Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic

Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic 0001

In het Bellagio in Las Vegas wordt nog altijd gestreden om de laatste grote live titel van 2008. Het WPT event met een buy-in van $15.000,- kent een eerste prijs van ruim anderhalf miljoen en inmiddels is de tweede dag van het toernooi afgerond. 139 spelers overleefden deze dag en het veld werd meer dan gehalveerd. De spelers zijn inmiddels bijna in het geld daar de top 100 betaald zal worden en vele grote namen sieren het deelnemersveld en de top van de chipcount.

Justin Young wist op deze tweede dag de algehele chiplead te veroveren door zijn stack uit te bouwen tot ruim een half miljoen punten, 552.900 om precies te zijn, daarmee heeft hij een kleine voorsprong op Chuck Kelley die 540.900 speelt. Daar achter worden de verschillen groter, maar de spelers des te bekender. Zo zien we onder andere Phill Hellmuth, Kido Pham, Clonie Gowen en Tuan Le terug in de top tien van het leaderboard met elk ruim meer dan vier ton aan chips.

Niet veel verderop zien we dan een groot aantal andere grote namen die zo ongeveer 300.000 punten spelen, zoals Barry Greenstein, Antonio Esfandiairi, Mark Teltscher en David Benyamine. Die laatste won op het einde van de dag een grote pot van onze eigen Lex 'RaSZi' Veldhuis. Op een {q-Hearts}{10-Hearts}{4-Spades} bet Veldhuis uit als er naar hem toegecheckt wordt om te zien dat Benyamine de check-raise uit de kast trekt. RaSZi schuift echter zijn hele stack erin om Benyamine all-in te zetten en deze callt met {a-Clubs}{q-Diamonds} voor toppair. De Nederlander speelt {7-Hearts}{9-Hearts} voor de flushdraw en de backdoor straightdraw, maar weet helaas niet te hitten. Hij houdt echter een meer dan average stack over en komt morgen terug met ruim twee ton aan punten.

De Nederlander lijkt in vorm bij het toernooi in Las Vegas en bevestigt dit ook zelf door aan te geven dat alles vrij lekker liep op deze tweede dag. Zijn bluffs werkten perfect, waardoor hij zichzelf in deze comfortabele uitgangspositie wist te manoeuvreren en hij zegt klaar te zijn om te gaan beuken op dag drie. Dan moet hij wel een beetje rekening gaan houden met de sterke mannen die hij vandaag tegen gaat komen aan zijn tafel. In een veld gevuld met sterren zal hij het namelijk aan tafel 49 op moeten gaan nemen tegen onder andere Barry Greenstein, Gabe Kaplan, Victor Ramdin, Robert Mizrachi, Jason DeWitt en Daniel 'Rekrul' Schreiber. Pittige namen dus, maar dat is nou eenmaal het niveau van de World Poker Tour, waarbij we vandaag bijvoorbeeld alleen al afscheid namen van mannen als Phil Ivey, Isaac Haxton, Greg Raymer, Jennifer Tilly, Ivan Demidov, Erik Seidel, Erick Lindgren, Daniel Negreanu, John Phan enzovoorts.

Het is echter tijd om ons te richten op de spelers die er nog in zitten en die inmiddels dus in de buurt van het geld zijn gekomen en wie weet hoe ver onze enige Nederlandse troef nog kan komen in dit toernooi.

EUROPESE COMMISSIE TEGEN VERBOD ONLINE POKER NOORWEGEN

Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic 101

De Europese Unie liet afgelopen week in Brussel overduidelijk blijken tegen de beslissing van de Noorse regering te zijn om online gambling illegaal te verklaren in het Scandinavische land.

Het Noorse parlement keurde vorige week een wetsvoorstel goed dat financiële transacties van inwoners van Noorwegen naar online poker en internet gambling sites illegaal maakt. Een dergelijke wet werd ook in Amerika aangenomen in 2006, de UIGEA. Net als in de Verenigde Staten komen in Noorwegen ook de financiële instellingen in opstand, volgens deze is het onmogelijk om dergelijke transacties te monitoren. Er is niet genoeg apparatuur beschikbaar en al helemaal niet genoeg personeel. Daarnaast bestaat onduidelijkheid betreffende welke transacties wel of niet illegaal zijn.

De regering zegt de maatregelen ingevoerd te hebben om de Noorse probleemgokkers te beschermen. De Europese Commissie (EC) heeft echter het sterke vermoeden dat de Noorse regering het monopolie van het staatsbedrijf Norske Tipping probeert te beschermen.

De Europese Commissie heeft in het verleden al duidelijk gemaakt tegen het verbieden van online gambling in Noorwegen te zijn.

BRAZILIAAN OPIS/SP WINT POKERSTARS SUNDAY MILLION

{id:5891}In één van de laatste Sunday Million edities van 2008, kwamen maar liefst 7549 heren en dames samen om te strijden om de grootste online poker hoofdprijs van dit weekeinde. Daarmee oversteeg de prijzenpot net de vooraf vastgestelde anderhalf miljoen dollar en konden de deelnemers aanspraak maken op een eerste prijs van maar liefst $185.705,40. Toen na bijna vier uur spelen de bubble barstte waren er nog voldoende Nederlanders over in het toernooi, nog vijf uur laten was er van hen echter helaas geen spoor toen we richting de finaletafel gingen. De hoop der lage landen werd vertegenwoordigd, door Brusselaar Dr.Jacq maar ook zijn toernooi eindigde voortijdig op de elfde plaats, goed voor $7549,-.

TommyE79 was de speler die de chiplead in handen had toen we de laatste negen bereikten. De Fin speelde ruim veertien miljoen punten en had een voorsprongetje op opis/sp die met twaalf miljoen chips op de tweede plaats volgde. Het waren echter de shortstacks die aan begin van de finaletafel de beste zaken deden, tot driemaal toe was een shorty bij machte om te dubbelen om de strijd zodoende flink wat spannender te maken. Een poging van AvelonSalheb om hetzelfde te doen mislukt echter; een push met {a-Diamonds}{j-Diamonds} werd beantwoord met een call van CHI01 met {k-Hearts}{q-Diamonds}. Het board bracht CHI01 echter de straat met {10-Diamonds}{j-Spades}{8-Clubs}{9-Hearts}{6-Diamonds} en AvelonSalheb was de eerste die de finaletafel moest verlaten. Een andere shortstack, Mighty Horse, was niet zo machtig als hij vooraf gedacht had. De laatste punten gingen erin met {9-Spades}{8-Clubs}, maar de call met {a-Hearts}{8-Hearts} van chipleader TommyE79 betekende het einde voor Mighty Horse. Een magische ontsnapping bleef uit en een achtste plek was zijn deel.

5fish onderging hetzelfde lot toen hij moest pushen na flink wat chips te hebben ingeleverd aan de blinden en antes. Vanaf de small blind was {k-Spades}{q-Spades} genoeg om zijn laatste punten naar voren te duwen. Opis/sp kreeg de odds om te callen en deed dit zelfs met {10-Spades}{2-Clubs} en vond het board aan zijn zijde. Via {j-Clubs}{8-Spades}{10-Clubs}{6-Spades}{8-Hearts} werd het lot van 5fish beslist en hij moest het toernooi verlaten. Lange tijd gebeurde er six-handed niks, totdat voormalig chipleader TommyE79 nu als shortstack zich genoodzaakt zag om te pushen met {a-Spades}{2-Hearts}, de call kwam van CHI01 die met {q-Spades}{10-Hearts} ook ditmaal een straat wist te maken. Het {k-Spades}{k-Clubs}{9-Clubs}{8-Spades}{j-Hearts} board was in het voordeel van CHI01, die zodoende TommyE79 naar de rail stuurde. Top vijf leek het doel van Eeedz en zodra dit bereikt was gingen zijn chips in de eerstvolgende hand naar het midden. Zijn {a-Diamonds}{5-Hearts} moest echter opboksen tegen de pocket kings van drpossjr25, geen bad beat voor hem en zodoende kon ook Eeedz richting virtuele rail.

Jdballer40 besloot de onderhandelingen over een eventuele deal maar eens te openen in de chat, zodra ze met z'n vieren over waren. Zonder noemenswaardige antwoorden ging het spel echter verder en dat ontwikkelde zich zeer positief voor jdballer40 zelf. Een set-up zorgde er zelfs voor dat hij verantwoordelijk was voor de exit van drpossjr25 toen deze andermaal pocket koningen vond, maar tegen de azen aanliep van jdballer40. Het werd het einde van drpossjr25 in dit toernooi en plots waren er wel gegadigden voor de onderhandelingen, die strandden echter al snel omdat het verschil in chipcount tussen big stack jdballer40 en shorty opis/sp te groot was. Eén dubbel op later was er wel genoeg reden om serieus met elkaar in gesprek te gaan en de laatste drie spelers kwamen een equal chop overeen. $122.006,84 Voor een ieder werd de afgesproken deal en voor de winnaar van deze Sunday Million lag nog $30.000,- extra klaar. Jdballer40 kwam niet in aanspraak voor die $30.000,- extra, want hij moest genoegen nemen met de derde plaats. Op een {9-Clubs}{4-Clubs}{a-Clubs} flop gingen de chips van hem en die van opis/sp naar het midden. De {k-Clubs}{q-Diamonds} flushdraw van jdballer was niet genoeg tegen de {a-Hearts}{8-Clubs} voor toppair van opis/sp. De {5-Spades} turn en {q-Hearts} river veranderde niets aan de uitkomst van deze hand.

Heads-up was de voorsprong van opis/sp enorm en CHI01 ging direct op zoek naar een dubbel. Die zoektocht eindigde echter in zijn eliminatie en al wel na twee handjes in de heads-up. Op een {j-Hearts}{k-Diamonds}{6-Spades} flop pusht CHI01 all-in met {5-Diamonds}{3-Diamonds} de check-call van opis/sp is echter goed als hij zijn {q-Clubs}{j-Clubs} omdraait. Met de {6-Clubs} op de turn was CHI01 drawing dead en de {7-Spades} op de river was louter voor de statistieken. Opis/sp kon ondertussen de $152.006,84 op zijn account aanschouwen en hij kan ongetwijfeld zonder geldzorgen de Kerstinkopen gaan doen.

PokerStars Sunday Million, buy-in $200,-+$15,-

1. Opis/sp - $152.006,84

2. CHI01 - $122.006,84

3. Jdballer40 - $122.006,84

4. Drpossjr25 - $69.450,80

5. Eeedz - $54.352,80

MEDE-OPRICHTER PARTYGAMING RISKEERT 2 JAAR GEVANGENISSTRAF

Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic 102

De miljardair en mede-oprichter van PartyGaming, Anurag Dikshit (foto), heeft naar aanleiding van een aanklacht van de Amerikaanse autoriteiten verklaard schuldig te zijn aan betrokkenheid bij illegaal online gokken en zal een boete betalen van $300 miljoen. Daarnaast bestaat de kans dat hij twee jaar in hechtenis zal worden genomen.

Anurag Dikshit is de grootste aandeelhouder van PartyGaming, hij bezit 27% van de aandelen. Dikshit komt uit India en is de rijkste man van Gibraltar en staat op nummer 207 van de lijst van de rijkste mannen ter wereld. Als mede-oprichter van PartyGaming is hij één van de jongste miljardairs ter wereld.

Hij werd geboren in Sindri Jharkhand in India en behaalde zijn bachelor of technology op het gebied van computer science and engineering aan het Indian Institute of Technology in Delhi. Hij werkte als softwareontwikkelaar en systems analyst in de Verenigde Staten en werd later consultant voor AT&T. Zijn vermogen wordt geschat op bijna $2 miljard, hij staat als 35ste in de lijst van rijkste Indiërs.

De oprichters van PartyGaming zijn al enige tijd in onderhandeling met de autoriteiten van de Verenigde Staten betreffende hun zakelijke activiteiten in de jaren voordat de UIGEA werd aangenomen.

MMMBILLSKI WINT POKERSTARS SUNDAY WARM-UP

{id:5836}Voorafgaand aan de Sunday Million was er natuurlijk weer het tradiotionele opwarmertje op 's wereld grootste online pokerroom. De PokerStars Sunday Warm-Up trok deze week maar liefst 3899 spelers, genoeg om een prijzenpot van $779.800, - te creëren. Na bijna acht uur spelen werd de finaletafel bereikt en anders dan in de Million troffen we ditmaal wel een landgenoot aan bij de laatste negen.

Yokerface uit Leiderdorp presteert het om deze mooie prestatie te halen en hij is geen onbekende aan deze finaletafel. Ruim een jaar geleden schreef hij hetzelfde toernooi namelijk al een keer op zijn naam en verdiende toen ruim $81.000,-. Om deze prestatie nog een keer te herhalen, moest yokerface wel flink wat werk verzetten. De Nederlander begon namelijk als één van de shortstacks aan deze finale met nog geen twee miljoen punten, terwijl chiplader mmmbillski dan al bijna acht miljoen punten speelt. Het is echter de aller shortste speler aan de finaletafel hidalgo18 die als eerste de tafel moet verlaten, het is zelfs yokerface die hem uitschakelt als zijn A-T het wint van de K-Q van zijn opponent. Drie handen later is ook de nummer acht al bekend. DenyoDeluXXe zijn pocket achten, waren niet opgewassen tegen de azen van suckedoutagn die deze keer gewoon met de beste hand kon winnen en geen suck-out nodig had.

Helaas eindigde kort daarna ook het toernooi voor onze Nederlandse hoop, yokerface pushte zijn chips naar het midden met {j-Hearts}{q-Hearts} en kreeg een call van riddup met {a-Diamonds}{q-Diamonds}. Geen boer of andere hulp voor yokerface op het board en de speler uit Leiderdorp eindigde als zevende voor $15.596,-. Een handje later zat het er ook op voor mortens22, die met zijn {a-Spades}{q-Diamonds} toppair flopte, maar tegen een set tienen aanliep van mmmbillski. Na vijftien handen waren er dus nog maar vijf van de oorspronkelijke negen over aan de finaletafel. Mi||a.TiMe en D1rtyR1v3r nemen het vervolgens in een flinke pot tegen elkaar op, Mi||a.TiMe callt de all-in re-raise van zijn tegenstander, maar ziet dat hij in zwaar weer zit met zijn zevens tegen de vrouwen van D1rtyR1v3r, die heeft zijn opponent ook nog eens nipt covered en als het board {9-Hearts}{10-Hearts}{3-Hearts}{5-Spades}{8-Diamonds} brengt is Mi||a.TiMe verleden tijd en blijven we met vier man over. Niet veel later wint D1rtyR1v3r wel de pair versus pair situatie met de slechtste hand, hij neemt het met pocket tienen op tegen shortstack riddup met pocket vrouwen, er verschijnt echter een tien op de flop en riddup moet het toernooi verlaten op de vierde plaats.

D1rtyR1v3r ziet dan vervolgens een enorme chiplead in rook opgaan als hij tegen wat bad beats en coolers oploopt. Zo gaat eerst een all-in confrontatie met mmmbillski verloren als deze met {k-Diamonds}{4-Diamonds} de {a-Spades}{4-Clubs} van zijn opponent verslaat. Even later zit hij met pocket boeren tegen de azen van zijn tegenstander en vindt hij zichzelf terug als shortstack. Op het moment dat hij zijn laatste vijf miljoen punten in het midden zet, zal hij nog wel even terugdenken aan het moment waarin hij samen met mmmbillski een three-way chipcount chop afsloeg. Nu verliest hij met {j-Diamonds}{6-Diamonds} van de pocket vrouwen van diezelfde mmmbillski en moet genoegen nemen met de derde plaats en bijbehorende prijs. Mmmbillski en suckedoutagn blijven dan heads-up over met ongeveer evenveel chips en dus is in een vloek en een zucht een deal besproken, een equal chop en de laatste $10.000,- blijft in het midden voor de winnaar. Waar nu mogelijk een snel einde werd verwacht blijkt het tegendeel waar, na 85 handen heads-up komt er dan eindelijk toch een winnaar. Op een {j-Diamonds}{k-Spades}{q-Diamonds} flop gaan de chips de pot in en blijkt mmmbillski een prima hand te hebben geflopt met zijn {9-Diamonds}{10-Hearts}. Zijn tegenstander heeft {q-Clubs}{6-Spades} voor middle pair en via de {3-Spades}{k-Diamonds} op de turn en river wordt mmmbillski de winnaar van deze Sunday Warm-up en incasseert hij de $10.000,- extra.

PokerStars Sunday Warm-up, buy-in $200,-+$15,-

1. Mmmbillski - $90.788,-

2. Suckedoutagn - $80.788,-

3. D1rtyR1v3r - $46.788,-

4. Riddup - $38.990,-

5. Mi||a.TiMe - $31.192,-

PokerStars Sunday 500, buy-in $500,-+$30,-

1. troster16 - $91.500,-

2. TiltHappens- $66.500,-

3. Traumatize - $50.000 ,-

4. SiVTEC - $37.500 ,-

5. W.A.Rebel - $26.250 ,-

ABSOLUTE POKER EN ULTIMATEBET LATEN SCHANDAAL ACHTER ZICH

Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic 103

De CEO van Absolute Poker Paul Liggert krijgt het erg druk. Nu het breed uitgemeten schandaal waarbij Absolute Poker en Ultimate Bet waren betrokken achter de rug is en de rooms eindelijk zijn verhuisd naar het Cereus Poker Network, moet worden gezorgd dat de beveiliging van de rooms optimaal is.

De verhuizing naar het Cereus Poker Network stond al langer op de planning, maar doordat de rechtszaak tegen de vorige eigenaar veel tijd in beslag nam werd deze uitgesteld. Inmiddels hebben beide rooms de spelers die slachtoffer werden van het schandaal volledig terugbetaald en zijn de schuldigen gestraft.

Volgens Liggett is het Cereus Poker Network beter beveiligd en zullen dergelijke schandalen niet meer voorkomen: "This new layer of security, which is called our Security Center Software application, was built specifically for the CEREUS Network. Essentially, it's a security framework for advanced fraud algorithms that kind of alert our security team of any abnormal behavior. Things like detecting abnormal winning statistics or somebody who is multi-accounting or somebody who is chip dumping and currently we're enhancing it with many new methods, things like detecting bots. We can detect bots now, but we're adding in really advanced algorithms that will detect bots in a different way."

Liggett is van mening dat de spelers zich niet alleen veiliger zullen voelen doordat de rooms zijn verhuisd naar een nieuw platform, maar dat ook het nieuwe management daaraan zal bijdragen: It's not just the platform to me, although it's a very, very important part of it. Essentially, obviously, our company, Tokwiro, was plagued with problems in recent years. Both sites they acquired had a cheating scandal on them. One was an internal employee at Absolute Poker and the company, I think, did everything it could to rectify the situation properly once it was discovered. And the UltimateBet scandal, inherited obviously from the previous owners, and we did everything we could to get to the bottom of everything and understand everything that happened, reimburse players with a lot of our money but we also received a settlement of $15 million from the previous owners, which I think, proves to everybody and shows that we really nothing to do with this. But we really fought to get the players their money back so I think we did everything we could to try to rectify these problems, but we really have also changed the entire company. We started with a complete new management team when I became COO in January of 2008. And we've implemented a new compliance team, a new specialized poker security department, we built this new security center, we've made huge strides with a bunch of regulatory compliance initiatives. Again, it's the whole company, it's the software, and now we're working on some advanced security initiatives that I think will really help people to feel comfortable.

UltimateBet.com zal ook het vertrouwen van de spelers terugwinnen. De room wordt vertegenwoordigd door onder andere Annie Duke en Phil Hellmuth die beiden van mening zijn dat de room in de toekomst flink zal groeien nu het schandaal achter de rug is.

FULL TILT POKER $750K GUARANTEE

Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic 104

Waar op PokerStars de overlays de afgelopen weken doorgaans werden overschreden, had Full Tilt Poker daar nog wat probleempjes mee. Ook in de $750k Guarantee van afgelopen zondag was dat het geval, met 3485 deelnemers werd de driekwart miljoen aan prijzengeld net niet gehaald en dus vulde Full Tilt zelf de rest bij. Uiteindelijk konden er ook hier natuurlijk maar negen man plaatsnemen aan de finaletafel en nadat de grote schoonmaak was geweest waren de negen namen bekend.

Voor iedereen er goed en wel erg in had dat deze finaletafel was begonnen, kon Bbuddy4brkfst het toernooi alweer verlaten. ShAAAArk maakt met zijn {q-Spades}{10-Spades} een broadway straat en deze nuts kon niet verslagen worden door Bbuddy en zelfs een splitpot zat er voor hem niet in en zo zagen we nog acht spelers aan de final table. Oldist speelde op dat moment met 3,5 miljoen punten in chips de grootste stack en zijn naaste achtervolgers hadden allen minder dan twee miljoen. Shortstack David 'The Yid' Chicotsky kon slechts net een half miljoen op tafel neerzetten en was dus dringend op zoek naar wat extra chips om dit toernooi tot een heel mooi einde te brengen. Dat lukte echter bij lange na niet, want als er op een {9-Diamonds}{10-Spades}{8-Clubs} flop er en three-way all-in te zien is, trekt Chicotsky aan het kortste eind. Zijn {a-Diamonds}{8-Hearts} is nog genoeg tegen de {a-Hearts}{k-Hearts} van smfit29, maar chipleader oldist legt de geflopte nuts op tafel met {q-Hearts}{j-Hearts}. Geen hulp voor de overige twee heren en zo nemen we direct afscheid van weer twee spelers.

Als niet veel later ook shAAAArk behoorlijk short is geraakt, besluit hij het erin te schuiven met {q-Diamonds}{7-Clubs}, 'any two will do', moet hij gedacht hebben en dudetronic die voldoende odds krijgt volgt dezelfde gedachtegang en callt met {j-Spades}{5-Spades}. Een vijfje op de flop beslecht deze hand in het voordeel van dudetronic en shAAAArk ziet zijn avatar van de virtuele tafel verdwijnen. Czares wordt dan haast gedwongen om ook all-in te gaan als hij na het posten van de big blind nog maar een schamele 200.000 punten overhoudt, voor hem raiset skullkicker en czares kan net 20% van de raise betalen. Hij gaat echter voor de live cards met zijn {2-Diamonds}{3-Diamonds} en callt. Live zijn de kaarten wel, maar de {a-Spades}{q-Clubs} verslaan van skullkicker zit er bij lange na niet in zo wordt czares vijfde in dit toernooi. Daarna volgden een tijdje geen bustouts totdat rusostreet het er prima in krijgt op een {q-Spades}{4-Hearts}{9-Clubs} flop, waarbij hij een overpair speelt in de vorm van pocket koningen. Zijn opponent is oldist die gecalld heeft met {q-Clubs}{j-Clubs} en via de {8-Clubs} turn en {10-Hearts} river een runner runner straight maakt en rusostreet naar de rail stuurt op de vierde plek.

Oldist verliest daarna een groot deel van zijn stack en is niet langer chipleader als hij all-in gaat met twee zwarte tienen, dudetronic callt en blijkt een flip aan te zijn gegaan met zijn {k-Spades}{j-Spades}. De flop brengt al direct een koning en een boer en die twee paartjes zijn genoeg voor dudetronic om oldist uit te schakelen en zo met een vier tegen één voorsprong de heads-up tegen skullkicker aan te gaan. Deze besluit om op een vrouw hoge flop met twee ruiten all-in te gaan met toppair, hij krijgt een call en heeft nog de voorsprong. Hij zal echter de twaalf outs van dudetronic die de nutflushdraw speelt moeten dodgen en dat mislukt al direct op de turn. Daar komt de derde ruiten op het board en is de flush van dudetronic een feit. Skullkicker blijft drawing dead achter en moet genoegen nemen met de tweede plaats.

Full Tilt Poker $750k Guarantee, $200,-+$16,-

1. Dudetronic - $132.787,50

2. Skullkicker - $80.250,-

3. Oldest - $52.500,-

4. Rusostreet - $41.400,-

5. Czares - $31.040,-

Full Tilt Sunday Brawl, buy-in $240,-+$16,-

1. Tojabei - $80.092,80

2. Sumpas - $52.876,80

3. ChokerFold - $39.268,80

4. f1rebetman - $30.175,20

5. KingFish83 - $22.939,20

OVERIGE SUNDAY MAJORS

Lex 'RaSZi' Veldhuis door naar dag 3 Five Diamond World Poker Classic 105

Op Everest poker ging de winst in de $100.000,- gegarandeerd naar shaka16, deze wist 453 andere spelers te verslaan in dit toernooi met een buy-in van $200,-$15,-. Daarmee verdiende hij de $26.000,- die behoorde bij de eerste plaats. Het event kende weer een overlay van bijna tien procent, maar het lijkt er op dat het toernooi elke week verder groeit. Shaka16 was heads-up de baas over CoRoZionS, die zonder twijfel de meerdere moest erkennen in zijn opponent, desondanks verdiende ook deze speler nog een prima zakcentje, daar zijn tweede plaats nog $15.000,- opleverde.

Everest $100.000,- gegarandeerd, buy-in $200,-+$15,-

1. Shaka16 - $26.000,-

2. CoRoZionS - $15.000,-

3. Macqueen - $10.000,-

4. LE@KAIMAN - $7.000,-

5. Tbass7 - $5.000,-

Ook op PartyPoker werd de gegarandeerde prijzenpot niet overschrijven, met 1436 deelnemers in de $300K Guaranteed Sunday, moest ook hier de pokerroom uit eigen zak wat bijbetalen. Hierdoor kwam de eerste prijs zoals gebruikelijk op maar liefst $60.000,- en het werd de speler achter de nickname quitpoker_com die daarmee aan de haal ging. Waarschijnlijk zal hij na deze zege nog wel even in het pokerspel blijven hangen, anders dan zijn nickname doet vermoeden. Heads-up versloeg hij cruiser2002, die derhalve zich gelukkig moest prijzen met een tweede prijs van $33.000,- wat natuurlijk ook niet slecht verdienen is met een avondje poker.

PartyPoker $300K Guaranteed Sunday, buy-in $200,-+$15,-

1. Quitpoker_com - $60.000,-

2. Cruiser2002 - $33.000,-

3. Odjob69 - $20.700,-

4. Mik4mitza - $16.350,-

5. Kozzwitch - $13.800,-

De grootste overlay van het weekeinde kwam zoals vrijwel altijd op naam van Bodog Poker. In hun $100.000,- Guaranteed toernooi speelden slechts 693 spelers, wat tot gevolg had dat de pokerroom ruim dertig procent zelf moest betalen om aan de gewenste prijzenpot van een ton te komen. Het was links1136 die ervoor zorgde dat zijn $109,- inleg hem de maximale 'return of investment' opleverde door met de eerste prijs aan de haal te gaan. Hij verdiende $23.600,- door als laatste quietwinner te verslaan, die deze keer stilletjes tevreden moest zijn met een tweede prijs van $13.600,-.

Bodog $100.000 Guaranteed, buy-in $100,-+$9,-

1. Links1136 - $23.600,-

2. Quietwinner - $13.600,-

3. Buffettwanab - $9.100,-

4. ImTheJackal - $7.000,-

5. Rstewart13aggie - $5.700,-

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen