de nachten erop hebben zij met kussens tussen elkaar in geslapen en ging het wel, maar toch bleef het kriebelen schijnbaar. De laatste dag wordt Barry wakker om 5 uur en Anna is tegen hem aangekropen: "She breached the wall of pillows and seems in clear violation of rule number one. Before i could explain the possible consiquences, she said: "I have a real bad tummy ache". In a voice of a five year old girl instead of a woman, who's screenname is VIEThotty21." Lucky Anna zullen wij maar zeggen dan.

Nu wordt er over gesproken dat het niet helemaal kies is van Barry gezien het leeftijdsverschil. Barry zelf daarover: " I actually wouldn't have mentioned it if Anna hadn't kept bringing male friends up to the room during the tournament. (She claims they weren't interested in her. They all wanted to meet me!) They must have all figured the obvious was happening, when it wasn't. I decided it was better for me to tell the funny story than wait for someone else to mistell it. My protests were against those who think it's creepy that someone my age would have sexual thoughts that wander. Sorry kids, even your mom does!"

De live reporing crew heeft samen met Barry en Anna gegeten de dag voor de finaletafel en ik wilde een glas wijn voor Anna pakken. Dat ging mooi niet door: zij mag niet drinken tot en met 19 maart 2009. Zij heeft een sidebet met Phil Ivey voor $25.000 dat zij het een jaar zou volhouden.

Lacey Jones 'the hottest girl in poker'

Lacey Jones is gekozen tot 'the hottest girl in poker', naast dat het een mooie meid is, kan ze natuurlijk ook wel wat. Haar Hendonmob is *kuch* indrukwekkend. Afijn oordeel zelf:

Greenstein en Wroblewski delen bed | Red Watches the Stars 101

Icallsowhat blijft winnen

Hij houdt inmiddels de gemoederen flink bezig en staat nu alweer $1.157.000 voor in de maand april. De grootste pot die hij speelde deze maand bedroeg $173.601 en hij won deze van Jigga100. Hier was wel een klein beetje geluk voor nodig. Blinds zijn $200-$400 en Jigga100 raiset naar $800. Icallsowhat reraiset naar $3.000 en samen gaan ze naar de flop na de call van Jigga100.

De flop is {9-Diamonds}{10-Hearts}{9-Clubs} en Jigga100 checkt, ICSW bet 4.800, raise naar 17.200, reraise naar 58.200 en tenslotte gaat Jigga100 all in voor 85.302 en krijgt een call. Jigga100 heeft een fullhouse met {9-Hearts}{7-Hearts}{10-Clubs}{7-Clubs} en loopt voor op Icallsowhat met {9-Spades}{a-Hearts}{5-Hearts}{6-Spades}. De turn brengt volledig terecht de {a-Clubs} en de pot komt naar Nederland!

Daarnaast won hij op één dag een pot van $168.793 en $160.363 tegen David Benyamine en Pekay en lag hij wel voor toen het geld er op de flop in ging. Dit jaar staat hij inmiddels al iets meer dan $2,4 miljoen voor.

Brandi Hawbaker 1982-2008

Brandi Hawbaker heeft iets meer dan een week geleden zichzelf van het leven beroofd. De pokerfora in binnen- en buitenland hebben er al uitgebreid over gediscussieerd, voor hen was zij een pokerspeelster. Mede namens de familie hebben haar vrienden Jen en Brandon een korte video gemaakt voor RawVegas TV over Brandi en haar problemen.

Greenstein en Wroblewski delen bed | Red Watches the Stars 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen