Mike Matusow en David Singer bekvechten - Webjoker's Rampage

Mike Matusow en David Singer bekvechten - Webjoker's Rampage 0001

Mike Matusow:i wont even be yor fkign friend anymore!

Mike Matusow staat niet bekend om zijn heldere Engels als hij schrijft (of praat voor wat dat aangaat) en dus even een vrije vertaling van de titel: ik zal niet eens meer je potverdikkeme vriend zijn!

Mike Matusow: u make the site look bad

Mike Matusow: ushouldnot be allowed to be in red

Waar dit over gaat? Mike Matusow is een beetje boos op David Singer en in plaats van hem op te bellen, een mailtje te sturen, een sms'je zijn kan op te gooien of hem aan te spreken wanneer ze elkaar tegen komen bij ome Howard besluit Mike zijn onvrede duidelijk te maken in de chat van Full Tilt Poker. David Singer weet niet echt waar het over gaat nog:

David Singer: u must be crazy mike, i don't even know what u r talking about

De aap komt al snel uit de mouw. Mike Matusow vindt het niet zo leuk dat David Singer telkens op sit-out gaat tijdens bepaalde spellen in de H.O.R.S.E sessie die ze spelen:

Mike Matusow: u dont u sit out everyholdem and most o 8s

David Singer: what exactly do u think i did that was so bad?

Mike Matusow: casue im telling u to stop being a idiot and sitting out flop games everyday and making sitelook bad

Mike Matusow: allim saying

'Ho eens even!' denkt Singer en hij gaat in de tegenaanval door te zeggen dat niemand behalve Mike klaagt. Matusow is echter een koene ridder en neemt het juist op voor andere spelers die te bang waren om het zelf te zeggen:

David Singer: u r the only one who acts like an idiot on here

Mike Matusow: 2 players in this gam eim me and told me ther sick of it and too say somthing so i did

Singer zijn brein gaat ratelen en hij bedenkt een rake reactie die alle railers zou moeten doen juichen en Matusow doen laten huilen. Helaas faalt hij behoorlijk wat Matusow mooi weet uit te drukken:

David Singer: i don't insult people daily like u do

Mike Matusow: wowow

Hoss_TBF bemoeit zich er nog even tegenaan door de kant van Matusow te kiezen en het gevecht is bijna af. Onze vriend Mike sluit af met de legendarische woorden:

Mike Matusow: u sick go get help

Mike Matusow: i wont even be yor fkign friend anymore

Dutch Boyd: I'll be your loyal horse!

Rebuytje hier en een 50.000 dollar toernooitje daar: de pokerwereld lijkt er één waar voor veel mensen het geld niet op kan. Onthoud, in Webjoker´s Rampage hoorde je dit voor het eerst: het geld kan wel op!

Stel je voor dat je in je leven voor meer dan 1,3 miljoen aan prijzen hebt gewonnen. Stel je voor dat je daarnaast in het verleden ook nog eens meer dan 400.000 dollars die in de accounts van je site leden stonden nooit hebt uitgekeerd. Als je dat toch eens optelt zou je toch verwachten dat je niet hoeft te bedelen.

Wrong! Dutch Boyd, de speler met een IQ van 150 en een rechtenstudie op zak doet precies dat en vraagt op zijn weblog om een backer. Hij zat daarvoor in de stal van Eric "Sheets" Haber en Cliff "JohnnyBax" Josephy maar met meer dan 70 man in die stal werd het wat druk daar. Voor de leken: meneer Eric en meneer Cliff geven meer dan 70 man geld om toernooien te spelen en willen een deel van de winst. Dutch Boyd zat in dat groepje maar is daar uit getrapt door onder andere een tegenvallende World Series of Poker 2008. Nul cashes is inderdaad geen super resultaat en Eric en Cliff gaven hem geeneens geld voor het main event.

Hij zoekt een backer voor de WPT in het Bellagio. Nu is die alweer meer dan een week geleden begonnen en al ruimschoots afgesloten maar toen schreef hij zijn blog. Webjoker's Rampage zou Webjoker's Rampage niet zijn als we het zelf zijn gaan uitzoeken natuurlijk. Toevallig waren wij bij de start van de WPT en wie zat daar aan de bar voor de Fontana bar? Inderdaad: Dutch Boyd! Zijn blog had nog geen reacties blijkbaar en dus schooide hij direct voor de deur. Helaas voor hem zonder resultaat.

Eli Elezra: now he can't even ante in our game!

Eli Elezra kennen we allemaal en het is dan ook geen geheim dat hij wel wat te besteden heeft. Poker zal niet zijn hoofdinkomstenbron zijn vermoeden we als we zijn plays soms zien (hij is een gevierd zakenman) maar hij zit toch maar weer mooi in Bobby's Room elke keer. Dat kan ik dan weer niet oprecht vertellen dus wel respect voor de beste man.

In het juli nummer van Cardplayer Magazine (slappe Amerikaanse variant van PokerNews Magazine red.) zegt hij "Look at some of the players who play in our game. One player, for example, was on top of the world recently. He had about $10 million or $12 million to his name. He played as high as $8,000-$16,000 and now he can't even ante in our game. Now he is playing much smaller games, $400-$800, which is still big to some people. But he can't even come to our game anymore because he has to build himself up first. I think that he made a mistake by jumping too high."

Nu is het natuurlijk opvallend te noemen dat iemand 400/800 speelt (wat de meesten van ons niet eens in centen spelen – in de laatste plaats omdat dit limiet nauwelijks wordt aangeboden maar toch) niet de ante kan betalen in een 8.000/16.000 game. Doet je toch afvragen hoe hoog de ante is daar maar nog meer afvragen over wie hij het heeft. Sommige mensen beweren dat hij Brad Booth bedoelt die heel stoer met een miljoen kwam aanzetten bij High Stakes Poker. Dat hij niet bang is om in te zetten bleek wel toen hij in één van de eerste handen de pakken geld als een volleerde kogelstoter naar het midden gooide en Ivey zijn koningen liet folden.

Of hij inderdaad Booth bedoelde is onzeker, misschien komen we er nog achter.

Brian Townsend: I am notorious for my misclicks

En dat kan best eens in zijn voordeel werken. Als aandachtvragerij voor hun in elkaar geknutselde training site spelen de volgende heren een heads-up sit en go met blinden 50 en 100 dollar. Allen zitten ze 400BB diep en de winnaar krijgt een reisje voor twee personen naar Hawaii. Het gaat hier om: Brian Hastings, Taylor Caby, Cole South, Eric Liu, Ryan Daut, Isaac Baron en David Benefield. Brian won in ieder geval van Eric Liu door de nodige suckouts en nep misclicks:

I am notorious for my misclicks and I used it to my advantage in the next hand. I actually did misclick at first and once I realized that I had typed the wrong number I decided to bet it anyways since I thought Eric might try to take advantage of it. I was right and he shoved his draw. I actually really like Erics play in that spot and would probably do it the same way. After we spoke and the reason he thought it was a real misclick was that I did it so quickly.

Het ging om de volgende hand waar hij een nulletje teveel typte:

Brian Townsend begint de hand met een achterstand: $15.645. Eric Liu speelt op dat moment $24.343. Pre-flop is Brian Townsend de button met {6-Diamonds}{9-Diamonds} en maakt er $300 van. Eric Liu is de big blind en callt voor $200 meer.

Flop: {10-Clubs}{7-Diamonds}{8-Hearts}

Eric Liu checkt waarop Brian Townsend $5100 bet. Eric Liu gaat all-in voor $24.043. Brian Townsend callt natuurlijk vrij snel met zijn geflopte straat.

Turn: {a-Hearts}, river: {4-Hearts}.

Eric Liu toont: {k-Hearts}{9-Spades} voor koning hoog. Brian Townsend toont: {6-Diamonds}{9-Diamonds} voor een geflopte straat en wint de totale pot: $31.290

Daarna was het vrij snel afgelopen en Brian Townsend is dichtbij een tripje naar Hawaii.

Brian Townsend speelt trouwens hoogstwaarschijnlijk op PokerStars onder een andere naam dan voorheen. Eerst speelde hij altijd onder aba20 maar die is al langere tijd niet meer gesignaleerd. Een speler die wel regelmatig speelt op de 25/50 Omaha tafels is de speler Makersmark66. De stad achter zijn naam leest 'Las Vegas' maar was voorheen Santa Barbara. Laat Santa Barbara nou net de stad zijn waar onze vriend Brian Townsend vandaan komt. Ook zijn speelstijl schijnt vergelijkbaar te zijn maar dat hebben we nog niet kunnen verifiëren door een gebrek aan dollars op Stars.

Wie past er niet bij?

Kijk eens aan zeg, een opdracht! Er valt niks mee te winnen behalve eeuwige roem dus alle gierige Hollanders zullen wel teleurgesteld zijn. Wie van de zes volgende spelers (we hebben de mooiste foto's uitgekozen) hoort niet in het rijtje thuis en waarom niet? Shout out loud in de comments!

Mike Matusow en David Singer bekvechten - Webjoker's Rampage 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen