Anna Wroblewski gaat skydiven + meer pokergossip

Anna Wroblewski gaat skydiven + meer pokergossip 0001

De laatste keer dat wij het hadden over Ainna Wroblewsk in deze brief, was naar aanleiding van uitspraken van Barry Greenstein over hun verblijf in Monte Carlo. Zij deelden daar een kamer en Barry gaf aan toch wel moeite te hebben zijn mannelijke gevoelens te onderdrukken. In de gehele pokerwereld werd hierop gereageerd en het was een heftige discussie.

Ze reageerde hier nog verbolgen op en baalde van alle ophef en vond het eigenlijk allemaal maar nergens op slaan. Kort daarna zou ze voor twee weken naar Hawai vertrekken. Toen ik haar vroeg of ze daar nog ging spelen was het antwoord duidelijk: "Why the hell would I want to play poker over in hawaii??? hehe. I am not bringing my computer or phone with me I am scott free! I'll send some sunshine your way!!! Be ready! Anna"

Dat ze daar hele andere dingen dan poker heeft gedaan is wel duidelijk geworden: ze is wezen skydiven en het volgende filmpje is daar getuige van:

Anna Wroblewski gaat skydiven + meer pokergossip 101

Dave 'Devilfish' Ulliot kan zingen(?)

Dave Ulliot was aan het begin van de pokerhype één van de eerste high profile spelers die regelmatig op de Nederlandse televisie te zien was bij onder andere Veronica.

Nu laat Dave zich van een hele andere kant zien, hij zingt het nummer 'Chocolate Rain'. Het is niet helemaal duidelijk nog of het zingen is en het duurt 1:07. Lijkt kort, maar het is een hele zit, in ieder geval is kijken geheel op eigen risico en PokerNews kan niet aansprakelijk worden gesteld voor alle schade die hier eventueel uit voortvloeit.

Anna Wroblewski gaat skydiven + meer pokergossip 102

Phil Hellmuth op een blikje bier

Phil Hellmuth gaat vlak voor de World Series of Poker 2008 reclame maken voor Milwaukees Best Beer. Op drie verschillende blikjes bier staat Phil afgebeeld met daaronder een van zijn gevleugelde uitspraken zoals 'I can dodge bullets baby!', of 'If it weren't for luck I'd win 'em all!'. Op de blikjes staat een code die je vervolgens op de website van de bierbrouwer kan invullen en waar je vervolgens een seat voor het Main Event van 2009 kan winnen. Mocht je in Las Vegas zijn de komende tijd, zo zien ze er uit:

Anna Wroblewski gaat skydiven + meer pokergossip 103

Shannon Elizabeth verliefd?

Ook hier hebben wij een aantal optredens van Shannon Elizabeth en haar partner Derek Hough uit Dances with the Stars laten zien. Shannon verliet haar vriend Brett Estrada net aan het begin van de show en Derek (een Mormoon) was vrijgezel. Sinds de show zijn ze onafscheidelijk en bronnen binnen de pokerwereld (man in lange regenjas in een tochtige parkeergarage) geven prijs dat zij Derek nu pokeren aan het leren is.

Hier in Las Vegas gaan wij Shannon zeker tegenkomen, ze heeft een sponsorcontract bij Doyle's Room getekend en wellicht spotten wij Derek ook nog in de buurt. Hiermee kan definitief een einde komen aan alle speculaties rond Noah Boeken en Shannon Elizabeth…. Herinnert iemand zich de fotos van vorig jaar nog?

Anna Wroblewski gaat skydiven + meer pokergossip 104

ICallSoWhat heeft een goede maand

Ook in de maand mei (alhoewel nog niet helemaal voorbij) was goed voor onze landgenoot ICallSoWhat. Daar waar David Benyamine de grote winnaar is met $2.253.030 in de plus, doet ICallSoWhat het prima op de tweede plaats met $824.537. De afgelopen weken zagen wij hem regelmatig op vier tafels tegelijk spelen en dat hij totaal met ruim $500.000 aan de tafels zat, was geen uitzondering. Vanaf 1 januari staat hij nog steeds bovenaan de lijst met $3.583.131, gevolgd door David Benyamine. De grote verliezer is tot nog toe Lady Marmelade, 'zij' staat $2.071.218 in de min momenteel.

Waarschijnlijk komt ICallSoWhat in een week of twee naar de World Series of Poker, benieuwd of hij voor de camera te vangen is.

Eric 'P3achykeen' Liu busted on FullTiltPoker

Hij runt slecht de laatste tijd, berichtten wij twee weken geleden al dat hij de Porsche van een vriend tegen een bus parkeert, deze keer is zijn blog kort en bondig:" So lately I've been playing a lot of PLO, mainly in good games with lady marmelade. Unfortunately I've been running bad...today I just dropped 370k as nothing seems to be going right. This brings my downswing to $1 million, and my FTP roll near busto. GG."

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen