Unibet WSOP Journaal | Dag 8 Bekende gezichten

Unibet WSOP Journaal | Dag 8 Bekende gezichten 0001

Het short-handed toernooi was populair. De favoriete spelvorm van veel internetspelers werd hier live, in toernooivorm aangeboden, en dus kwamen alle 6-max spelers naar Vegas om te laten zien wat nou agressie in poker is. En dat was wel duidelijk meteen ook want ze vielen bij bosjes af allemaal. Onder hen enkele Nederlanders natuurlijk weer, gezichten die we nog niet eerder gezien hadden deze World Series of Poker.

Steven van Zadelhoff was al eerder aangekomen maar hij had het short-handed toernooi uitgezocht om zijn entree in te luiden. Zijn eigen kansen schat hij gelukkig niet al te hoog in maar een $1.500 eventje om in te komen moet kunnen natuurlijk. Ook zien we Rob Sterken weer langs komen, Jasper Wetemans en spreken we kort met Marc Naalden die als enige wel verder komt in dat toernooi.

Ook hebben we een kort onderonsje met Shaun Deeb die nog in het $1.500 event zit, een toernooi waar ook Wolbert Bartlema nog actief in was. Meer dan 2700 man deed mee aan dat toernooi en het was Bartlema die een zesde WSOP cash op zijn naam schreef. Uit de twaalf toernooien die hij ooit speelde, niet gek.

Later op de dag begon wederom een mooi toernooi. 9 handjes omaha, negen handjes hold'em. Vorig jaar was het Lennart Holtkamp die daar een finale-tafel in behaalde, dit jaar was hij terug om dat resultaat te verbeteren.

Zojuist zijn we weer begonnen. Een nieuw event is gestart: $2.000 no limit hold'em. Volg dat toernooi en alle andere in de PokerNews live-reporting. Om half 11 trouwens ook weer de freeroll, klikonder "toernooien" op "private" en je ziet de €100,- freeroll er bij staan. Het wachtwoord vandaag is "Wubbels".

Unibet WSOP Journaal | Dag 8 Bekende gezichten 101

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen