Lex Tapes IV - deel II

Lex Tapes IV - deel II 0001

Gister zag u het eerste deel van deze nieuwe serie "Lex Tapes" en vandaag al het tweede deel. Net zo lang (of kort als u wilt) om wederom de belasting van de server iets te verlagen.

In de vorige editie spraken we over de ESPN uitzendingen waar Veldhuis heer en meester was in aflevering 7. In dit tweede deel concentreren we ons meer op de online perikelen van "RaSZi" waarbij zijn run op de 25/50 en 100/200 tafels eens nader bekeken worden.

Lex blijft openhartig gelukkig en zo horen we voor het eerst hoe hij zich voelt na enorme downswings, heads-up sessies met spelers die beter zijn en horen we hoe Lex aankijkt tegen het cashgame avontuur van stepsregular "busto_soon". Van de voornemens om gezond te gaan leven lijkt niet altijd alles te komen voor de Rotterdammer, wij bespreken waarom dat zo is en hoe hij zich daarbij voelt.

Lex Tapes IV - deel II 101

Lex Tapes serie IV – deel I

Lex Tapes Serie I

Les Tapes Serie II

Lex Tapes Serie III

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen