Dagboek van een fish - deel 1

Dagboek van een fish - deel 1 0001

Lief dagboek,

Vandaag was een historische dag. Ik heb vanmorgen ontslag genomen als gratenruimer bij de visboer om eindelijk, na 2 maanden online poker, full-time professional te worden. Een historisch moment in mijn leven. Vanaf nu gaat het geld binnenstromen. Chickies zullen als dikke strontvliegen om mij heen zwerven als ik op zaterdagavond de Escape vereer met een onaangekondigd bezoekje.

Ja, dagboek, nu wordt alles anders.

Mijn eerste daad als professional was natuurlijk het spelen van een toernooi op Party. Dat ging best goed. Ik speelde retestrak, kon m'n tegenstanders goed lezen en domineerde de tafel. Ik zal jou, lief dagboek, een kort verslag geven van de belangrijkste momenten.

Ok, we begonnen allemaal met 3000 chips. Veel he? De eerste hand was al gelijk een monster: KJ offsoet. Ik riep in de chat dat ze maar beter konden uitkijken. "You will all bie domineetet!! hahaha!". Natuurlijk dacht één van die vissen dat ik aan het bluffen was en hij re-raisde mijn $40 raise. Wat een sukkel!

Omdat ik een pro ben kan ik heel goed van gears veranderen. Dus besloot ik 'm te slowplayen. Ik call zijn $400 raise en wacht op de flop. KQQ. Woooooo kassa! Ik had gelijk two pair dagboek! Ik schrok er zo van dat m'n slok karnemelk via m'n neusgaten op m'n beeldscherm terechtkwam. Dus ik moest even met een tissue vegen om te zien of hij in mijn valletje liep.

En ja hoor dagboek, die sukkel probeert me uit de hand te bluffen. Hij donkt zo even $1000 van z'n chips weg. Omdat ik 'm niet wil afschrikken ga ik geen tsjek-raise doen. Ik wil hem juist laten denken dat hij de beste hand heeft dus call ik heeeeel voorzichtig.

De turn is een T.

Ik heb two pair EN de nut straat draw! Als ik nog wat extra chips kan losweken bij die donkey ben ik gelijk chipleader. En zo hoort het ook. Als je pro bent ben je aan je status verplicht op nummer één te staan.

Ik doe de oordopjes van m'n iPod in m'n oren en zet "Toppertje" van Tropical Danny & Guillermo aan. Ik ben op weg naar the moneyyyy. Dat komt goed uit, want ik heb geloof ik een nieuw beeldscherm nodig.

Maar goed, ik heb die fish dus klemvast in mijn val. Ik tsjek de turn weer alsof ik niks heb (haha). Hij schijnt echter door te hebben dat hij verslagen is en hij tsjekt ook. Loser!! Man, wat zal die gast balen van z'n slechte spel zeg.

De river is een A.

Natuurlijk had ik die kaart niet eens nodig dagboek, maar het is de slagroom op de taart. Ik ga maar all-in om te zien of ik de rest van z'n chips ook kan krijgen. En wat denk je? Hij callt weer! Ik lach me helemaal ziek!

Maar, lief dagboek, de fish sucked out. Met heel veel geluk laat hij AQ zien en heeft een full-house. Pffffff. "YOu fokking donkey fish-ass loser motherfokker!!!" roep ik nog in de chat, maar helaas ben ik uitgeschakeld. Tegen dat soort spelers doe je vrij weinig. Ik raisde twee keer zoveel als de big blind, dus had hij AQ moeten mucken, maar nee hoor... lul.

Maakt niet uit dagboek! Dit was gewoon een inkomertje. Ik heb nog $29,34 over van m'n bankroll. Moet wel even boodschappen halen dus zal ruim $20 overhouden om vanavond de fishies uit te kleden aan de $1/$2 tafels.

Ik hou je op de hoogte!

Deel 2

Comments

  • ayhreza ayhreza

    blijft lache, alle delen ff weer gelezen

Lees 1 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen