Unibet WSOP Journaal | Dag 12 The Ladies

Unibet WSOP Journaal | Dag 12 The Ladies 0001

Wat een dag! Het was weer tijd voor het Ladies Event waardoor wij, met de camera in de aanslag, ons een weg baanden tussen meer dan 1000 vrouwen. Een bad-beat wordt tijdens een dames event toch heel anders opgevangen dan tijdens de reguliere toernooien. Het "oh I am so sorry" klinkt her en der en als ze de chips terug konden geven dan hadden ze het gedaan. Bad-beats zijn ook al coinflips in dit geval maar dat is om het even.

Wij probeerden zoveel mogelijk dames voor onze camera te krijgen. We vangen aan met de elegante Denise Bosma die al vroeg in het toernooi wat shortstackt is geraakt. Marion Adriaans en Ali Bosma zijn de Andere Nederlandse dames die we kort spreken. Uiteraard vonden we nog veel meer dames die wel even voor onze camerawouden figureren en dus kan je Evelyn Ng, Maria Ho en Michelle Lau verwachten.

De enige mannelijke speler die we interviewden was Tommie Janssen. Die spraken we net op het moment dat het heel goed ging in het toernooi, op een moment dat het behalen van het geld nog een formaliteit leek.

De live-reporting is weer van start met een serie aan toernooien! Allereerst kan je vanaf nu het $2,500 Six-handed No Limit Hold'em toernooi volgen. Het is shorthanded dus alle internetjongens zullen er wel op afkomen. Als de boys niet daarvoor komen dan zijn ze misschien aanwezig als railer want het $1,000 Ladies World Championship kent vandaag zijn tweede dag om 23:00 uur.

Ook vandaag weer een freeroll op Unibet. €100 in de prijzenpot en om kans te maken op jouw aandeel daarvan hoef je niets meer te doen dan je te registreren. Onder het tabje "tournaments" zie je het tabblad "private" waar je de freeroll moet kunnen vinden. Om 22:30 gaat het al beginnen, het wachtwoord is "VOS" naar Dennis Vos, de Panorama verslaggever die er bij was tijdens de Unibet Open Algarve.

Unibet WSOP Journaal | Dag 12 The Ladies 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen