Lock Poker verbindt nieuwe professionals aan haar naam

Lock Poker verbindt nieuwe professionals aan haar naam 0001

Lock Poker kondigde gisteren aan niet minder dan zeven spelers gecontracteerd te hebben waaronder bekende namen Jason Young en Lee Childs. Naast de bracelet winnaar en de 2007 WSOP Main Event finalist zijn Mike 'GoLeafsGoEh' Leah, Matt 'AllInat420' Stout, Joe 'JoeytheB' Brooks, Kyle 'kwob20' Bowker en Jonathan Jaffe toegevoegd aan het team.

Eric 'Rizen' Lynch liep al tijdens de afgelopen World Series of Poker rond met kledij die zijn eigen site rizenpoker.com promootte, waar toen al te zien was dat zijn site verbonden was aan Lock Poker. Bij deze site, een skin op het Cake netwerk, neemt hij vanaf gisteren officieel de rol van VP of Product Development op zich. In die rol helpt hij mee aan de ontwikkeling van de software, afgestemd op de behoeftes en wensen van de online spelers. "One of the most exciting aspects and driving forces behind me joining Lock Poker was getting an opportunity to have an impact on the business direction of the company," zegt Lynch in het persbericht "Accepting the position of VP of Product Development will allow me to really create the room for the player." Alle nieuwe Lock Poker pros en Lynch worden vertegenwoordigd door Poker Players International (PPI) 's werelds grootste poker agency.

Eric Lynch had eerder een sponsor overeenkomst met UltimateBet, maar liet die die na enkele weken in 2008 ontbinden. Hij sloot de deal nadat het schandaal rondom de site al naar buiten was gekomen en kreeg van de online pokerwereld weinig respect voor zijn beslissing om te tekenen bij 'UB'. Of dit meegewogen heeft is onbekend, maar de overeenkomst was dus destijds van korte duur. Lynch is nog steeds actief als instructeur voor PokerXfactor en schrijft een column voor Bluff Magazine.

Send My Chips

Op het PokerNews forum is het een dagelijks gebruik: geld wisselen van de ene site naar de andere. Soms schiet de bankroll op de ene site tekort, terwijl je op een andere site nog meer dan genoeg hebt maar direct tussen deze sites wisselen is nog geen mogelijkheid. Een tussenpersoon was dus altijd benodigd voordat de virtuele dollars op een andere site gebruikt konden worden.

Het bedrijf SendMyChips is in dat gat gesprongen en biedt een dienst aan waarbij er dollars gewisseld kunnen worden. SendMyChips is de spil tussen de sites Full Tilt, Absolute Poker, Cake Poker en Ultimate Bet. Opvallende afwezige is uiteraard PokerStars, die tot op heden altijd de transfer functie van de pokerclient strict voor de klanten heeft gehouden en niet openbaar gemaakt voor bedrijven.

Lock Poker verbindt nieuwe professionals aan haar naam 101

SendMyChips claimt een samenwerking met alle betrokkensites aangegaan te zijn, maar wat de exacte details van de samenwerking zijn is nog onbekend. Of de partijen dus meewerken en de dienst ondersteunen of slechts gedogen is op dit moment nog onduidelijk.

Het lijstje aan bekende gezichten die de site ondersteunen is echter nog mager met live spelers Paul Jackson, Dave Colclough, Karl Mahrenholz, Jon Huckle en Marc Goodwin en online spelers paulgees822, General Ts0 en S.Thoro1985.

De site lijkt op dit moment nog in ontwikkeling met zichtbare ruimte voor banners en niet werkende links. De site is geen vrijwilligerswerk blijkt wel, want aan de transacties zijn volgens de vraag en antwoord sectie de volgende kosten verbonden: "We only charge you when you wish to make a transfer using our service. We charge you a minimum of $1.00 if your transaction $20 or less or up to 8% for larger transaction requests." Dit is enigzins verwarrend als we even later lezen dat het juist minder dan een procent is: "Send My Chips charges you $1.00 for transfers $20 or less then a % on larger amounts dependent on which site you choose."

SendMyChips krijgt binnenkort een concurrent voor haar diensten want ChipMeUp.com lijkt plannen voor een soortgelijke service te hebben.

CelebPoker van Boss naar iPoker

Op 12 augstus zal CelebPoker de overstap maken naar een nieuw netwerk. Zij wisselt dan het Boss Media netwerk in voor het veel grotere iPoker newerk. Met die overstap verstevigt het iPoker zijn derde plaats op de ranglijst der pokerrooms als we kijken naar spelende klanten. Volgens PokerScout, de site die het verkeer in de gaten houdt voor alle grote sites en netwerken, neemt iPoker de derde plek in achter PokerStars (op 1) en Full Tilt (op 2). Het Boss Media netwerk dat verlaten wordt blijft achter op de negende plaats.

Met de switch naar het nieuwe netwerk krijgen de klanten volgens CelebPoker meerdere voordelen, waaronder meer dan 20 miljoen aan gegarandeerde prijzen per maand. CelebPoker voelde de drang om van netwerk te veranderen na uitgebreide studie van alle mogelijkheden en toekomstscenario's. "[De verandering van netwerk] is also the first signal of intent as CelebPoker looks to challenge industry front runners Pokerstars and Full Tilt, on their mission to make online poker bigger, better and more accessible for all players." David Donovan, oprichter van CelebPoker.com, voegt daar nog aan toe: "After many successful years with Boss Media, we felt that the game had moved on and we needed to offer our players more. The iPoker network is held in very high regard by our valued customers. So we listened to them."

PokerListings oprichter dood geschoten

Lock Poker verbindt nieuwe professionals aan haar naam 102

Één van de oprichters van pokerportal PokerListings is maandag 3 augustus dood aangetroffen in zijn bed. De Zweedse Andreas Oscarsson richtte in 2003 PokerListings op, maar nam twee jaar geleden een stapje terug toen zijn zoon geboren werd. Vanaf dat moment was Oscarsson als adviseur betrokken bij de site, maar kende nog steeds veel invloed. Oscarsson woonde in de Verenigde Staten en was op vakantie bij zijn familie in Zweden toen het drama zich afspeelde.

"A forensics investigation has been conducted at the scene and a preliminary investigation has indicated murder or manslaughter," said Robert Edh, commander of the police communication centre in Gothenburg."

Zijn familieleden lijken door de politie uitgesloten als verdachten, verdere details ontbreken op dit moment nog.

Comments

Nog geen reacties. Wees de eerste die post!

Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen