PokerNews koopt ChipMeUp.com

PokerNews koopt ChipMeUp.com 0001

PokerNews heeft onlangs de populaire poker staking website ChipMeUp.com gekocht. Op deze site kunnen spelers van over de hele wereld zichzelf laten staken in vrijwel alle grote poker toernooien die worden gehost door de beste poker rooms. Daarnaast kunnen spelers percentages van zichzelf verkopen voor bepaalde grote live toernooien zoals de Aussie Millions en de World Series of Poker.

ChipMeUp is een gebruiksvriendelijke site op welke pokerspelers een gratis account kunnen aanmaken. Het kopen van percentages is zeer eenvoudig, de database met toernooien is overzichtelijk en er wordt geen fee gerekend voor het staken van een speler. Als je een percentage van jezelf wilt verkopen moet je wel een listing fee betalen.

Net als op bijvoorbeeld eBay biedt ChipMeUp een 'feedback service' waardoor stakers zeker zijn dat ze hun deel van de door de spelers gewonnen prijs krijgen. PokerNews en ChipMeUp staan garant voor legitime transacties en het goed uitvoeren en begeleiden van deze.

Als PokerNews frontman heeft Tony G zichzelf al 'te koop' gezet op de site. Leden kunnen een percentage van hem kopen voor de Aussie Millions 2009.

BORIS BECKER SPEELT BATTLESHIP POKER

PokerNews koopt ChipMeUp.com 101

De bekende ex-tennisspeler en 'celebrity spokersman' van PokerStars in Duitsland Boris Becker zal tijdens het PokerStars Caribbean Adventure in het unieke "Battleship Poker" event zes matches spelen tegen online qualifiers. Op de site PokerStars konden spelers middels een qualifier een reis winnen naar Paradise Island om het daar op te nemen tegen Becker. Iedere speler maakt kans op een ticket voor het Main Event van de PCA t.w.v. $10.000,- maar dan moeten de spelers wel Boris Becker verslaan in een potje "Battleship Poker".

Het Main Event van het PCA begint op 5 januari. Becker is in ieder geval erg enthousiast: "Battleship poker gives you all the fast play luxuries of online poker, but also allows you to look your opponent in the eye. It's an exciting game to play and I'm really looking forward to competing against these players."

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen