Gambo! Pokercomic

Gambo! Pokercomic 0001

De World Series of Poker Uitzendingen op ESPN zijn weer begonnen en naast de actie van de featured table en de tweede featured table komen ook regelmatig opvallende persoonlijkheden langs. Ray Romano is zo iemand die ieder jaar langskomt in de uitzendingen om te laten zien hoe slecht hij is in het spelletje. Meestal heeft hij een petje op of shirtje aan van één of andere film die hij moet promoten, en het werkt - de camera's vinden hem steevast.

Ook dit jaar weer en maar goed ook want anders hadden we één van de meest grove beats wellicht gemist dit jaar. De Japanse Motoyuki "Moto" Mabuchi komt in een grote hand met Justin Phillips. We pakken de actie pas bij de river op omdat de ESPN camera crew dan pas doorheeft dat er iets groots aan de hand is en dat Romano's gezicht niet het belangrijkste is voor de pokerspelers. De uitkomst laat zich raden natuurlijk.

Speciaal voor deze comic heb ik me verdiept in de geschiedenis van Moto Mabuchi. Wonder boven wonder vond ik nog foto's uit zijn jeugd waar hij al verzot op gokken was, zo blijkt. Lees de comic, beleef het levensverhaal van de man die zo graag mag gokken en bekijk de afloop van deze cruciale hand.

Geen idee waar dit over gaat? Bekijk het filmpje helemaal onderaan!

Gambo! Pokercomic 101
Gambo! Pokercomic 102
Gambo! Pokercomic 103
Gambo! Pokercomic 104
Gambo! Pokercomic 105
Gambo! Pokercomic 106
Gambo! Pokercomic 107
Gambo! Pokercomic 108
Gambo! Pokercomic 109
Gambo! Pokercomic 110
Gambo! Pokercomic 111
Gambo! Pokercomic 112
Gambo! Pokercomic 113
Gambo! Pokercomic 114
Gambo! Pokercomic 115
Gambo! Pokercomic 116
Gambo! Pokercomic 117
Gambo! Pokercomic 118
Gambo! Pokercomic 119
Gambo! Pokercomic 120
Gambo! Pokercomic 121
Gambo! Pokercomic 122
Gambo! Pokercomic 123
Gambo! Pokercomic 124

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen