Dag 32 | Ongelimiteerde uitschieters

Dag 32 | Ongelimiteerde uitschieters 0001

Wat een dag gister! Drie Nederlanders begonnen aan hun tweede ronde van de limit shoot-out waardoor we continu actie hadden. Daarnaast was er een $1.500 event die helemaal uitverkocht was en stijf stond van de Nederlanders en we hadden ook nog eens Rob Hollink in het $50.000 H.O.R.S.E. toernooi.

Een hele groep Nederlanders die we nog niet eerder gezien hadden vonden we voor het Rio en dus draaide de camera overuren. Team Unibet kwam aan met Paul Valkenburg, Huub Verdonschot, Marco Adams, Tim van de Riet en Daniel van Kalkeren vol goede moed om hier te gaan knallen. Voor het eerst hadden ze de avond daarvoor zelfs een beetje rustig aan gedaan, eens kijken of dat een positieve invloed op hun spel zou kennen

We lopen ook Steven van Zadelhoff weer tegen het lijf die terug in Vegas is om te werken. Hij maakte een korte rondreis door Amerika maar is nu weer terug. Hij voorspelt er snel uit te liggen maar maakt hij die voorspelling waar?

Dag 32 | Ongelimiteerde uitschieters 101

Vandaag om 21:00 uur Nederlandse tijd gaan we van start met Event 52 -

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen