Poker op de Bahamas en de Forum awards: De week van PokerNews

Poker op de Bahamas en de Forum awards: De week van PokerNews 0001

De heren zijn weer terug van een tripje naar de Bahamas. Onze eigen mannen Noah Boeken, Joep van den Bijgaart, Jan Wijlaars en Lex Veldhuis (zijn belevenissen over de PCA lees je terug in het komende PokerNews Magazine) konden helaas geen potten breken. Pieter Tielen deed het beter en zette zijn 33 dollar om in 5,5 ton. Zijn ongelooflijke verhaal lees je binnenkort ook vast en zeker terug in PokerNews Magazine.

Weer een week vol actie op het PokerNews forum in ieder geval. De uitslag van de PokerNews Forum Awards kwam binnen en we hadden er een hoop blije en minder blije gezichten bij. Velen waren het oneens met de uitslag maar het volk heeft gesproken de uitslag staat vast.

Met het afsluiten van de PokerNews Forum Awards zijn we bijna helemaal klaar met alle polls op het forum. Alleen het PokerNews Heads-Up Championship is nog bezig. 160 spelers begonnen er waarvan we er nu nog 5 overhebben. 5 man die allemaal tegen elkaar spelen levert ons 10 wedstrijden op waar op je mag stemmen:

• Patrick Antonius tegen Daniel Negreanu

• Gus Hansen tegen Phil Ivey

• Lex Veldhuis tegen Patrick Antonius

• Lex Veldhuis tegen Gus Hansen

• Phil Ivey tegen Daniel Negreanu

• Lex Veldhuis tegen Phil Ivey

• Phil Ivey tegen Patrick Antonius

• Patrick Antonius tegen Gus Hansen

• Lex Veldhuis tegen Daniel Negreanu

• Daniel Negreanu tegen Gus Hansen

Zeg het maar zou ik zeggen! Er zitten wel heel lastige matches tussen, maar jij beslist! Denk er eens over na en vul de lijst in dan zien we volgende week wie er gewonnen heeft.

{id:5236}

Via de PM functie kan je je bericht sturen aan Webjoker en ook via de e-mail kan je al je ships kwijt: [email protected] Stuur al je prestaties waar je trots op bent zodat we volgende week een nog grotere lijst hebben.

Bouwmann stuurde een mailtje omdat hij twee serieuze prestaties neerzette online. "Heb paar leuke shippiejjz gemaakt.." kopt het e-mailtje. Wederom geen valse bescheidenheid want ze zijn ook echt leuk. De $11,- freeze-out van 13:00 uur leverde een 5e plaats op die goed was voor $758,-. Daarna ook nog eens derde in de $22,- freeze-out van 18:00 uur. Een dealtje leverde hem $4258,20 op.

Pumpitup007 (kortweg "Pump") is de laatste tijd behoorlijk actief in deze rubriek. En dat is alleen maar goed want dat betekend dat er geld verdient kan worden. Het was 'pump' die ooit als eerste ondergetekende in een toernooi backte en dus wordt al het geld gegund die kant op. Hij speelde de $55,- freeze-out en won daarmee $3100,-! De laatste hand waren zijn boeren niet goed genoeg tegen de pocket vijven van zijn tegenstander. Een vijf op de flop was genoeg om Pump naar de rail te sturen maar hij liep eerst nog even langs de cashier gelukkig. Hij stuurde al dat hij me even later nog een PM zou sturen want hij zat nog in een ander toernooitje.

Hij hield zich aan zijn woord want hij won de $11,- dollar deepstack. Die eerste prijs leverde hem $2416,- op. Daarmee was er plotsklaps weer een bankroll en dus gaan we waarschijnlijk nog meer van Pump horen.

• Van Supa4Real hoeven we niets te verwachten maar gelukkig heeft hij een teamgenoot die wel wat van zich liet horen. Par01 stuurde de verrichtingen op die niet misselijk waren. Een eerste plaats in de $11,- freeze-out op 12 Januari leverde $1013,- op. "Waarop hij daarna bijna hetzelfde kunstje herhaalde maar dan in de $11,- re-buy, hij eindigde op de tweede plek voor $9837,-" lezen we vervolgens. "Nu kan hij eindelijk zijn cabrio halen waar hij al zolang van droomt"

{id:5237}

Protelo zette heel duidelijk zijn doelen voor 2009 op zijn weblog. Hij stelt zichzelf de volgende vragen: Wat zijn mijn fouten? Wat is mijn speelstijl? Waar wil ik naartoe? Hoe ga ik dat aanpakken? Hoe ga ik de voortgang meten en welke norm heb ik daarvoor? Het heldere antwoord daarop moet een nieuwe start voor hem betekenen.

{id:5235}

http://blogs.pokernews.com/sosjadd/

Poker op de Bahamas en de Forum awards: De week van PokerNews 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen