PokerNews Radio in de lucht vanaf 22:30

PokerNews Radio in de lucht

Terwijl PokerNews bezig is met heel veel veranderingen (verbeteringen) aan de frontpage, het forum, de servers en nog heel veel andere dingen hebben we in de tussentijd ook gewerkt aan een nieuw project: PokerNews Radio.

Eindelijk is alles rond lijkt het en hebben we de eerste tests succesvol afgerond. Vanavond gaan we de volledige functionaliteit testen met een proefuitzending tijdens de tweede dag van het WCOOP main event. Het mengpaneel staat, de microfoons ijn aangesloten, de juiste software is geïnstalleerd en het abonnement is in orde.

Maar er kan natuurlijk nog van alles misgaan. Daarom onder de noemer "beta test" vanavond een proefuitzending voor iedereen die tijd heeft en op het forum zit. Jordy Veenboer en ondergetekende zullen vanaf ongeveer half 11 in de lucht zijn. We volgen het toernooi waar enkele Nederlanders prima in zitten, beantwoorden vragen via de MSN en praten gewoon zo lang we zelf zin hebben. Het format is nog niet definitief - vanavond gaat het voornamelijk om te kijken of alles werkt.

PNR zal enkele uitzendingen per week gaan krijgen hopen we. Als het aanslaat zullen we beginnen op de zondagavond met een programma waar we de sunday majors volgen. Samen met een gast, live achter de microfoon of via Skype, de toernooien bespreken, handen van anderen bekijken et cetera.

Luister vanaf half 11 mee via de volgende links:
Winamp: http://www.stream-server.nl/streams/PokerNewsRadio.pls
Windows Media Player: http://www.stream-server.nl/streams/PokerNewsRadio.wax
Real Player: http://www.stream-server.nl/streams/PokerNewsRadio.ram

PokerNews Radio in de lucht vanaf 22:30 101
PokerNews Radio

Comments

 • Broksky Broksky

  pjenergy schreef
  lol sinds de nieuwe layout kijk ik bijna nooit meer op de frontpage. Een topic op het forum zou ook handig zijn om het te vermelden.

  Agree had het ook gemist

 • [user8348] [user8348]

  Kan ik ook plaatjes aanvragen?

 • [user30442] [user30442]

  lol sinds de nieuwe layout kijk ik bijna nooit meer op de frontpage. Een topic op het forum zou ook handig zijn om het te vermelden.

Lees 60 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen