Unibet WSOP Journaal Dag 40 | Dag 2A Main Event

Unibet WSOP Journaal Dag 40 | Dag 2A Main Event 0001

De eerste van twee dagen twee stond op het punt van beginnen. Aan de start verschenen shortstacks en bigstacks, lag's en tag's en bekende namen en onbekende koppen. Dag twee is een tussendag. Op dag 1 is alles nog spannend, op dag drie gaan we al naar het geld maar dag twee moet er gewoon overleefd worden.

En dat lukte niet iedereen. Grote namen vielen, anderen klommen juist uit hun schulp en kleine stack en wisten de top te bereiken. Volg de bekendste Nederlandse gezichten en hoe ze ervoor stonden in de diverse breaks.

Jorn Walthaus begint met een kleine stack, Joep van den Bijgaart heeft een gemiddelde stack en Lex Veldhuis komt koud van de feature table waar hij met zijn losse stijl een bovengemiddelde stack wist te verkrijgen. Joas Mudde speelt, Rolf Slotboom komt in actie en Steven van Zadelhoff is er weer bij. Gezelligheid genoeg in ieder geval.

Unibet WSOP Journaal Dag 40 | Dag 2A Main Event 101

Dag 2B staat op het punt van beginnen. Bijna 50 Nederlanders gaan in actie komen voor de drukste dag in de live-reporting ooit. We hebben een reporter in de Amazon Room, een reporter in de Brasilia Room, iemand is naar Kiranda gestuurd en ondergetekende loopt naar de Pokerroom en Buzio's aan de andere kant van het gebouw. Volg vanaf 21:00 uur Nederlandse tijd alles via de Unibet en PokerNews live-reporting.

Ook op dag 2B kan je de €100,- freeroll op Unibet natuurlijk spelen. Doe gratis mee en maak kans op een aandeel van de €100,- die Unibet in de prijzenpot gestopt heeft. Rail de Nederlanders en speel zelf - leuker kunnen we het niet maken.

Om half elf begint de freeroll, schrijf je in via de Unibet lobby door te klikken op "tournaments" en dan op "private". Het wachtwoord voor vandaag is "Tholen", de winnaar van de $550 Deepstack in de Venetian eerder deze Series. Skills of luck; Dimitri Tholen deed het toch maar.

Unibet WSOP Journaal Dag 40 | Dag 2A Main Event 102

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen