PokerNews in Hinterglemm & PokerNews Magazine - Week van PokerNews

PokerNews in Hinterglemm & PokerNews Magazine  - Week van PokerNews 0001

Het is inmiddels al weer een week geleden dat we terug kwamen uit Hinterglemm en we zijn eindelijk een beetje bijgekomen. Dagen drinken, skiën, dames bekijken en heel veel poker gaat je niet in de koude kleren zitten namelijk. Après-ski feestje hier, heads-up voor ruim 45.000 euro daar en onder tussen nog wat cashgames waarbij het geld niet op leek te kunnen.

We waren dus naar Hinterglemm voor de PokerNews Cup en we waren expres enkele dagen eerder gekomen om nog wat mee te genieten van het weer en de pistes. Ondergetekende kan niet goed skiën maar gooi er het woordje après- voor en we kunnen aardig uit de voeten. Een hele enclave aan Nederlanders verwelkomde ons in de lobby van het super de luxe Alpine Palace Hotel. Die zaten er al sinds het weekend en dus wisten zij waar wij heen moesten voor wat vermaak 's avonds. Dat bleek niet ver uit de buurt met half ontklede dames die ook hun laatste stukjes kledij lieten vallen bij de eerste aanblik van hongerige pokerspelers. Helaas lieten ze de kleding vallen voor een andere groep, oudere Duitsers in dit geval, en moesten wij het doen met een flesje Bacardi en teveel bloed op plaatsen waar je het niet wil.

Uw nederige verslaggever kon zeer goed met de alcohol overweg maar beschermde zichzelf door de club vroegtijdig te verlaten. In een andere club hadden ze nog een biergooiwedstrijd en dus leek dat een uitstekende bestemming voor een slaapmutsje. Bleek geen goed plan maar wonder boven wonder werd de slaapcabine toch nog gevonden die nacht.

Ondertussen waren we druk bezig de laatste hand te leggen aan het nieuw uit te komen magazine. Bikkelen door 's nachts door te werken terwijl we overdag druk bezig waren met een fantastisch toernooi. Uiteindelijk drie Nederlanders aan de final table met klinkende namen als Fedor Los, Jan Hlobil en Marc Naalden. Hlobil was het minst fortuinlijk terwijl Marc Naalden de kaarten en skill aan zijn zijde had en het toernooi won.

We werkten door en vrijdag was het zover: de laatste versie ging naar de drukker en wordt aanstaande maandag het land ingereden. Duizenden PokerNews Magazine komen dan weer binnen op het kantoor van PokerLes.nl en PokerNews.nl en worden verspreid over het gehele land. Alle mensen die zich in het verleden hebben opgegeven ontvangen deze editie volledig gratis. Mensen die zich vroeger hebben opgegeven en mensen die zich middels de sms-functie hebben opgegeven dus. Als je het volgende magazine weer wilt ontvangen moet je je opgeven op de PokerNews Magazine pagina.

En wat voor een magazine deze maand! Exclusief interview met Johan "busto_soon" van Til, het levensverhaal van Marcel Lüske, de cashgame mindset van Lex Veldhuis, Dario Minieri over zijn High Stakes Poker avontuur en een nieuwe columnist in de persoon van Sven Polarski. Geïnteresseerd? Ga naar www.pnmag.nl

{id:5236}

• Rens, op het forum bekend als Resi, staat op het PokerNews forum enigszins bekend als poster in het Beats and Brags gedeelte. Het geluk is vaak niet aan zijn zijde zullen we maar zeggen, maar gelukkig kan het ook anders in poker. Met 40.000 punten kwam hij aan 17 maart aan de finaletafel van een toernooi met een buy-in van 55 dollar. Dat was niet veel maar zijn boer-tien kreeg meteen drie callers en omdat zijn boer hoog won was hij terug in de strijd. Uiteindelijk was de tweede plaats zijn eindbestemming: $11.137,50 is gecrediteerd naar zijn echt geldaccount lezen we in de doorgestuurde mail. Gefeliciteerd!

Vincent13 is zo'n doerak dat hij regelmatig onvrijwillig absent is van het PokerNews forum. Maar toch houden we het talent in de gaten natuurlijk en kan hij regelmatig alsnog meekijken met een railtopic over zijn prestaties. Hij deed het bijzonder aardig de laatste tijd met een eerste plaats in het 22 dollar heads-up toernooi afgelopen maandag: $2400,-! Niet veel later is het de $3,- re-buy die ge-vincent wordt: zijn zesde plek was $1700,- waard.

{id:5237}

http://blogs.pokernews.com/NL_OLLIE/pn-cup-oostenrijk-2009.htm

NL_OLLIE was erbij in Hinterglemm en schreef een leuke blog over de avonturen van zijn groep. Hij blufte Tony G nog even en nam Noah Boeken ook mee in de scam en speelde bijna freerollend het Main Event. Al met al een week om nooit te vergeten in ieder geval!

{id:5235}

http://blogs.pokernews.com/huijaa/

Deze grappige tafel zagen we terug op het Blogs.PokerNews domein. PokerNews gebruiker Huijaa speelt zo thuis zijn poker online.

PokerNews in Hinterglemm & PokerNews Magazine  - Week van PokerNews 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen