PokerNews Wallpaper wedstrijd - Nog een week te gaan!

PokerNews Wallpaper wedstrijd - Nog een week te gaan! 0001

De wallpaper wedstrijd is een week onderweg en de PokerNews mailbox stroomt vol met de mooiste creaties. De Photoshop- en Paint skills werden uit de kast getrokken om kans te maken op die prachtige prijzen en inmiddels zijn er meer dan 30 inzendingen.

Nog een week heeft iedereen de tijd om zijn of haar mooiste creatie op te sturen aan [email protected] Volgende week zaterdag komen alle wallpapers op de website te staan en kan je stemmen welke jij de mooiste vindt. Vrijdag 5 september om 15:00 uur sluit de mailbox en kan je niet meer meedoen dus ga deze week nog aan de slag en stuur jouw creatie op. Natuurlijk nog steeds onder vermelding van je PokerNews usernaam.

Knip en plak in PhotoShop, Paint Shop Pro, Picasa, Paint, Gimp, Maya, 3DMax of welk programma dan ook om de mooiste wallpaper voor PokerNews te maken. Of ga gewoon aan de slag met echt papier en lijm en fotografeer jouw creatie voor ons.

De prijzen

PokerNews.nl en PokerChips.nl stellen twee prachtige prijzen beschikbaar voor de mooiste wallpaper. Daarnaast natuurlijk de eer dat jouw creatie op duizenden computers door heel Nederland gebruikt gaat worden.

PokerNews Pokertafel

Ontwerp de allermooiste PokerNews wallpaper en verras je vrienden tijdens de volgende homegame door ze te laten plaats nemen aan de unieke PokerNews.nl pokertafel. De getoonde afbeelding is slechts nog een concept want op dit moment wordt de tafel door PokerChips.nl ontworpen en gefabriceerd.

{id:4911}

PokerNews chipset

Ook de runner-up krijgt een mooie prijs want hij of zij krijgt via PokerChips.nl de unieke PokerNews.nl pokerset thuis gestuurd. Met het PokerNews logo op iedere chip kan je in stijl spelen aan de keukentafel.

PokerNews Wallpaper wedstrijd - Nog een week te gaan! 101

Lees de regels door en ga direct aan de slag om de mooiste wallpaper van PokerNews.nl te maken. Stuur jouw wallpaper naar [email protected] met vermelding van jouw gebruikersnaam op PokerNews.nl.

Hulpmiddelen

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - psd formaat)

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - eps formaat)

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - ai formaat)

Download het PokerNews.nl logo (hoge resolutie - jpg formaat)

Download de PokerNews.nl achtergrond (1200 bij 1600 – jpg formaat)

Regels

• De afbeelding moet minstens de resolutie 1024 bij 768 pixels hebben. 1280 bij 1024 pixels of 1600 bij 1200 pixels is ook toegestaan. Andere resoluties zijn niet toegestaan.

• De afbeelding moet opgeslagen worden in het JPG of PNG formaat. Andere formaten zoals BMP, PSD of GIF zijn niet toegestaan.

• De afbeelding moet duidelijk zichtbaar het PokerNews logo bevatten. Enkel het logo met de zwarte schoppen en blauwe en rode cirkel is toegestaan, het tekst gedeelte is niet verplicht.

• Het werk moet door jou zelf gemaakt zijn maar mag wel werk van derden bevatten zoals foto´s of grafische vormen. Werk van derden moet rechtmatig verkregen zijn en mag geen inbreuk maken op de rechten van derden.

• Onderwerp van de wallpaper moet PokerNews.nl zijn of poker in algemene zin.

• De organisatie behoudt zich het recht voor om wallpapers niet deel te laten nemen in de wedstrijd. Hiervan zal sprake zijn als een wallpaper niet aan de eisen voldoet of schadelijk of beledigend kan zijn voor leden van het forum, de organisatie of derden.

• Alleen correct ontvangen wallpapers via het mailadres [email protected] dingen mee naar de prijzen. Het tonen van de wallpaper in de comments of op een andere plek op het forum is toegestaan maar zorgt niet voor automatische deelname.

• Als je de afbeelding opstuurt vermeld dan duidelijk wat jouw gebruikersnaam op PokerNews.nl is.

• Iedereen mag maximaal drie wallpapers insturen die meedingen voor de prijzen. De eerste drie ontvangen wallpapers tellen mee. Wallpapers die ingestuurd worden terwijl er al drie zijn ingezonden dingen niet mee voor de prijzen.

• Indien je jouw wallpaper via de online interface van Windows Live Mail (Hotmail) verstuurd, denk er dan aan dat je je wallpaper verstuurt als 'bestand' en niet als 'foto'. Windows Live Mail verkleint automatisch de afbeelding indien je kiest voor de optie 'toevoegen als foto' waardoor je de originele grootte verliest.

• Het werk wordt eigendom van PokerNews.nl en kan gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

• Uiterste inleverdatum is vrijdag 5 september. Voor 15:00 moet jouw wallpaper ontvangen zijn.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen