De eerste PokerNews - Poker College Derby

De eerste PokerNews - Poker College Derby 0001

Op dinsdag 7 oktober vanaf 19:00 zullen de trouwe bezoekers van Poker College en PokerNews uit gaan maken welke site de beste spelers heeft. Er wordt bij Pacific Poker een 'derby' georganiseerd in welke duidelijk zal worden welke spelers van welke site het recht krijgen om te 'braggen' over hun superioriteit in het pokerspel. Welke site heeft meer kwaliteiten, meer denkvermogen en meer pokerskill? Wie beheerst het spelletje poker beter? Welke spelers zullen gehuld in schaamte door het leven gaan tot aan het volgende toernooi en alles in het werk zetten om in de volgende derby te bewijzen dat ze wel degelijk beter zijn dan ze hebben laten blijken?

Over 3 weken zullen de spelers aan de virtuele tafels aanschuiven en zich van hun beste kant laten zien. Forumbezoekers van beide sites kunnen zich vanaf 15 september inschrijven voor één van de belangrijkste poker toernooien van de maand oktober. Het betreft een $1.000 Guaranteed Deepstack No Limit Texas Holdem toernooi, de buy-in bedraagt $10+1 en iedere speler begint met 10.000 chips. De blindlevels duren 20 minuten dus er is genoeg tijd om je pokerskills te demonstreren.

Voor dit toernooi kan iedereen die wil meestrijden zich inschrijven, aan de finalisten zal gevraagd worden welke site zij supporten. Alle 10 finalisten zullen een speciaal 2008 Dutch Poker Derby T shirt ontvangen. Dit shirt zal ongetwijfeld een felbegeerd object worden.

De spelers die in de top 3 eindigen van het toernooi zullen in de prijzen vallen. De derby wordt zoals gezegd gehouden op Pacific Poker (888.com). Je kunt je inschrijven vanaf 15 september.

Wikipedia schrijft: In de sport is een derby een wedstrijd tussen twee clubs uit dezelfde stad, of uit dezelfde regio. De oorspronkelijke uitspraak is darbi, maar in het Nederlands taalgebied wordt ook de uitspraak durbi gebruikt. Deze wedstrijden hebben een speciale naam gekregen omdat ze meestal extra beladen zijn. Ook wedstrijden tussen clubs die elkaars eeuwige rivalen zijn, worden in een enkel geval aangeduid als een derby. Wanneer landenteams elkaar treffen, in welke tak van sport ook, kan er eveneens sprake zijn van een derby.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen