Durrrr's one million dollar challenge - Webjoker's Rampage

Durrrr's one million dollar challenge - Webjoker's Rampage 0001

Wie is de beste heads-up speler ter wereld? Als we NBC's Heads-Up Championship moeten geloven dan is dat Chris Ferguson want die won vorig jaar. In 2007 won Wasicka en het jaar daarvoor Ted Forrest. In 2005 was het niemand minder dan Phil Hellmuth die won.

Dat zijn wat namen die we alvast hebben. Op de WSOP 2008 won Kenny Tran en in het PokerNews Heads-Up Championship hebben we nog Ilari "Ziigmund" Sahamies, Patrick Antonius, Phil Ivey, Johan van Til, John Juanda, Gus Hansen, Erik Seidel, Lex Veldhuis, Allen Cunningham en Daniel Negreanu over.

Één naam ontbreekt in dat lijstje in ieder geval en dat is Tom "Durrrr" Dwan. Laat hij nou net besloten hebben dat hij de grootste en beste heads-up speler aller tijden is. Hij heeft het hier uiteraard wel over cashgames en niet over toernooien, maar toch. Tommy zat te babbelen met meneer Lance Bradley van Bluff Magazine en begon wat hersenspinsels te verwoorden. Het leek hem wel wat om een soort challenge te organiseren.

De oortjes van Bradley waren gespitst want hij kon wel eens een scoop hebben en die kwam er ook. Tom geeft namelijk aan:

"I'm making this heads-up challenge to the world. Anyone can accept. Four tables, minimum of $200/$400, and I'll put up $1.5 million to their $500,000. We play 50,000 hands minimum and if they end up a dollar after rake they keep the side money or whatever. So basically, if you and I played and you won a dollar, you would get my $1.5 million and if I won a dollar I would win your $500,000.

"So I'm giving a million dollars free if anyone thinks they can do it."

Ferme taal van Durrrr in ieder geval. Nog voordat hij het zelf doorheeft publiceert Bluff het stuk al, bang om de primeur te verliezen. Eenmaal in de wijde wereld die het internet heet is er geen terugtrekken meer aan. Tom reageert zelf ook online. Nog even op een rijtje:

[I]1) 200-400min (nl/plo obv)

2) can change tables anytime eff stacks are >250bb

3) have to reload when stacks are

[IMG storage="4965fce148ea2.jpg" wh="487x530" align="center" hide="1"][/IMG]

[IMG storage="4965f8585b462.jpg" wh="495x371" align="center" hide="1"][/IMG]

[IMG storage="4965f899c7494.jpg" wh="496x275" align="center" hide="1"][/IMG]

[IMG storage="4965fa2dbc931.jpg" wh="463x295" align="center" hide="1"][/IMG]

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen