Lex Tapes IV - deel IV

Lex Tapes IV - deel IV 0001

Terwijl wij u beloofden dat het een serie van zes zou worden is het onze eigen Dimitri "Scriptdude" Tholen die besloot er 5 delen van te maken. Vandaag het één na laatste deel dus alweer met net iets minder dan een kwartier aan beeld.

We beginnen met een korte terugblik op het $40.000 event waar we het uiteraard al in de Lex Tapes Serie III over hadden. Nu het uitgezonden is op ESPN kijken we daarop terug en herleven we nog voor één keer die boer op de river die hem de kop koste. Van het $40.000 event gaan we naar "high rollers" in het algemeen waar Veldhuis zich heel relaxed bij voelt. De grootste toernooien ter wereld liggen de Rotterdammer beter dan de kleinere toernooitjes maar waarom is dit?

Van de high roller toernooien naar de hig roller cashgames waar RaSZi af en toe behoorlijk onderuit ging. Lex geeft zijn mening over bekende online spelers als Deldar, TjBentham en ADZ waarbij hij het niet na laat te vertellen van wie hij niet onder de indruk is. Terwijl we het over online poker hebben vragen we Lex ook naar een grote hand die hij speelde en komt hij zelf op een leak van Deldar die niet hij maar Bart Spijkers ontdekte.

Dat allemaal en nog veel meer in het vijfde deel van deze series:

Lex Tapes serie IV – deel I

Lex Tapes serie IV – deel II

Lex Tapes serie IV – deel III

Lex Tapes Serie I

Les Tapes Serie II

Lex Tapes Serie III

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen