PokerNews Wallpaper wedstrijd - Win een pokertafel!

PokerNews Wallpaper wedstrijd - Win een pokertafel! 0001

PokerNews is voor velen de startpagina natuurlijk maar op het bureaublad ontbreken we nog. Daarom een grote wedstrijd met de simpele opdracht: maak de mooiste wallpaper met als thema PokerNews.nl.

Knip en plak in PhotoShop, Paint Shop Pro, Picasa, Paint, Gimp, Maya, 3DMax of welk programma dan ook om de mooiste wallpaper voor PokerNews te maken. Of ga gewoon aan de slag met echt papier en lijm en fotografeer jouw creatie voor ons.

Iedereen heeft twee weken de tijd om de creatie vorm te geven en op te sturen. Als de twee weken voorbij zijn komt er een stemapplicatie online waardoor iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete wallpaper. Na twee weken stemmen bekijkt de organisatie de uitslag en wordt er op de frontpage van PokerNews bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

De prijzen

PokerNews.nl en PokerChips.nl stellen twee prachtige prijzen beschikbaar voor de mooiste wallpaper. Daarnaast natuurlijk de eer dat jouw creatie op duizenden computers door heel Nederland gebruikt gaat worden.

PokerNews Pokertafel

Ontwerp de allermooiste PokerNews wallpaper en verras je vrienden tijdens de volgende homegame door ze te laten plaats nemen aan de unieke PokerNews.nl pokertafel. De getoonde afbeelding is slechts nog een concept want op dit moment wordt de tafel door PokerChips.nl ontworpen en gefabriceerd.

{id:4911}

PokerNews chipset

Ook de runner-up krijgt een mooie prijs want hij of zij krijgt via PokerChips.nl de unieke PokerNews.nl pokerset thuis gestuurd. Met het PokerNews logo op iedere chip kan je in stijl spelen aan de keukentafel.

{id:4910}

Lees de regels door en ga direct aan de slag om de mooiste wallpaper van PokerNews.nl te maken. Stuur jouw wallpaper naar [email protected] met vermelding van jouw gebruikersnaam op PokerNews.nl.

Hulpmiddelen

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - psd formaat)

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - eps formaat)

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - ai formaat)

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - jpg formaat)

Download de PokerNews.nl achtergrond (1200 bij 1600 – jpg formaat)

Regels

• De afbeelding moet minstens de resolutie 1024 bij 768 pixels hebben. 1280 bij 1024 pixels of 1600 bij 1200 pixels is ook toegestaan. Andere resoluties zijn niet toegestaan.

• De afbeelding moet opgeslagen worden in het JPG of PNG formaat. Andere formaten zoals BMP, PSD of GIF zijn niet toegestaan.

• De afbeelding moet duidelijk zichtbaar het PokerNews logo bevatten. Enkel het logo met de zwarte schoppen en blauwe en rode cirkel is toegestaan, het tekst gedeelte is niet verplicht.

• Het werk moet door jou zelf gemaakt zijn maar mag wel werk van derden bevatten zoals foto´s of grafische vormen. Werk van derden moet rechtmatig verkregen zijn en mag geen inbreuk maken op de rechten van derden.

• Onderwerp van de wallpaper moet PokerNews.nl zijn of poker in algemene zin.

• De organisatie behoudt zich het recht voor om wallpapers niet deel te laten nemen in de wedstrijd. Hiervan zal sprake zijn als een wallpaper niet aan de eisen voldoet of schadelijk of beledigend kan zijn voor leden van het forum, de organisatie of derden.

• Alleen correct ontvangen wallpapers via het mailadres [email protected] dingen mee naar de prijzen. Het tonen van de wallpaper in de comments of op een andere plek op het forum is toegestaan maar zorgt niet voor automatische deelname.

• Als je de afbeelding opstuurt vermeld dan duidelijk wat jouw gebruikersnaam op PokerNews.nl is.

• Iedereen mag maximaal drie wallpapers insturen die meedingen voor de prijzen. De eerste drie ontvangen wallpapers tellen mee. Wallpapers die ingestuurd worden terwijl er al drie zijn ingezonden dingen niet mee voor de prijzen.

• Indien je jouw wallpaper via de online interface van Windows Live Mail (Hotmail) verstuurd, denk er dan aan dat je je wallpaper verstuurd als 'bestand' en niet als 'foto'. Windows Live Mail verkleint automatisch de afbeelding indien je kiest voor de optie 'toevoegen als foto' waardoor hij de originele grootte verliest.

• Het werk wordt eigendom van PokerNews.nl en kan gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Voorbeelden

PokerNews Wallpaper wedstrijd - Win een pokertafel! 101
PokerNews Wallpaper wedstrijd - Win een pokertafel! 102
PokerNews Wallpaper wedstrijd - Win een pokertafel! 103
PokerNews Wallpaper wedstrijd - Win een pokertafel! 104

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen