Lex Tapes IV - deel III

Lex Tapes IV - deel III 0001

Het derde deel alweer van de vierde serie van de Lex Tapes. Wederom tien minuten Lex Veldhuis voor de camera over zijn pokerleventje. Allereerst spreken we over zijn sponsor PokerStars, die sinds de Bahama's vorig jaar trots op zijn borst prijkt. Na zijn prominente rol in het main-event en het $40.000 event moeten ze toch blij zijn maar voor hoe lang is het contract eigenlijk?

Daarnaast hebben we het nog eens over bekende spelers. Van wie is RaSZi echt onder de indruk wat betreft persoonlijkheid en pokerskills? Ook hebben we het over David Benyamine die toch nog wel een leak in zijn spel blijkt te hebben volgens Veldhuis en collega Greg Raymer passeert de revue.

Morgen uiteraard weer een nieuw deel, wederom vanuit het geliefde Rotterdam bij een vriend van Lex, die zijn penthouse ter beschikking stelde voor de opnames.

Lex Tapes serie IV – deel I

Lex Tapes serie IV – deel II

Lex Tapes Serie I

Les Tapes Serie II

Lex Tapes Serie III

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen