Layne Flack wint Event #34; Rocco zegeviert in toernooi #35 WSOP 2008

Layne Flack wint Event #34; Rocco zegeviert in toernooi #35 WSOP 2008 0001

De toernooien schieten voorbij. Het ene evenement is nog niet afgelopen, of het andere is alweer begonnen. Enkel de intensieve volgers van de WSOP begrijpen nog wie welk toernooi wanneer speelt. Het typeert de chaos die de World Series of Poker met zich meebrengt. Ook vandaag zijn enkele pokerspelers verrijkt met een bracelet, en een toernooiwinst op hun palmares.

In het 34ste toernooi van de World Series of Poker werd Pot Limit Omaha gespeeld. De mogelijkheid tot rebuyen was aanwezig bij dit toernooi. Zo'n rebuy kostte $1.500,-, net als de inkoopprijs. De nog vrij jonge Layne Flack bleef van de 320 deelnemers als laatste over met alle chips. Hij kroonde zichzelf tot winnaar van Event #34 van de World Series of Poker.

Flack speelde heads-up tegen Daniel Makowsky. De beslissende hand van Flack bleek uiteindelijk {k-Hearts}{k-Clubs}{j-Hearts}{2-Spades} te zijn. Die hand won het van de {a-Clubs}{k-Diamonds}{4-Diamonds}{4-Spades} van Makowsky. Het board bracht nog enige hoop voor de uiteindelijke runner-up. {10-Clubs}{5-Diamonds}{7-Diamonds} bezorgde hem namelijk een flushdraw. Evenwel bracht de turn een {6-Hearts} en de river completeerde een set koningen voor Flack, met de {k-Spades}.

Door zijn overwinning ontvangt Flack ruim $577.000,-. Daniel Makowsky zal genoegen moeten nemen met $355.000,-.

Event #35 $1.500,- Seven Card Stud

Mike Rocco zal ongetwijfeld zeer content zijn met de World Series van dit jaar. De emotionele speler besloot deel te nemen aan het $1.500,- Seven Card Stud-evenement. Uit het veld van 381 spelers bleef Rocco als laatste over.

Dat hem dat niet koud liet, bleek uit zijn uitbundige reactie. "Yes, yes, yes!" schreeuwde hij toen hij all-in was tegen zijn opponent Al 'Sugar Bear' Barbieri. Het lot was Rocco gunstig gezind, waardoor hij evenement 35 op zijn naam kon schrijven.

Door zijn overwinning haalt Rocco zo'n $135.000,- binnen. Ook krijgt hij uiteraard een bracelet voor zijn overwinning. Direct nadat hij deze in ontvangst nam, sloeg hij trots de armband om zijn pols.

Runner-up Al Barbieri ontvangt $83.000,-.

Overige evenementen

Event #36 is een vrij doorsnee toernooi, maar daardoor niet minder populair. Er wordt No Limit Hold'em gespeeld tijdens het evenement. De buy-in bedraagt $1.500,-. Dag 2 van het toernooi zit er inmiddels op. Er begonnen 189 spelers aan die tweede toernooidag. Inmiddels is de finaletafel bekend.

Event #37 betreft een wereldkampioenschap. Degene die dit toernooi wint mag zich namelijk officieel 's werelds beste Omaha hi/lo-speler noemen. De buy-in bedraagt, zoals voor de meeste World Championshipevents $10.000,-. Er begonnen 235 spelers aan het toernooi. Inmiddels zijn er nog achttien spelers over.

Event #38 is een Pot Limit Hold'em-toernooi. De inkoopprijs van het evenement bedraagt $2.000,-. Er begonnen 605 spelers aan het toernooi. Inmiddels zijn er nog 64 deelnemers over. Vanaf plaats 64 wordt er prijzengeld verstrekt.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen