Barry Shulman schiet uit zijn slof

Barry Shulman schiet uit zijn slof

In een thread op pokerforum TwoPlusTwo valt te lezen dat Barry Shulman zich in Ceasars Palace niet van zijn beste kant laten zien. Tijdens een $550,- MTT zou de eigenaar van Card Player én winnaar van het WSOPE Main Event zich nogal grof geuit hebben tegen een tafelgenoot. Toen een speelster aan zijn tafel uitgeschakeld werd, besloot Shulman haar play te bekritiseren. Dit leidde tot ergernis van de rest van de tafel.

De andere spelers probeerden uit te leggen dat de play van de vrouw allesbehalve slecht was en dat zij equity had om de move te maken. Barry Shulman voelde zich hierdoor op de tenen getrapt en haalde verbaal uit naar één van de spelers: "NO!, You’re wrong, believe me, you dont need to teach me how to play poker. If you think thats the right play you’re awful and you have no chance to win a tournament.”

Barry Shulman leek tijdens het toernooi toch al niet over een goed humeur te beschikken. Als een dealster het deck met kaarten cut, claimt Barry Shulman dat ze het deck al gecut had. De dealster weet van niets en krijgt steun van de andere spelers aan de tafel. Dan pakt Shulman het deck op, cut de kaarten en zegt: “That is cutting the deck and thats what you did."

Overigens was de speler op TwoPlusTwo niet erg te spreken over het spel van de WSOPE-kampioen. Als we de topicopener mogen geloven limp-callde Shulman pre-flop de helft van de handen met een 20bb stack.

Voor de hele thread, kijk op "Barry Shulman displays rude, obnoxious behaviour".

High Stakes: Patrik Antonius blijft winnen

Het lijkt niet op te kunnen voor Patrik Antonius. De Fin, die toch al een indrukwekkend pokerjaar kent, slaagde er gisteren in om $800.000,- winst te maken tijdens een 7-game sessie op Full Tilt Poker. Hiermee komt zijn jaarwinst steeds dichterbij de grens van $6.000.000,-. Het gat met de op een na grootste winnaar van het jaar is niet te verwaarlozen: Ashton Griffin pakte tot dusverre "slechts" $3.600.000,-.

Barry Shulman schiet uit zijn slof 101
Grote winnaar van 2009, Patrik Antonius

Ook Gus Hansen, Daniel Alaei en Brian Hastings slaagden er tijdens dezelfde avond in om meer dan drie ton te verdienen. Dit ging ten koste van Richard Ashby (-$530k,-), David Benyamine (-$434k,-), NEKOTYAN (-$336k,-), Cole South (-$218k,-), DIN_FRU (-$204k,-), Chau Giang (-$127k,-) en David Oppenheim (-$106k,-), die allen weinig plezier aan hun online sessie beleefden. Phil "OMGClayAiken" Galfond en Brian Hastings hielden de schade beperkt door minder dan $100.000,- te verliezen.

David Benyamine ziet zijn jaarsaldo slechter en slechter worden. Zijn verlies van meer dan vier ton zorgde ervoor dat hij alweer $1.300.000,- in het rood staat. Een schrijnend contrast met de miljoenenwinst van Patrik Antonius.

Interview met Tom Dwan

Catman Poker Agent krijgt Tom Dwan voor de camera en vraagt hem de oren van het hoofd. In een interview dat ruim een kwartier duurt gaat Tom "durrrr" Dwan in op zijn populariteit, de Durrrr-challenge en meer. Hieronder vind je het uit twee delen bestaande interview.

Deel 1:

Deel 2:

LEES MEER

Gerelateerde Toernooien

Gerelateerde Spelers

Comments

 • EnviousEyes EnviousEyes

  Tijdens een $550,- MTT zou de "eigenaar" van Card Player én winnaar van het WSOPE Main Event zich nogal grof geuit hebben tegen een tafelgenoot.

 • ghighoegha ghighoegha

  EnviousEyes schreef

  wat een fish die schulman, diedenkt dat ie god is omdat hij eigenaar van cardplayers is.

  Hij is niet eigenaar van cardplayer, dat is jeff schullman..

 • FlopBarreir FlopBarreir

  interview is idd slecht.

  vooral het oogcontact is lekker als ie zelf aan het woord is Big Grin

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook