Dag 29 | Road trip to the Hoover Dam

Dag 29 | Road trip to the Hoover Dam 0001

Gisteren was het een wisselvallige dag met een teleurstellend einde. We begonnen de dag met Steve Wong en Rob Hollink in het limit omaha hi/lo toernooi, helaas wisten geen van deze spelers de finale dag te behalen. Steve Wong wist nog door te dringen tot de laatste 100 maar daar lag voor hem het einde.

In het nieuwe toernooi, limit/no limit holdem mixed deden zeven Nederlanders mee waarvan we aan het einde nog slechts één over hadden. Ian Somers kenden wij nog van de Dom Classics in Utrecht waar hij het €100 single rebuy toernooi wist te winnen en we spraken hem over zijn toernooi en de afgelopen weken. Ook spraken we natuurlijk Marc Naalden die uitlegt wat het grote verschil is tussen limit en no limit en waarom de structuur niet helemaal gebalanceerd is. Zoals we inmiddels van Naalden gewend zijn haalde hij de tweede dag met een goede stack zodat we hem vandaag weer gaan volgen.

Het hoogtepunt van de dag moest natuurlijk worden dat Michiel Brummelhuis de finale tafel ging halen van het $10.000 pot limit holdem toernooi. Brummelhuis was de hele dag ontzettend goed bezig en zijn chiplead werd groter en groter. Toen het geld bereikt werd verloor hij zijn eerste grote pot maar we hadden nog steeds goede hoop. We spraken Brummelhuis over zijn gevoel tijdens zo'n groot toernooi en wat hij zelf denkt dat er nog verbeterd kan worden aan zijn speelstijl.

Helaas wist Brummelhuis het niet te redden en vloog hij er op de 21ste plaats uit wat hem wel geld opleverde maar natuurlijk niet de finale tafel die hij zo graag had willen halen.

Ook kunnen jullie vandaag gaan kijken naar het filmpje van Frank en Dimitri die een road trip gemaakt hebben naar de Hoover Dam. Vanuit Las Vegas is het maar drie kwartier rijden zodat het een leuk filmpje geworden is met mooie uitzichten en uitleg over de omgeving.

Dag 29 | Road trip to the Hoover Dam 101

• Vandaag maar één nieuw toernooi. Om 21:00 uur Nederlandse tijd begint event nummer 48: $1.500 pot limit omaha hi/lo. We verwachten enkele Nederlanders maar storm zal het niet gaan lopen waarschijnlijk.

• Daarnaast om 23:00 uur Nederlandse tijd de tweede dag van het toernooi dat gister begon. Event 47 $2.500 mixed limit/no-limit hold'em en alleen braceletwinnaar Marc Naalden komt in actie vandaag. Hij begint de tweede dag van dit toernooi met een bovengemiddelde stack van 80.400.

Ja! Daar is hij weer! De €100,- freeroll op Unibet. Doe gratis mee en maak kans op een aandeel van de €100,- die Unibet in de prijzenpot gestopt heeft. Rail de Nederlanders en speel zelf - leuker kunnen we het niet maken.

Om half elf begint de freeroll, schrijf je in via de Unibet lobby door te klikken op "tournaments" en dan op "private". Het wachtwoord voor vandaag is "VanKalkeren", naar Daniel van kalkeren - lid van Team Unibet Holland.

Dag 29 | Road trip to the Hoover Dam 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen