Patrik Antonius goes extreme - poker gossip

Patrik Antonius goes extreme - poker gossip 0001

Durrrr best PLO player in the world????

Als een speler de pot raiset in de $10.000 mixed event (game PLO) bij blinds 1000-2000 called Gus Hansen en daarna gaat Tom 'Durrrr' Dwan all-in voor 8.650. De original raiser maakt er 21.000 van en Hansen callt opnieuw. Met zijn drieen gaan ze naar de flop:

Flop: {6-Clubs}{5-Hearts}{4-Clubs}. De derde speler in de hand checkt naar Hansen toe die all in schuift en de speler callt. Tom "durrrr" Dwan: {10-Clubs}{8-Diamonds}{7-Hearts}{5-Diamonds}, Gus Hansen: {k-Hearts}{k-Spades}{7-Clubs}{6-Hearts}, Laatste speler: {a-Spades}{a-Hearts}{10-Spades}{2-Clubs}. De turn is de {3-Clubs}, de River de {a-Diamonds}.

Dwan flopt de nuts en de volgende discussie ontstaat:

Hansen:"Durrrr, I know you're the world's best PLO player but... honestly, what is the point of pushing there?"

Dwan: "Because I know you're not folding now, but you'll fold most flops and he (the other player) will shove most flops."

Hansen: "Let me tell you, this guy has no fold option what so ever."

Third player: "What the heck were you doing?"

Dwan: "I think my equity is good there."

Hansen: "Really?!?! You call that equity?"

Dwan: "Yeah, I think I even shove there online. If it's a PLO tournament online I shove."

Gus en de rest van de tafel kijken met verbazing hoe Dwan zijn chips stapelt.

Dwan: "There's also only 16 minutes left in the day. That was a factor also. I don't want to come back tomorrow with only 7,000 chips."

Al is de hand al een tijdje voorbij, de spelers zijn nog steeds aan het discussiëren over de wat Dwan precies bezielde. Voorlopig komen ze er niet uit. Hansen lijkt het meest van slag.

Aan de highstakespoker reports te zien doet Durrrr het toch best aardig: hij staat $1.5 miljoen in de plus, tegenover Gus Hansen die bijna $1.7 miljoen down is.

Patrik Antonius goes extreme

De videoblog van Patrik Antonius is deze keer opgenomen op de golfbaan. Hij gaat met wat vrienden spelen en ze spelen $10.000 per hole. Maar eigenlijk is hij op zoek naar extremere sidebets en hij heeft er inmiddels drie uit staan.

Hij gaat tennissen voor respectievelijk $200.000 en $100.000 en ook een rondje golf voor een tonnetje. Over golf gesproken: Daniel Negreanu geeft golftips in zijn videoblog en Patrik Antonius geeft aan wat je het beste met die tips kan doen.

Wie nog even kan vertellen wat er na 2 minuten en 10 seconden wordt verteld: graag! Op een of ander forumpje wordt geroepen dat hij bekend maakt dat Ziigmund (Ilarie Sahamies) PLO video's gaat opnemen voor PokerNews Strategy….

Allan Kessler over zijn aanvaring met Luske

Tijdens Event 16 in de World Series of Poker komen Marcel Luske in aanvaring met elkaar en het gaat er nogal heftig aan toe. Het gaat er om of Marcel al dan niet een call heeft gemaakt in de Omaha hi/lo. Marcel is er van overtuigd dat dit niet het geval is, maar Kessler denkt daar duidelijk anders over. Lees hier over de gebeurtenis in de livereporting.

Allan Kessler heeft zijn verhaal inderdaad op internet gezet en hij is opmerkelijk mild: I had always assumed that forward motion constituted a call, and he clearly had moved the chips forward past the dealer button. Apparently there is no forward motion rule at the WSOP this year, and Marcel got away with the cheap shot. I promised him I would write the details of the hand on the internet, which I have done. Marcel has always been a gentleman to me in the past, and I'm sure we will both get over this incident in the future. It was clear that he intended to call. The only reason I commented at that point of the hand was because I was certain he had already called.

Hmmm….. zijn melding aan de tafel over het op internet zetten kwam een stuk dreigender over dan dit gezapige stukje….

Video Barry Greenstein not published

Naar aanleiding van een videoblog van Eugene Todd waar deze nogal aan het dansen en het springen is, heeft Barry Greenstein een soortgelijke video opgenomen. De video is erg leuk geworden en wij zien Barry aan het dansen en springen. De collega's van Pokerroad hebben deze video namelijk op de laptop staan. Op zich leek het ons ook leuk de video in deze rubriek te plaatsen alleen hij wordt onder de pet gehouden.

Ze zijn van mening dat het Barry zou kunnen beschadigen als een pokerspeler die andere spelers vertegenwoordigt in diverse zaken omtrent het poker. De video komt voorlopig niet online: jammer, want het is echt de moeite waard.

Barry Greenstein legt in zijn interview met Frank op de Woerd nog even uit waarom het niet geplaatst wordt. Ook geeft hij antwoord op de vraag over welke spelers al meerdere boeken van hem mochten ontvangen.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen