Eric Liu (P3achy Keen) rijdt Porsche aan gort | Poker gossip

Eric Liu (P3achy Keen) rijdt Porsche aan gort | Poker gossip 0001

Eric Liu (P3achy Keen) rijdt Porsche vriend aan gort

Vorige week ging Eric Liu met een aantal vrienden naar Sushi Leblon, een Sushi restaurant om de hoek in Rio de Janeiro. Een maat van hem, Erik, had duidelijk te veel op en werd behoorlijk dronken. Hij heeft dan als eigenschap dat hij graag discussies aangaat en normaal gesproken gaat Eric deze uit de weg, maar deze keer niet. Eenmaal terug in het hotel laait de discussie hoog op, hieruit trekt TJ (een andere vriend uit het gezelschap) zijn conclusies en heeft er genoeg van. Hij verlaat het hotel om 4 uur ´s ochtends en de heren gaan gewoon door.

Na 1,5 uur is TJ nog niet terug en nu worden ze bezorgd, het is immers toch Rio de Janeiro. Niet de meest veilige plaats op deze aardkloot. Als hij terug komt is wel tijd om te gaan slapen en zijn vriend moet terug naar huis. Hij is echter zo dronken dat Eric besluit hem met de auto van Goncalo auto terug te brengen.

Hij zet hem veilig thuis af, tot zo ver gaat het goed.

Maar dan komt hij bij een groot kruispunt en dan gaat het fout: "I thought a light had turned green because no cars were coming, so I gassed it at a pretty major intersection, and to my surprise, turned to my right to see a bus heading straight towards me. Well, apparently regardless of what an idiot I am I still run really good at life, so this bus manged to miss the entirety of my porsche, and instead of crushing me entirely it managed to only hit the back right bumper. I stopped, completely dazed with the blood drained from my entire face, unsure of what to do as I had just crashed Goncalo's car."

En zo eindigt een avond om snel te vergeten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Patrik Antonius in Amsterdam

De afgelopen week is Patrik Antonius gesignaleerd in onze hoofdstad. Samen met onder andere Noah Boeken en Mischa Hoedemaker maakte hij het uitgaansleven onveilig in de hoofdstad.

Eric Liu (P3achy Keen) rijdt Porsche aan gort | Poker gossip 101

Patrik is bijna twee weken in Amsterdam gebleven, maar de ware reden dat hij Amsterdam aandeed was het weerzien met vrienden en gezellig stappen? Of zouden er nog andere zaken zijn waarom hij een aantal dagen in Nederland verbleef. Wij zullen het nooit weten..... of toch?

Four way all-in op $200-$400

Gisteren ochtend speelde zich op de $200-$400 Pot Limit Omaha één van de grootste handen ooit af op Full Tilt Poker. Ook Icallsowhat bemoeide zich met de hand en gaf de eerste aanzet vanuit de big blind. Er zitten 6 spelers aan tafel met David Benyamine in de small blind en Icallsowhat in de big blind. Het is Durrr die UTG raiset naar $1.800 en Chufty en Benyamine callen. Icallsowhat maakt er $9.200 van, Durrr callt en Chufty callt all in voor totaal $5.800 en Benyamine callt ook. De pot is $33.600 en de flop is {10-Diamonds}{2-Clubs}{4-Spades}. Benyamine checkt en Icallsowhat gaat all in voor $14.787. Durrr callt en Benyamine maakt $92.746 en Durrr gaat all in voor $229.612 en heeft Benyamine covered. Deze callt all in voor totaal $175.127 en de pot is nu $492.824.

Benyamine: {2-Hearts}{q-Hearts}{q-Diamonds}{4-Clubs} (14,58%)

Icallsowhat: {10-Hearts}{k-Diamonds}{a-Spades}{2-Diamonds} (21,59%)

Durrr: {5-Spades}{a-Diamonds}{3-Spades}{6-Diamonds} (43,94%)

Chufty: {7-Clubs}{j-Clubs}{k-Hearts}{9-Clubs} (19,89%)

De turn is de {8-Diamonds} en de river de {q-Clubs}, Chufty wint hiermee de mainpot van $23.397 en David Benyamine de sidepot van $375.240! Deze hand komt op de achtste plaats van de grootste potten allertijden. In Omaha neemt deze hand de vierde plaats in de ranglijst.

Daniel Negreanu en de finaletafel van de W.S.O.P.

Er is al veel over geschreven: de finaletafel van de W.S.O.P. wordt 117 dagen later gespeeld. Is het een voordeel voor de amateurs of voor de pro's? Is het wel een verstandige zet van Harra's? Daniel laat zijn licht schijnen op de nieuwe opzet.

Eric Liu (P3achy Keen) rijdt Porsche aan gort | Poker gossip 102

Shannon Elizabeth verlaat Dancing with the Stars

Na 7 weken hebben Shannon Elizabeth en haar danspartner Derek Hough het programma Dancingwith the stars moeten verlaten. Helemaal onverwacht kwam het niet, ze hadden eerder forse kritiek geuit op de jury en ze kwamen over als slechte verliezers ondanks dat zij toen het programma niet hoefden te verlaten. Een jury tegen je in het harnas jagen is niet het allerslimste wat je kan doen en als het publiek er dan ook flauw van is, dan kan je de pannen van het dak dansen, maar dan lig je er uit. Toch een keurige prestatie die vijfde plek, in totaal wisten zij zeven weken in het programma te blijven. Haar laatste optreden en.... bil implantaten????

Eric Liu (P3achy Keen) rijdt Porsche aan gort | Poker gossip 103

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen