Daniel Negreanu signeert - De week van PokerNews

Daniel Negreanu signeert - De week van PokerNews 0001

Een paar weken geleden kwam het nieuwe boek van Daniel Negreanu uit: Daniel Negreanu's Power Hold'em Strategy. In dit boek gaat de kleine grootmeester in op het spelen van smallball poker; de favoriete stijl onder de grote jongens zoals Lindgren, Ivey, Wasicka en vele anderen.

De afgelopen week stond hij voor de deur van de persruimte boeken te signeren. Dit was niet vreemd, want tijdens de afgelopen weken hebben daar ook Doyle Brunson, Phil Laak en Mike "The Mouth" Matusow gestaan.

Er stond een rij van ongeveer 25 man diep die allemaal een boek van Daniel met handtekening wilden kopen. Negreanu nam netjes de tijd om met iedereen te babbelen en weet er altijd een leuke show van te maken.

Natuurlijk konden we de verleiding niet weerstaan en hebben we een aantal exemplaren gekocht en die laten signeren door Daniel Negreanu. Het zijn van die kleine dingetjes die het werken in Vegas zo leuk maken.

Daniel Negreanu signeert - De week van PokerNews 101

Waarschuwing reporters

Wat het werken in Vegas minder leuk maakt zijn de beperkingen. Deze week ging het behoorlijk mis bij PokerNews. Maar laat ik even bij het begin beginnen...

Voordat wij vertrokken naar Las Vegas hadden we wilde plannen: we zouden de nieuwste technologieën gaan gebruiken om jullie als thuisblijvers de beste Vegas experience te bieden. Dit hield in dat we 24 uur per dag een live feed wilden starten, met een (bijna) open mic waar iedere Nederlander zijn verhaal kon doen. Ook wilden we live feeds verzorgen vanaf het mobiele netwerk, zodat we "undercover" operaties in Vegas konden filmen. Ja, we hadden een solide plan liggen.

Een week voor vertrek viel de bom: we mochten geen live feed starten en, wat nog erger was, we mochten alleen maar filmen tegen de welbekende rode achtergrond met Rio en WSOP logo's.

Daar gingen onze creatieve ideeën het raam uit.

Vorig jaar mochten we gewoon in de gang filmen en konden we best leuke dingen doen. Dit jaar wil het WSOP management dat de beelden superprofessioneel (en dus supersaai) naar buiten worden gebracht.

Enfin, we komen aan in Las Vegas en hebben inderdaad direct door dat er geen centimeter flexibiliteit in de regels is ingebouwd. Braaf staan we dus voor het rode scherm, maar als de weken verstrijken begint het gewoon te kriebelen en besluiten we de regels gewoon te negeren. We maken inmiddels standaard video's buiten op het terras en beginnen ook in de gang wat opnames te maken.

Na onze drie "cribs" en wat kleine interviews in de gang komt de leidinggevende van PokerNews naar ons toe. De jongens van .com hadden onze filmpjes gezien en zijn zelf ook maar wat gaan experimenteren. Echter, dit werd gelijk opgemerkt en afgestraft door het management van de WSOP en de waarschuwing was niet mis: nog één maal afwijken van het rode scherm en PokerNews mag zijn spullen pakken.

Een serieuze bedreiging dus die wij gewoonweg hebben te respecteren. We laten het hier natuurlijk niet bij zitten en willen zo spoedig mogelijk een nieuw gesprek met het management, maar tot die tijd zijn we gebonden aan het rode saaie logo scherm.

Teleurstelling rondom het HORSE event

Zo teleurgesteld als ik was door deze ontwikkelingen, het werd alleen maar erger toen het $50,000 H.O.R.S.E. event begon. Vorig jaar was dit het hoogtepunt van de series, omdat er 4 rijen diep mensen aan het railen waren en de sfeer in de zaal elektrisch genoemd mocht worden. Dit jaar zijn de gangen leeg en staan er een handjevol mensen te gluren naar al die supersterren die ook dit jaar weer meedoen. De tafels zijn een stuk uit elkaar gezet zodat elke tafel flink wat ruimte heeft en het ziet er allemaal imposant uit, maar van een echte sfeer is helaas geen sprake.

Toch jammer dat de interesse in dit toernooi zo is geslonken. Ik hoop maar dat het main event nog wel zijn krankzinnige imago weet te behouden.

PokerNews Strategy

Ik zie veel mensen op het forum die zich afvragen wanneer de nieuwe strategie site van PokerNews zijn deuren gaat openen. Feit is dat het allemaal iets langer duurt dan oorspronkelijk de planning was, maar zo rond de WSOP lopen er nog wel eens wat afspraken vast. Dit betreuren we, maar ligt helaas buiten onze macht.

As we speak ben ik video's van de professionals aan het klaarstomen voor internet gebruik. Eén video kost ongeveer een ruim uur, dus ik heb nog een aantal uurtjes te gaan. Dit weekeinde moet er in ieder geval gestampt worden.

Volgende week kunnen we een datum vaststellen. De hoop is nog altijd gevestigd op dag 1 van het main event hier op de WSOP in Las Vegas, maar of dat daadwerkelijk gehaald gaat worden is op dit moment nog onzeker.

Hou de site dus in de gaten!

Prijswinnaars

$100 op PokerStars voor blog van de week

De winnaar van deze week is overduidelijk Joefff. Echt weer eens een blog waar moeite voor is gedaan. Duidelijke verhalen met veel grafieken en handjes. Gefeliciteerd.

Playboy dealer button, aangeboden door Ship-it.nl

Deze man (campingbewoner)neemt poker wel heel erg serieus. Voor het leven getekend, maar wel een dealerbutton rijker.

Daniel Negreanu signeert - De week van PokerNews 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen