High Stakes Poker Comic

High Stakes Poker Comic 0001

High Stakes Poker

– de favorite van iedere zichzelf respecterende pokerspeler. Na maanden afwezigheid van de Amerikaanse buis konden we 2 maart eindelijk weer kijken naar de enige echte cashgame show. Via een armtierige stream keken tientallen Europeanen mee naar de TV van één Amerikaan die zijn webcam op zijn tv had gericht. De volgende ochtend was het te downloaden en iedereen was weer blij.

AJ Benza wist weer feilloos te melden welke blinden er gespeeld werden en Gabe Kaplan had een nieuw blik standaard grappen opengetrokken om ons allemaal te vermaken. In de weken die zouden volgen zagen we alles van de derde opname dag. Zes afleveringen kunnen we de balans opmaken: de show was geweldig.

Als je het allemaal niet gevolgd hebt dan raden we je aan om even het speciale High Stakes Poker topic op het PokerNews forum te bekijken om de afbeeldingen te downloaden of via YouTube of PokerTube te bekijken. Wat je ook kan doen als je wilt weten hoe het Doyle Brunson, Barry Greenstein, Tom Dwan, David Benyamine, Eli Elezra, Ilari Sahamies, Daniel Negreanu en Peter Eastgate is vergaan is de onderstaande High Stake Poker Comic bekijken. Alle hoogtepunten van de eerste zes afleveringen!

High Stakes Poker Comic 101
High Stakes Poker Comic 102
High Stakes Poker Comic 103
High Stakes Poker Comic 104
High Stakes Poker Comic 105
High Stakes Poker Comic 106
High Stakes Poker Comic 107
High Stakes Poker Comic 108
High Stakes Poker Comic 109
High Stakes Poker Comic 110
High Stakes Poker Comic 111
High Stakes Poker Comic 112
High Stakes Poker Comic 113
High Stakes Poker Comic 114
High Stakes Poker Comic 115
High Stakes Poker Comic 116
High Stakes Poker Comic 117
High Stakes Poker Comic 118
High Stakes Poker Comic 119
High Stakes Poker Comic 120
High Stakes Poker Comic 121
High Stakes Poker Comic 122
High Stakes Poker Comic 123
High Stakes Poker Comic 124
High Stakes Poker Comic 125
High Stakes Poker Comic 126
High Stakes Poker Comic 127

Als je toevallig is opgevallen dat Ilari niet voorkomt in bovenstaande samenvatting: dat klopt! Hij speelde geen hand. Volgende week beginnen we met de uitzendingen van opnamedag 2. Daniel Negreanu is er weer bij, Joe Hachem, Howard Lederer, Patrik Antonius, Antonio Esfandiari, Phil Laak, Sam Simon en Nick Cassavetes zijn er klaar voor. Saillant detail: Sam Simon is één van de bedenkers van de Simpsons en, hoewel hij alleen de eerste vier jaar bij de serie betrokken was, staat hij nog steeds als executive producer op de aftiteling en krijgt hij nog steeds een percentage van alle opbrengst. Simon was van 1984 tot 1991 getrouwd met Jennifer Tilly en betaalt haar nog steeds ieder jaar trouw centjes. Phil Laak, ook aan tafel vanaf volgende week, is de huidige vriend van Tilly. Hopelijk levert dat nog wat mooie televisie op.

Comments

  • V_Koning V_Koning

    lol, kon er wel om lachen XD

  • GodsFamousG GodsFamousG

    Blijft een toppertje.

Lees 2 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen