World Series of Poker Comic

World Series of Poker Comic 0001

Waarschijnlijk heb je de volgende zin al in allerlei vormen en minimaal tientallen keren gelezen: 'De World Series of Poker 2008 finaletafel komt eraan'.

Dit spektakel zal plaatsvinden van 9 tot en met 11 november en alles zal worden uitgezonden door de Amerikaanse zender ESPN, waar in de tussentijd al ruim 30 afleveringen van hun World Series of Poker serie te zien zijn geweest. Nu zou het zomaar kunnen dat je niet alle afleveringen hebt kunnen bekijken en misschien heb je ook geen zin om alles te downloaden en later te kijken. Om die redenen en eigenlijk omdat (ja daar is ie weer, maar net iets anders) de finaletafel van de World Series of Poker 2008 dit weekeinde zal worden gespeeld.

Eigenlijk is ieder main event hetzelfde, we krijgen ieder jaar dezelfde grappen voorgeschoteld en ook ieder jaar komen weer dezelfde spelers in beeld. Ondanks dit alles is en blijft het toch een zeer fascinerend gebeuren natuurlijk… Enjoy!

World Series of Poker Comic 101
World Series of Poker Comic 102
World Series of Poker Comic 103
World Series of Poker Comic 104
World Series of Poker Comic 105
World Series of Poker Comic 106
World Series of Poker Comic 107
World Series of Poker Comic 108
World Series of Poker Comic 109
World Series of Poker Comic 110
World Series of Poker Comic 111
World Series of Poker Comic 112
World Series of Poker Comic 113
World Series of Poker Comic 114
World Series of Poker Comic 115
World Series of Poker Comic 116
World Series of Poker Comic 117
World Series of Poker Comic 118
World Series of Poker Comic 119

HEET NIEUWS

WebJoker's Rampage vooruitblik:

Normaal gesproken zou Webjoker's Rampage pas volgende week weer verschijnen maar er kwam mij nieuws ter ore dat niet nog een week kon wachten. Terwijl Noah Boeken op Skype met Patrik Antonius aan het bellen is, spitsen mijn oren zich als hij vertelt dat hij uitgenodigd is voor een 2.000/4.000 dollar No Limit Hold 'em cashgame met een minimale buy-in van een miljoen dollar! Hij heeft al toegezegd en drie anderen hebben ook aangegeven erbij te zullen zijn, waaronder Durrrr die al eerder uitgenodigd werd door Patrik. Dit spektakel zou moeten gaan plaatsvinden tijdens de Aussie Millions in januari 2009, maar het is nog niet zeker of dit doorgaat. We houden je op de hoogte en als er nieuwe ontwikkelingen zijn hoor je dat meteen uiteraard!

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen