Weer terug in Amsterdam - De Week van PokerNews

Weer terug in Amsterdam - De Week van PokerNews 0001

Maandagochtend moesten uw live reporters vroeg het hotel verlaten en dus liepen we vol goede moed de straat in waar de metro uitkomt. Nu blijkt dat ze in een week tijd de volledige ingang van de metro hebben verplaatst en alle resten van het station hebben weggewerkt. Het kan ook zijn dat we de verkeerde straat ingelopen zijn en dus kwamen we na een kwartier lopen bij een volledig ander station. En het mooie van dit station was dat het geen directe verbinding heeft met Heathrow waardoor we lekker op gang kwamen in de vroege morgen.

Vanaf dit station pakten we de mainline naar de Piccadilly line die we weer pakten naar een tussenstation om naar gate 4 te kunnen. Na ruim anderhalf uur waren we er toch en dat zonder hulp. Want hoewel ze de Engelse taal in dat land uitgevonden hebben lijkt niemand in Londen dat te spreken. Al mompelend en met trillende lip spreken ze iets wat lijkt op Engels maar echt duidelijk is het niet.

Thuisgekomen zijn we nog net op tijd om het highroller event mee te pikken in de webcast waar we Jason Mercier de droom van John Juanda zien verpesten. Mercier wint heads-up en Juanda sluit toch een zeer succesvolle trip naar Europa af met een tweede plek.

Woensdag zijn we weer op de been en als ik het PokerNews kantoor in loop staan de dozen met het nieuwe PokerNews Magazine op mijn bureau. Vol trots sla ik het blad open en blader ik langs alle artikelen die ik in aanloop naar deze editie al honderd keer gelezen heb.

Terug naar het forum waar ik me thuisvoel zie ik weer honderden nieuwe topics. Het topic waar ik geen aandacht voor heb is een artikel van twee vaste forumbezoekers die samen in een toernooi zitten. Als ik eindelijk kijk waar het over gaat zie ik dat het topic op een leuke manier uit de hand loopt. Het ooit serieu8540s begonnen topic is nu het meest uitgebreide LOLcat topic van PokerNews geworden. Met veel bekende en nieuwe LOLcats voor ieders plezier!

Met de economische malaise die we iedere dag op het nieuws kunnen volgen is ook het topic dat Peter26 opent interessant om te volgen. Hij vraagt zich af waar ons pokergeld eigenlijk staat. Bekende sites als PokerStars hebben natuurlijk het geld ergens staan want ze bewaren het niet in een oude sok onder het bed op het hoofdkantoor. Ook PokerStars heeft het geld op een bank staan en met de banken die het moeilijk hebben de laatste tijd is het in ieder geval iets om in de gaten te houden.

Hoofdmoderator Aerschtuner heeft zijn eigen economische malaises qua bankroll achter zich en kreeg deze week de mogelijkheid om alles achter zich te laten en opnieuw te beginnen. Hij begint vol goede moed met zes tafels op 20nl om zich te verbeteren in het pokerspel. Hij plaatst zijn handen en krijgt goedbedoelde tips van alle forummembers. Niet iedereen heeft er evenveel vertrouwen in en het betten is geopend over de datum wanneer zijn bankroll weer de nul haalt.

{id:5236}

Het is karig deze week. Slechts twee spelers namen de moeite om hun resultaat op te sturen. Schroom niet en mail al je resultaten (klein en groot) naar [email protected] Ook via de personal message service van PokerNews kan je jouw resultaten doorgeven. Stuur een PM (https://nl.pokernews.com/messages/) naar Webjoker.

ENorton79 boekte eindelijk weer eens een resultaatje wat wat opleverde schrijft hij zelf. Hij werd zesde in de 109 freeze-out. Zijn 3bet met A3 in de big blind was helaas niet bestand tegen de standaard button raise met azen. Het leverde hem toch nog $2295 op.

PumpItUp007 maakt er een hobby van om vernoemd te worden in 'Nederlanders Online'. Hij schrijft:

"Ik wil wekelijks deze rubriek halen, dus daarom heb ik vanavond de 22$ 5k guaranteed op Everest geshipt. Ow, toen ik daarmee klaar was werd ik ook nog 2e in de 2$ rebuy die bijna tegelijk was begonnen. Voor screenshots zie het forum.

Ik had nog wel een prachtige suckout aan de FT met 55 tegen AA van een shorty waarmee ik CL werd, deze heb ik natuurlijk niet meer afgestaan. Laatste hand was {j-Hearts}{9-Hearts}, ik raise en hij called. De flop brengt 3h5h8s waarop hij bet en ik shove. Hij called met {10-Hearts}{7-Hearts} en ik dodge 6 outs en win $1500.

In de 2rebuy verlies ik de heads-up terwijl ik 750k tegen 300k voorstond. Blinds zijn 15k/30k en ik krijg AT vs zijn KK, I lose. Vervolgens krijg ik A7o vs zijn KK voor 10 BB kan ik dat niet folden en ook deze verlies ik. Moet dus genoegen nemen met $393

Al met al een heerlijk avondje!

{id:5237}

• http://blogs.pokernews.com/Denzel/hoe-backers-mij-hebben-geholpen-in-poker.htm

Denzel schrijft een uitgebreide blog over hoe hij aan zijn bankroll komt. De scammers leverden hem niet alleen een bankroll op maar ook een PokerNews chipset van PokerChips.nl.

{id:5235}

http://blogs.pokernews.com/Doubleulane/

Doubleulane plaatste een foto van een pokertoernooi waar hij aan deel nam en krijgt daarvoor een unieke dealerbutton van PokerChips.nl. Binnenkort waarschijnlijk ook unieke PokerNews plastic kaarten via deze webshop.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen