PokerNews Magazine bestaat 1 jaar!

PokerNews Magazine bestaat 1 jaar! 0001

Met de nodige bombarie werd vorig jaar april het PokerNews magazine aangekondigd. Helaas liepen we destijds de nodige vertraging op door onder andere de wisseling van drukker. Gelukkig konden we in juni melden dat we dan toch echt in augustus het eerste exemplaar op alle deurmaten moesten hebben liggen. En zo geschiedde het; na lang wachten viel het nieuwe magazine in die maand bij iedereen die zich had aangemeld op de mat.

Een jaar verder kunnen we terug kijken op een geslaagd jaar. Er is nogal wat voorbij gekomen in het korte bestaan van Nederland's beste pokerblad. Op strategisch vlak hebben we een groep schrijvers bij elkaar gevonden waar je de vingers bij kan aflikken. Julien Nuijten, Lex Veldhuis en een groep jonge goede spelers stonden twee-maandelijks voor je klaar om de laatste theorieën en handanalyses uit de doeken te doen. Ook over het pokerspel op rechtelijk gebied lieten we je niet in de kou staan want onze pokerende advocaat heeft sinds het begin zijn eigen artikel; 'Poker en de wet'. Ook het grootste nieuws en de sappigste roddels bleven je niet bespaard met in ieder blad een ruime sectie.

Inmiddels zijn er zeven edities verschenen en blijkt het PokerNews Magazine enorm populair te zijn. Wekelijks komen er mailtjes binnen met de vraag bij welke droppoints het magazine te verkrijgen is en of er niet een abonnementje afgesloten kan worden tegen welke prijs dan ook. PokerNews vindt dat het magazine het verlengde moet zijn van de website en biedt het magazine dan ook gratis aan. Voorlopig zal dit zo blijven dus maak maar vast meer ruimte op je boekenplank voor de komende edities van PokerNews Magazine.

Inmiddels is het zevende PokerNews Magazine verschenen. Ook deze editie is er weer één om van te smullen! Onlangs hebben er wat verschuivingen plaatsgevonden in de redactie om jullie een nog beter magazine te kunnen presenteren. Zo zijn Frank 'Webjoker' Op de Woerd en Pieter 'vanky' van Klinken bij het team gekomen om hun ideeën over het magazine uit te werken. En het resultaat mag er zijn! Het nieuwe magazine is nog mooier, nog beter en nog informatiever en actueler dan de vorige edities! Zo kun je deze editie onder andere de volgende onderwerpen lezen:

• Interview met Wendy Slot

• Unibet Open verslag door Boudewijn Wubbels

• Toernooistrategie door Joep van den Bijgaart

• November Nine preview

• Verslag EPT Barcelona

• Poker en de wet

• Online en live nieuws

• En nog veel meer!

Wil jij ook het PokerNews Magazine hebben en heb je geen zin om door de regen te fietsen naar één van de 250 droppoints in Nederland of België? Dan heeft PokerNews de aanbieding voor jou! Omdat PokerNews Magazine deze maand haar 1-jarig bestaan viert, geven we gratis abonnementen weg tot het einde van het jaar! Het enige wat je hoeft te doen is het registratieformulier invullen en het magazine wordt naar je opgestuurd! Bestaande abonnees zullen het magazine blijven ontvangen. Als dat geen feest is…

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen