Unibet WSOP Journaal | Dag 7 Dalhuijsen is back

Unibet WSOP Journaal | Dag 7 Dalhuijsen is back 0001

Een weekje vol. De zevende dag van de

World Series of Poker

alweer. Al meerdere bracelets uitgedeeld – één Nederlandse finale tafel so far. Maar we willen meer en het Nederlandse legioen doet er alles aan dat zeker te stellen. Jeroen Claase gaat voor de bracelet en speelt gebacked het $1.500 event wat begint. Ton Kleijnen zien we langs komen met een uniek strategisch inzicht en Lex Veldhuis vragen we maar weer eens hoe hij zich nu voelt na zijn prestatie van afgelopen week.

En Peter Dalhuijsen is toch weer naar Las Vegas gekomen. All the way vanuit Praag komt hij, als Tsjechisch kampioen, de Amerikanen even laten zien hoe het poker spelletje werkt. Dat pakt helaas anders uit want de Amerikanen vertrouwen de man met het gekke hoedje niet helemaal. Dalhuijsen ligt er snel uit en loopt prompt tegen de PokerNews camera aan. We vragen hem het hemd en het hoedje van het lijf.

Ook Wolbert Bartlema spreken we nog even snel tussendoor, hij gaat namelijk weer goed en zet daarmee een unieke prestatie neer. Als hij cashed in dit event heeft hij namelijk in zes van de twaalf gespeelde World Series of Poker events gecashed: een statistiek waar je best trots op mag zijn.

Kan je dit filmpje niet goed afspelen? Bekijk hem dan op de frontpage door te surfen naar de PokerNews homepage en iets naar beneden te scrollen.

Over enkele ogenblikken begint het $1.500 short-handed toernooi. Zes stoelen per tafel en oneindig ge-3-bet en ge-4-bet. Volg het in de PokerNews live-reporting van dit evenement. De finale tafel van het stud event kent geen Nederlandse inbreng helaas men het zelfde geld voor de finale tafel van het $1.500 omaha event. Om 11 uur vanavond begint de tweede dag van het $1.500 hold'em event waar Wolbert Bartlema zich een weg naar het geld en de finale tafel moet banen. Volg ook dat toernooi in de live-reporting natuurlijk.

Om 2 uur 's nachts (5 uur lokale tijd) begint er een nieuw event; de $2.500 mixed pot limit hold'em en pot limit omaha. Ook die kan je natuurlijk van minuut tot minuut volgen via het tabje live-reporting.

Ook vandaag is er weer een €100 freeroll op Unibet om te spelen terwijl je de live-reporting volgt. Om half 11 vanavond (bijna al dus) kan je weer terecht op Unibet onder het tabje 'tournaments' – 'private'. Het wachtwoord voor vandaag is "VEENBOER".

Unibet WSOP Journaal | Dag 7 Dalhuijsen is back 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen