Titanic Poker Comic

Titanic Poker Comic 0001

Zoals je inmiddels gewend bent deze week ook natuurlijk weer een PokerNews Comic. Vandaag heeft de schrijver de epische film Titanic gekozen en de hoofrolspelers een Zweedse achtergrond gegeven. Deze combinatie staat garant voor hilariteit en onverwachte ontwikkelingen. Veel plezier!

We leven in 1912 en in een achteraf cafeetje vindt een high stakes pokergame plaats. Deze cashgame, met een ongelimiteerde buyin, gaat tussen twee Amerikaanse spelers en twee Scandinaviërs. De "Scandi's" zijn overagressief zoals gewoonlijk, maar lijken aan het kortste einde te trekken op het moment dat de beslissende hand voorbij komt. Echter heerst het vermoeden dat zij nog een troef achter de hand hebben want de te winnen pot lijkt aantrekkelijker dan deze is.

Collusion hoeft niet verborgen te worden / openlijk samenspelen is de regel. Kijk mee hoe de beslissende hand zich afspeelt, wat de spelers dachten, hoe Zweeds klinkt als je niet al te vrolijk bent en hoe het verhaal zich ontwikkelt.

Titanic Poker Comic 101
Titanic Poker Comic 102
Titanic Poker Comic 103
Titanic Poker Comic 104
Titanic Poker Comic 105
Titanic Poker Comic 106
Titanic Poker Comic 107
Titanic Poker Comic 108
Titanic Poker Comic 109
Titanic Poker Comic 110
Titanic Poker Comic 111
Titanic Poker Comic 112
Titanic Poker Comic 113
Titanic Poker Comic 114
Titanic Poker Comic 115
Titanic Poker Comic 116
Titanic Poker Comic 117
Titanic Poker Comic 118
Titanic Poker Comic 119
Titanic Poker Comic 120
Titanic Poker Comic 121
Titanic Poker Comic 122
Titanic Poker Comic 123
Titanic Poker Comic 124
Titanic Poker Comic 125
Titanic Poker Comic 126
Titanic Poker Comic 127
Titanic Poker Comic 128

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen