Lex Tapes IV - deel V (slot)

Lex Tapes IV - deel V (slot) 0001

Lex Veldhuis was op zoek naar Super Nova Elite status op PokerStars maar helpen zijn shotjes op de hoogste stakes daarbij of remmen ze het juist? De VPP's stromen binnen bij de monster grind sessies maar is het genoeg om op schema te blijven?

Daarnaast blijkt er meer te zitten achter de heads-up matches tussen Lex Veldhuis en Bart Spijkers die soms online lekker los gaan tegen elkaar. De sfeer zit echter goed gelukkig maar bikkelhard tegen elkaar zijn hoort daar blijkbaar wel bij.

Lex gaf in het verleden wel eens aan graag een televised cashgame te willen spelen. Met zijn spel in het main-event heeft hij de wereld laten zien dat hij leuke televisie kan genereren maar gaat het er dan van komen dit jaar? Een open sollicitatie naar High Stakes Poker kan geen kwaad natuurlijk.

Ook de Durrrr challenge passeert de revue, zowel de online versie tegen Patrik Antonius als de live versie waar "AnyTwo" George zich voor heeft aangemeld. Lex raast daarna nog even door over bad-beat vertellende pokerspelers, Joe Hachem en nog veel meer.

Kijkt u naar het laatste deel van deze vierde serie. Binnenkort lopen we Lex Veldhuis vast en zeker weer tegen het lijf en gaan we weer eens zitten.

Lex Tapes serie IV – deel I

Lex Tapes serie IV – deel II

Lex Tapes serie IV – deel III

Lex Tapes serie IV – deel IV

Lex Tapes Serie I

Les Tapes Serie II

Lex Tapes Serie III

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen