Thang Lu wint Event #6 $1.500,- Omaha hi/lo WSOP 2008 + meer WSOP Nieuws

Thang Lu wint Event #6 $1.500,- Omaha hi/lo WSOP 2008 + meer WSOP Nieuws 0001

Dagelijks beginnen en eindigen de events van de World Series of Poker 2008. Gisteren zijn er weer een aantal bracelets vergeven.

Event #6 $1.500,- Omaha hi/lo

Van niemand anders dan Thang Luu werd verwacht dat hij 'evenement 6 wel eventjes binnen zou slepen'. Hij ging met een enorme chiplead de finaletafel aan. Wat van hem verwacht werd, deed hij dan ook maar eventjes. Hij won het evenement Omaha hi/lo. Dat toernooi kende een inkoopprijs van $1.500,-.

De laatste hand van de heads-up, die gespeeld werd tegen Spencer Lawrence, was {6-Hearts}{5-Diamonds}{9-Diamonds}{5-Clubs} voor Lawrence, tegen {4-Diamonds}{k-Diamonds}{3-Spades}{7-Hearts} voor Thang Luu. Op de flop {7-Diamonds}{8-Diamonds}{k-Spades} gingen alle muntjes van beide heren naar het midden. De turn en river brachten respectievelijk een {8-Clubs} en een {k-Clubs}, waardoor Luu zich als winnaar mocht kronen van een bracelet. Ook krijgt hij $243.000,-. De runner-up Lawrence ontvangt $156.000,-.

Event #5 $1.000,- No Limit Hold'em rebuy

Gisteren rapporteerde PokerNews al dat de finaletafel van evenement vijf in zicht was. Die tafel is inmiddels gereduceerd tot slechts één speler. Michael Banducci heeft het toernooi op zijn naam geschreven. In de heads-up versloeg Banducci Jeff 'YellowSub' Williams. Williams is onder andere bekend vanwege zijn deelname in 'The Poker Film', een website waarop enkele pokerprofessionals hun leven filmden en op thepokerfilm.com publiceerden.

Thang Lu wint Event #6 .500,- Omaha hi/lo WSOP 2008 + meer WSOP Nieuws 101

De heads-up tussen Banducci en Williams werd uiteindelijk beëindigd met een all-in waarbij Williams zijn {a-Clubs}{5-Diamonds} hoog genoeg achtte. Hij liep echter 75% tegen 25% achter doordat hij gecalld werd door Banducci. De laatstgenoemde toonde {a-Diamonds}{j-Clubs}. Het board gaf Banducci direct al een boer, waardoor Williams zo goed als drawing dead was. Er kwam op de turn en river dan ook inderdaad geen hulp, waardoor Williams zijn koffers kon pakken en Banducci zegevierde. Naast de bracelet wint hij $636.000,-. Williams moet genoegen nemen met $406.330,-.

[/B]Overige evenementen[/B]

In de $2.000,- No Limit Hold'em, Event #7, is inmiddels een finaletafel gevormd. Er begonnen maar liefst 1592 spelers aan het toernooi. Na één dag was dat aantal al teruggebracht tot slechts 152. Inmiddels, na twee dagen spelen in dat toernooi, zijn er nog slechts negen spelers over, die onderling uit gaan maken wie de bracelet van dat toernooi ontvangt. Onder andere J.C. Tran en Shannon Shor zitten aan de finaletafel. Zij worden vergezeld door Matt Keikoan, Theo Tran, Garter Gill, Mihai Malone, Chris Bjorin, Mike Lisanti en Alex Bolotin.

In Event #8 is de spelvorm 'mixed games', die vrij voor zich spreekt. De buy-in voor het toernooi is $10.000,-. Die prijs heeft ervoor gezorgd dat aan de huidige finaletafel weer voornamelijk elite te vinden is. Van de 192 spelers die begonnen zijn aan het toernooi gaan acht spelers deelnemen aan de Final Table, namelijk: Matt Glantz; James Macky; Tom Dwan; Michael DiMichele; Sam Farha; Eli Elezra; Anthony Rivera en Jeff Madsen.

Event #9 is inmiddels ook van start gegaan. Sterker nog, de eerste dag van dat toernooi zit er alweer op. Er wordt No Limit Hold'em gespeeld. De inkoopprijs van het toernooi bedraagt $1.500,-. Er startten 1236 spelers. Inmiddels is er van dat aantal nog maar een klein deeltje over. 72 spelers zullen deelnemen aan dag twee. In het negende evenement vinden we een Nederlander terug, en zijn naam is Michiel Brummelhuis. Hij heeft zich bij de laatste 72 geschaard, en mag dus terugkomen voor de tweede dag van dit toernooi.

In Event #10 wordt afwisselend Omaha hi/lo en Seven Card Stud hi/lo gespeeld. De buy-in voor het toernooi is $2.500,-. Er zijn 388 mensen begonnen aan het toernooi. Na dag 1 zijn dat er nog slechts 120.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen