Late Night Stars of Poker

Late Night Stars of Poker 0001

Om kwart voor 12 stappen we de trein uit bij station Delft Zuid. Samen met Steven "stevedude" Smith van PokerStars was ik ruim een uur eerder vanuit Utrecht vertrokken om aanwezig te zijn bij de opnamen van 'Late Night Stars of Poker'; de door PokerStars gesponsorde pokershow die gepresenteerd wordt door Sander Foppele.

Om tien voor twaalf gaan we keurig onder het viaduct door naar rechts, door Steven geverifieerd met de gps van zijn iPhone. Hoewel het miezert en er windkracht 8,5 staat laten we ons niet kennen want het kan nooit ver zijn. Moedig stappen we door want de Schieweg kan toch nooit zo lang zijn zou je zeggen. Wel dus en daarnaast hadden we onder de viaduct links gemoeten wat we ons om 12.10 keurig realiseren. Steven was vergeten in te toetsen dat we op 15F moesten zijn waardoor Google Maps simpelweg een random plek op de Schieweg had aangegeven. De Schieweg blijkt de langste straat van Nederland te zijn en dus was de eerste bad-beat van de dag daar.

Ik doe er alles aan het gezellig te houden want een wandelingetje van 40 minuten door weer en wind mag wat mij betreft de sfeer niet bederven. Logischerwijs laat ik het dan ook niet na Steven te attenderen op zijn gemaakte fout. Ik doe dit zo'n twee tot drie keer per minuut zodat hij het niet kan vergeten. De mondhoekjes zakken verloren naar beneden bij mijn PokerStars collega maar er is reden voor blijdschap want inmiddels zijn we aangekomen bij nummer 15F van de Schieweg.

Waar we een studio verwachten doemt slechts het enorme gebouw van de Praxis op. Hoewel ik de bouwgigant kan waarderen en in mijn vrije tijd exact nul komma nul tijd besteed aan klussen is dit toch niet waar we voor gekomen zijn. Schichtig draai ik me om, om vanonder mijn capuchon Steven de meest vuile blik te geven die ik heb om direct duidelijk te maken dat ik het vermoeden heb dat we wederom verkeerd zitten. Ik begin me af te vragen wat me bezielde om hierheen te komen en begin te twijfelen of we überhaupt wel in Delft moeten zijn vandaag.

Steven kijkt als een hertje dat op het punt staat aangereden te worden. De koplampen weerkaatsen in de ogen en pure angst maakt zich meester van de man die ooit zo trouw blogde voor PokerNews. Als het ware check/raise ik hem en vraag ik hem vriendelijk of we daadwerkelijk hier moeten zijn. 'Mixing up your game' is enorm belangrijk en deze plotselinge vriendelijkheid zag hij in ieder geval niet aankomen. Mission accomplished. Hij herpakt zich snel en pakt het formulier erbij wat hij enkele dagen daarvoor van Simpel Media had gekregen met de routebeschrijving.

We zitten goed gelukkig want de studio is achter de Praxis. De hartslag zakt weer naar een normaal tempo en we zetten voet naar de studio. Als iemand nog een locatie zoekt voor een horrorfilm of een achterstandswijk nodig heeft voor zijn of haar droomfilm dan moet je in Delft Zuid zijn. Het meest aftandse en slecht onderhouden industrieterrein van Nederland is namelijk gevonden hoor. Ingegooide ramen, auto's die al in geen jaren gereden lijken te hebben en een rokende schoorsteen alsof we weer in het begin van de Industriële Revolutie verkeren. Het enige dat nog ontbreekt zijn zwervers die hun handen warmen boven containers die een vuurtje herbergen. Op ons uitgeprinte A4'tje staat dat we moeten lopen naar een groot bord 'Hier melden'.

Late Night Stars of Poker 101

Dat bord gevonden blijken we ons niet te moeten melden bij het bord 'Hier melden'. Bij het bord 'Hier melden' hangt namelijk een stenciltje met het Late Night Stars of Poker logo en de aanwijzing dat we nog een stukje verder door moeten lopen. De pijl geeft aan dat we rechtdoor moeten maar als we die aanwijzing opvolgen lopen we recht een verlaten pakhuis in met een klein knipperend gloeilampje. De setting voor een thriller is compleet en we verwachten ieder moment dat de Cock met ceeooceekaaa en Vledder om de hoek komen duiken om onze betrokkenheid bij een moord te onderzoeken. Niets is minder waar maar we zitten wel voor de zoveelste keer fout vandaag. Ik twijfel een moment om een tirade op Steven los te laten maar bedenk me omdat we nog twee dagen met elkaar moeten leven. Met gemaakte vrolijkheid zeg ik dat we terug moeten om de juiste weg te vinden.

Late Night Stars of Poker 102

Iets teruggelopen zien we twee enorme vrachtwagens met kilometers kabel eromheen. Daar moeten we zijn natuurlijk en we begroeten de eerste Simpel medewerker met een uitbundige zwaai van onze armen. Het lijkt gebruikelijk bij Late Night Stars of Poker om de richting aan te geven middels opgeplakte A4'tjes en we volgen dan ook de aanwijzingen op totdat we in een lange gang aankomen. De TL-buizen springen met enige twijfel aan, getriggered door onze aanwezigheid. Hoewel er links en rechts opname apparatuur ligt opgestapeld verraadt verder niets dat hier een televisieshow wordt opgenomen. Op één van de schuifdeuren zien we met zwart ducktape groot het woord 'poker' geschreven en ons vermoeden dat we hier moeten zijn blijkt juist te zijn als we de schuifdeur openwrikken.

Late Night Stars of Poker 103

Het is inmiddels 12:40 en op de dames van de make-up en de catering na zit er niemand in de ruimte. De opnamen blijken ergens anders te zijn en hier werd slechts verzameld. Maar omdat de opnames van de eerste show al 10 minuten begonnen waren konden we niet naar binnen. We kunnen wel meekijken op een televisiescherm waar de actie live te volgen is die enige meters verderop gaande is. Dit is echter niet waar we voor gekomen zijn en we zoeken iemand om verhaal bij te halen. De koffiejuf blijkt niet de juiste persoon te zijn en ook op de visagie dame maken we weinig indruk met ons verhaal dat we van de pers zijn.

Plots lijkt iemand het nodig te vinden om met zijn nagels over het schoolbord te krassen. De schuifdeur gaat met veel gepuf open en een dame die zichtbaar heel belangrijk is komt binnengestapt. Druk schreeuwend tegen een walkietalkie en een headset nonchalant om de nek betekent in de televisiewereld dat we te maken hebben met iemand die in ieder geval iets te zeggen heeft. We worden vriendelijk begroet met een blik die lijkt te zeggen "wie de fuck zijn jullie?" Ik breek het ijs door op te merken dat we van de pers zijn. Steven maakt zijn eerste slimme opmerking van de dag door zijn werkgever te noemen die ten slotte sponsor is van het programma.

Door de veranderende grimas op haar gezicht nemen we aan dat vooral dat laatste indruk gemaakt heeft maar helaas is niets minder waar. We zijn te laat krijgen we te horen en we kunnen pas om 4 uur iets zien. Een ongecontroleerde woede maakt zich meester van mijn lichaam. Bloed begint te koken en de aders in mijn ogen spatten van opwinding. Ik begin om me heen te slaan om maar te raken wat ik kan zonder ontzag voor geslacht of leeftijd. De koffiejuf van achter in de veertig moet het als eerste ontgelden en ook de visagiedame komt er niet af zonder enkele rake klappen. Als een wervelwind maak ik mijn weg door de ruimte om alles overhoop te trekken wat voor handen is. Broodjes ham vliegen door de lucht en poederdoosjes spatten kapot tegen de muren.

De woede ebt weer weg en ik haal opgelucht adem als ik zie dat iedereen nog in orde is. Mijn korte razernij blijkt gebleven te zijn bij obsessieve gedachten deze keer. Deze keer…

Steven stelt voor om dan maar naar het hotel te gaan om alvast in te checken. Blij als ik ben dat ik weg kan uit deze benauwde situatie stem ik gretig in met het voorstel van mijn compagnon. We pakken een taxi en arriveren in het centrum van het pittoreske Delft bij het hotel dat Steven de avond daarvoor geboekt heeft voor ons. Het inchecken is zo gepiept en voor we het weten kunnen we de sleutelkaart proberen om onze kamer te openen. Hoewel dat soort kaarten nooit in één keer schijnen te kunnen werken zijn we zo binnen en stallen we onze laptops uit om nog even snel wat werk te doen. Ik ontdek 15 draadloze netwerken waarvan 11 onbeveiligd. Ik kan connectie maken met exact nul netwerken en een verlangen om iets kapot te maken bekruipt mij voor de zoveelste keer die dag. Omdat mijn laptop bijna 2000 euro heeft gekost richt ik al mijn aandacht en agressie op het truttige salontafeltje. Net voordat ik met een karatetrap het tafeltje aan gruzelementen wil krijgen roept Steven dat hij connectie heeft.

De techniek staat voor alles vandaag de dag blijkt maar weer want als ik mijn laptop enkele centimeters verplaats kan ik wel gebruik maken van het netwerk dat continu aangeeft het meest krachtige in de buurt te zijn. Uiteraard valt de verbinding regelmatig weg maar gelukkig heb ik genoeg offline werk te doen voor PokerNews Magazine om mezelf bezig te houden.

Steven heeft Sven Polarski aan de telefoon die in de tweede show die vandaag wordt opgenomen zijn entree zal maken. Geheel in stijl pikt hij ons op om samen naar de studio te rijden. Zijn gepimpte Toyota biedt prima verzorgd vervoer als je niet langer bent dan 1 meter 20. Helaas zijn wij dat beiden wel en dus vouwen we onszelf in drie gelijke delen om toch mee te kunnen.

We leiden Sven prima de verkeerde kant op door hem na de brug linksaf te laten slaan waar we rechtsaf moesten maar met een streng ingrijpen van Steven komen we toch prima op tijd aan op de plaats van bestemming. Omdat Sven uit 't Gooi komt hadden we hem al voorbereid op de erbarmelijke omstandigheden in welke we terecht zouden komen. Hoewel hij wat wit wegtrekt bij het oprijden van het terrein blijft hij bij bewustzijn en kunnen we even later met zijn drieën het gebouw betreden. Sven lijkt een stuk meer indruk te maken dan wij de laatste keer deden en wordt vriendelijk begroet door koffiedame en visagist. Hij krijgt een kopje koffie aangeboden en mag direct daarna de schmink in om klaargemaakt te worden voor de opnamen.

Late Night Stars of Poker 104

Een beetje verloren en teleurgesteld dat wij niet zoveel aandacht krijgen nemen Steve en ik plaats op een bankje die zo uit een apres ski bar lijkt getrokken te zijn. De schuifdeur gaat weer open en Benten komt binnen. Iedereen die ooit PokerKings NL heeft gekeken kent deze man want hij was zo'n beetje de personal assistent van Noah Boeken destijds. Nu blijkt hij de slaaf te zijn van Sander Foppele en verder ook heel belangrijk werk te doen bij Simpel Media. Wat dat exact is konden we niet achter komen in de twee dagen dat we meeliepen maar hij zal niet voor niets de hele dag druk geleken te hebben.

We mogen zometeen de studio in en tijdens de volgende show die wordt opgenomen overal meekijken. 'Dat lijkt er al meer op' wil ik uitschreeuwen maar omdat ik eigenlijk heel verlegen ben hou ik mijn kaken stijf op elkaar. Naast Sven Polarski maakt ook Ad Schaap zijn opwachting als pokerpro aan de tafel van Late Night Stars of Poker vandaag. De horeca ondernemer is een bekend gezicht in de pokerwereld en hoewel de titel pokerpro wellicht wat overdreven is voor zijn bezigheden past hij prima in het programma.

Late Night Stars of Poker 105

Er is vandaag de dag geen programma meer dat zonder 'Bekende Nederlanders' kan. Bij mij gaat het nekhaar omhoog staan als ik de beschrijving lees van een programma waar bekende Nederlanders hun opwachting maken maar het schijnt een goud concept te zijn om kijkers te trekken. Je hebt zelfs mensen die fulltime Bekende Nederlander zijn vandaag de dag. Waar je ze van kent dat weet niemand maar ze zijn nou eenmaal bekend en dus kijk je naar het programma waar ze in zitten. Een goed voorbeeld daarvan is meneer Henk Bres. Deze "echte Hagenees" zal vast en zeker nog wel een keer de 500 euro komen ophalen die dit programma betaalt, maar vandaag zijn het Richard Witschge en Jop Joris die hun opwachting maken. Richard is de voetballer en Jop de soapster die iedereen in Nederland kent die Onderweg naar Morgen kijkt, praktisch niemand dus.

Allen zitten ze samen op het bankje te luisteren naar iemand van de organisatie die uitlegt dat je je kaarten goed moet bekijken zodat de camera's dat vastleggen en dat je duidelijk moet zeggen wat je gaat doen. String raises kunnen echt niet maar alles lijkt het ene oor in te gaan en het andere oor weer uit maar wat geeft het: het niveau zal sowieso niet al te hoog zijn.

Late Night Stars of Poker 106

Want naast de twee pro's en de twee bekende Nederlanders nemen er nog twee heren plaats: qualifiers. Het magische woord als je een pokertelevisieshow wilt maken. De kip met de gouden eieren van pokerproducenten, het walhalla voor Hillen en consorten et cetera. Online kan je meedoen aan een freeroll en als je wint doe je mee aan Late Night Stars of Poker. Wat op papier een gouden concept lijkt blijkt in de realiteit natuurlijk allesbehalve dat. In tegenstelling tot wat je zou denken zijn freerollende Nederlanders namelijk niet de grootste pokertalenten over het algemeen.

Gelukkig is vandaag een uitzondering. In ieder geval jan één van de twee qualifiers daadwerkelijk kaarten. Hij is agressief en heeft duidelijk eerder gespeeld dus dat is een opluchting. De vorige show is afgelopen en we komen Thierry van den Berg tegen die nog even aan het natafelen is. De andere pro die deel nam aan de show is Marcel Buisink die we in Las Vegas al tegen het lijf liepen tijdens de World Series of Poker afgelopen zomer. Thierry poseert nog even met Rik Brandsteder voor mijn camera en verlaat dan snel de studio om ruimte te geven aan de nieuwe boys.

Late Night Stars of Poker 107

De opnamen gaan beginnen en Steven en ik nemen boven plaats om alles goed te kunnen volgen. We mogen echter geen geluid maken en kunnen ook niet meer weg daar omdat we dan door het beeld zouden lopen. Daar zijn we weer mooi klaar mee.

Vier en een half uur hebben ze per aflevering. Een sit & go met 6 man moet dan behoorlijk goed te doen zijn zou je zeggen maar helaas is er een stuk minder daadwerkelijk spel. Het begint allemaal met het uitleggen van de regels waarna iedereen zijn plaats inneemt. Polarski en Ad Schaap proberen zo nonchalant mogelijk plaats te nemen op de bank terwijl Witschge en Jop Joris aan de bar hangen van de geïmproviseerde keuken.

Wiebe WhatsHisName hangt de chefkok uit en snijdt vijf keer dezelfde selderij omdat het licht nog niet helemaal goed was. Benten strijkt nog even snel het overhemd van Sander en Foppele zelf heeft na uren voorbereiding zijn vragen klaarstaan om af te vuren op de deelnemers.Voordat de eerste hand gedeeld is zijn we een half uur verder maar dan is het toch zo ver: shuffle up and deal.

Late Night Stars of Poker 108

Wij zitten boven en kijken hoe alles gaat. Benieuwd wat er nou allemaal nodig is om zo'n show te maken begin ik met het tellen van mensen die meewerken aan de show. Ik zie 1 presentator, 1 kok, 6 spelers, 1 dealer, 1 cateringdame, 6 cameramensen met vaste camera, 1 mobiele cameraman, 1 stagiaire die de draad van de mobiele cameraman vast houdt, 1 regisseur, 3 assistent regisseurs, 1 visagist, 10 mensen voor de techniek, 1 uitvoerend producent, 1 productieleider, 1 productieassistent, 1 man beveiliging, 2 items regisseurs, 1 beheerder van de locatie en 1 fotograaf.

Late Night Stars of Poker 109

Stuk voor stuk vallen de spelers af en doen ze hun verhaal bij Foppele die, acteur als hij is, net doet alsof hij heel geïnteresseerd is in de bust-out handen. De afvallers moeten in de studio blijven want het thema van de show is dat het in de huiskamer van Foppele gehouden wordt. Een gezellig potje kaarten bij Sander thuis en je gaat natuurlijk niet meteen naar huis als je er uit ligt en dus moeten ze zich vermaken met Wiebe die op de achtergrond hard bezig is om weer een wonderlijke combinatie te koken voor het gezelschap.

Wie deze aflevering won ga ik uiteraard niet verklappen. Wat ik wel kan verklappen is dat poker geen skillgame is maar een totaal geluksspel. De heren nemen plaats aan tafel en Foppele heeft zijn tweede avondeten van de dag voor zich staan als rond half negen de opnamedag over is.

Late Night Stars of Poker 110

Alles wordt opgeruimd en de crew stelt voor om een kaartje te leggen onderling. Hoewel ik nog genoeg te doen heb kan ik natuurlijk niet verstek laten gaan en ook Steven is klaar om te bewijzen dat poker een geluksspel is en dus nemen we plaats aan de tv tafel.

Rechts van me zit Polarski die ook nog even mee doet en links van me de totaal pokergekke Sander Foppele. Waar het niveau tijdens de uitzendingen soms nog wel eens wat te wensen overlaat daar is het hier bovengemiddeld. Deze game zou niet misstaan op televisie durf ik zelfs te beweren. Degene die verantwoordelijk is voor de pokerkennis is Guido de Bruin die we ook al kennen uit Las Vegas. Hij cashte daar deze zomer in een 1500 dollar toernooi en had daarom zelfs de eer om geïnterviewd te worden door de beste pokerinterviewer die ons land rijk is.

Even verderop zit een goede vriend van Chin Chang – de man die het €2500,- event won op de MCOP dit jaar en alle anderen aan tafel blijken echt gek te zijn van het spel en veel te spelen. Je hebt wel eens presentatoren die een programma doen omdat ze er leuk voor betaald krijgen maar verder niets met het onderwerp hebben. Zo niet Sander Foppele gelukkig. De voormalig Onderweg naar Morgen acteur is helemaal gek van het spelletje en kwamen we natuurlijk onlangs al tegen in Warchau waar hij het toernooi speelde. Hij is, net zoals ikzelf, 24 uur per dag bezig met poker en zit thuis op de bank met chips in zijn hand. We strikten hem trouwens om een column te schrijven voor PokerNews Magazine dus verwacht een hele pagina van zijn hand binnenkort.

Het hele team snapt poker echt. Ze kunnen schudden, snappen de regels en maken geen domme fouten. Een opluchting voor mij. Helaas wint wel de allerslechtste speler van tafel. Steven Smith kraakt vakkundig mijn vrouwen met zijn aas/boer en schut ook nog enkele andere goede spelers vakkundig af. Set-up hier, coolertje daar en een suck-out om het af te maken en Steven steekt de prijzenpot en eer in zijn zak.

Waar ik in Las Vegas mijn goede vriend Steven steevast aansprak met de titel Dagobert of Scrooge bleek hij door de enorme winst totaal omgeslagen. Aangekomen bij het hotel stelt hij voor om nog een drankje aan de bar te doen. Mijn mond valt open van verbazing en mijn kaak schampt voor een milliseconde de grond als hij zegt dat hij ze voor zijn rekening neemt. In Delft gaan de heren echter om 11 uur al naar bed zo blijkt als de hoteldeur gesloten blijft. We komen binnen met onze kamersleutel en komen tot de conclusie dat de bar die niet verplicht is geen selfservice is deze avond. Gelukkig vinden we nog een receptionist die eigenlijk al wilde afsluiten die de bar nog wil openen.

"Twee biertjes!" roepen we in koor tegen de beste man wiens gezicht vertrekt alsof hij water ziet branden. Hij stelde wel heel vrolijk voor om ons nog van een drankje te voorzien maar had niet verwacht dat we op een doordeweekse dag nog aan de alcohol zouden gaan. Blijkbaar is dat geen gewoonte in Delft en dus gaan we over op cola. Hoewel er Pepsi op de fles staat vermoeden we nog steeds dat hij Raak kindercola in de flessen stopte omdat er geen prik te bekennen was.

Op naar de kamer om nog tot een uur of 3 door te werken voor PokerNews Magazine om vervolgens een handvol slaappillen te nemen om de nachtrust te vinden. Met een ruggeprik en wat pillen voel je echt niets van de veren die door het matras komen en dus werd ik de volgende morgen precies op tijd pas wakker. Ik verplaats al mijn gewicht om in één soepele rolbeweging uit mijn bed te komen. Plat op de buik kom ik op de grond terecht en de gewrichten zijn meteen weer los: klaar voor weer een spannende dag bij Late Night Stars of Poker.

De pro's zijn vandaag Wendy Slot en Daan Slutter. Als bekende Nederlanders komen Winston Bogarde opdraven en een dame waarvan ik geen idee heb wie het is. Nou ben ik niet de maatstaf want ik kijk nooit televisie dus het kan aan mij liggen uiteraard. Bogarde lacht zelfs af en toe dus we hebben weer een leuke uitzending voor de boeg.

Late Night Stars of Poker 111

De opnamen gaan weer van start en Steven en ik kunnen weer alles prima zien. Deze keer mogen we zelfs een kijkje nemen in de truck waar alles live wordt geregisseerd. Benten leidt ons naar binnen en geeft ons de mogelijkheid om alles van dichtbij te bekijken. In een kleine ruimte zit 10 man opgesloten om alles in goede banen te leiden. Één iemand houdt bij welke hand er gespeeld wordt, iemand houdt bij wie welke actie maakt en Guido ondersteunt de regisseur met pokertechnisch inzicht.

Attentie voor vier. Vier!

Attentie voor twee. Twee!

Flopcam ja. A en E: aktie!

Late Night Stars of Poker 112

De regisseur attendeert de cameramensen het juiste shot te nemen en geeft opdracht welk beeld er gebruikt wordt. Guido daarnaast geeft aan van welke spelers hij deze hand aktie verwacht.

A gaat raisen, B,C en D gebruiken we niet en F gaat callen waarschijnlijk. Dit wordt een actie flop, hier gaat er wat gebeuren! 6 zal wel iets gaan zeggen – daar moet de camera heen.

Guido snapt het spelletje en zorgt ervoor dat het juiste in beeld is. Vakkundig doorziet hij de bokkensprongen die sommige spelers maken door plots wel te callen met handen die gefold hadden moeten worden en de regisseur zorgt dat alles keurig in beeld komt.

Het lijkt een chaos maar alles is gecontroleerd. Hier zit een op elkaar ingespeeld team – zoveel is duidelijk. Alle middelen zijn aanwezig, je kan zien dat ze vaker pokershows hebben gemaakt. De heren hebben het nog steeds over Richard Witschge die niet erg populair blijkt te zijn. De beste man hield ooit een keer de bal een paar keer hoog in een wedstrijd tegen Feyenoord en de regisseur was dit nog niet vergeten blijkbaar. Dealer Erik, die direct in contact staat met de techniek in de vrachtwagen, grapt er op over los aan tafel.

Als de uitzending is afgelopen lopen we weer naar binnen om nog even te kijken wie er de volgende uitzending gaan plaats nemen. In de kantine komen we John de Wolf tegen die al in de schmink zit. Op zoek naar de andere bekende Nederlander kijken we plots tegen de achterzak aan van iemand. Terwijl wij toch echt staan komt ons zicht niet verder dan zijn riem en gooien we ons hoofd achterover om te kijken wie we eigenlijk voor ons hebben. Niemand minder dan de K1 kampioen van 2005, 2006 en 2007 staat voor ons: Sem Schild. Alle bijdehandte opmerkingen die ik bedacht had laat ik achterwege want ik wil geen ruzie met deze reus van een vechter.

Late Night Stars of Poker 113

PI voorman Sijbrand Maal en Mischa Neuteboom vervullen deze uitzending de rol van pokerpro en voor de vierde keer in twee dagen zien we weer het begin van een aflevering Late Night Stars of Poker. Steve en ik hebben genoeg poker gezien voor even en bellen de taxi die ons naar het station moet gaan brengen. De taxichauffeur weet wel welke kant hij op moet bij het viaduct en net op tijd halen we de trein naar Rotterdam. De aansluiting naar Utrecht is prima en Steve en ik praten nog even na over wat we er allemaal van vonden onder het genot van een McChicken plain met barbecuesaus, geen fritessaus en een grote cola.

Late Night Stars of Poker wordt gemaakt door een groep enorm gedreven mensen. Echte pokerliefhebbers die het spel echt begrijpen. Het spel is niet van een heel hoog niveau maar poker wordt er wel populairder door. De bekende Nederlanders lokken ook de nog niet pokergekke Nederlanders en de mogelijkheid om zelf mee te kunnen spelen zorgt voor nog meer vissen in de zee. Het was mooi om mee te maken, leuk om er eens zo dicht bij te zijn. Gaaf om te zien wat er allemaal bij komt kijken om een stukje televisie te maken.

Kijk vanavond naar de uitzending of bekijk één van de vorige afleveringen.

RTL 5:van tien over twaalf tot tien over één

Aflevering 1 (Rolf Slotboom en Lex Veldhuis)

Aflevering 2 (Joep van den Bijgaart en Johan Rensink)

Aflevering 3 (Hans Ritburg en Michiel Brummelhuis)

Aflevering 4 (Leroy Soesman en Dominik Kulicki)

Aflevering 5 (Berney Frankfort en Nicky Roeg)

Aflevering 6 (Yuri ten Bokkel en Remko Visser)

Aflevering 7 (Mischa Neuteboom en Frank Koomen)

Aflevering 8 (Olvedo Heinze en Sjoerd Bos)

Aflevering 9 (Jorn "jornx" Walthaus en Wolbert Bartlema)

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen