PokerNews Radio | Sunday’s Showdown, luister alles terug!

PokerNews Radio | Sunday’s Showdown, luister alles terug!

Een traditie is het nog niet, een vast punt op de agenda bij pokerspelers wellicht ook nog niet maar ook gisteravond was het weer tijd voor een live uitzending van PokerNews Radio. Vanaf 9 uur kon er weer meegeluisterd worden terwijl Remko Rinkema, Jordy Veenboer en Frank Op de Woerd de stand van zaken doornamen van het hedendaagse poker.

Het plan om rond 1 uur er een einde aan te breien werd al vlug in de ijskast gezet gisteren als enkele Nederlanders de online tafels werkelijk bleken te slopen. Het startschot voor de langste radio uitzending tot op heden waarbij we getuigen konden zijn van enkele hoogtepunten voor het Nederlandse legioen dus.

“Ideaal om aan te hebben staan tijdens het grinden of tijdens het railen” – dat was het idee waarom we met PokerNews Radio zijn begonnen ooit en die doelstelling leek al gehaald dit weekend. Talloze lovende reacties in het forum, op de frontpage en via Skype en Live Messenger deden ons geloven dat we op de goede weg waren.

Tot op het einde hadden we meer luisteraars dan vorige week alweer dus een klein succes mogen we het wel noemen. We hadden dan ook niet te klagen over gespreksstof met de EPT van Londen en het Heads-Up toernooi in Engeland net achter de rug. Via een skype verbinding met Robert Mizrachi kregen we zelfs nog wat mee van het toernooi in Aruba waar hij heads-up een deal gemaakt had.

Maar als Jordy Veenboer aftaait omdat hij een kort nachtje tegemoet gaat blijven Remko en Frank nog achter om de online toernooien te volgen. We hebben meerdere tafels open staan waar ieder moment wel actie lijkt te zijn. Steven van Zadelhoff sleept een ticket in de wacht op Everest, tjechw en schennie zitten bij elkaar aan tafel op Full Tilt, Jorn Walthaus doet leuk mee in de Sunday Warm-Up waar we nog enkele andere Nederlanders ook diep zien komen en BOKPOWER weet als enige in een 10.000 FPP qualifier het ticket te winnen.

Aan gespreksstof dus geen tekort en als we dan ook nog eens Kenny Hallaert spreken over de stand van zaken in België en Van Zadelhoff nog voorzien van strategische tips om het ticket binnen te koppen kan de avond al niet meer stuk. Kers op de taart, en de enkele reden dat het 4 uur was voordat de stekker eruit ging vannacht, was dat Jorn Walthaus de finale tafel wist te behalen van het opwarmertje van de Sunday Million. Uiteindelijk moet hij afscheid nemen op de zevende plaats maar hij gaat in ieder geval de geschiedenis in als eerste finalist van de Sunday Warm-Up die daarna live in een Nederlandse pokerradio show zijn verhaal kon doen.

Johan van Til valt ook al de gehele avond lastig met venijnige opmerkingen via de MSN maar het volgen van zijn diepe run in de Sunday Mulligan moeten wij laten vallen rond de klok van vier. Als we ’s ochtends rond 10 uur weer wakker worden zit hij heads-up waarbij hij helaas wel aan het kortste einde trekt. Als we Johan dus ook nog hadden moeten volgen was het wel heel laat geworden, dit keer moet je genoegen nemen met een show van 7 uur.

De volgende keer moeten we weer stoppen op een Christelijkere tijd willen we het kunnen volhouden maar dat PokerNews Radio een zekerheidje is op de zondagavond, dat is wel duidelijk!

Download los de korte gesprekken die wij hadden:

Wat bespraken wij gister allemaal?

Comments

 • [user69862] [user69862]

  Ze hebben nu de telefoongesprekken eruit gehaald en de uitzending tot het eind geupload...
  Hij staat er nu wel helemaal op dus..

 • [user121058] [user121058]

  ff btw die van 18okt houdt op na het interview met fatoma? hoe komt dit???

 • [user25375] [user25375]

  pfff al meer dan 4 en een half uur aan het luisteren... en het is morgen al donderdag... best spannend... hopelijk wint Jornxx... :-)

Lees 10 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen