PokerNews Boulevard: Hastings wint ruim vier miljoen van Isildur1, en meer..

PokerNews Boulevard: Hastings wint ruim vier miljoen van Isildur1, en meer..

In de PokerNews Boulevard lees je dagelijks het laatste nieuws rondom de prachtige pokerwereld. Ook vandaag kun je je pauze vullen met ons nieuwsbulletin. Met vandaag onder andere Isildur1 op de rand van de afgrond, Team Pro Tuesday op PokerStars, Montel Williams aangeklaagd en Jeff Madsen die nog steeds te denkt te kunnen rappen.

Brian Hastings wint ruim 4 miljoen van Isildur1

Even leek de mysterieuze Zweed uit zijn downswing te geraken. Op 6 december draaide Isildur1 zelfs zijn beste dag ooit. Drie dagen later is van alle goede bedoelingen weinig over. Brian Hastings wierp zich op als de man met de hamer. De heren speelden PLO $500/$1000 over vier tafels. De Full Tilt Pro had in een aantal situaties over geluk niet te klagen en leek alles te hitten wat los en vast zat. Voor Isildur1 eindigde de sessie in een verlies van maar liefst $4,2 miljoen in 2.858 handen. De Zweed bleef stomverbaasd achter, iets wat hij duidelijk liet merken in de chat: "This is not happening," aldus Isildur1.

Toen Hastings duidelijk maakte te willen stoppen, sloegen de stoppen volledig door bij Isildur1.

Isildur1: ??????????
Brian Hastings: getting very tired...
Brian Hastings: i feel bad quitting tho
Brian Hastings: would be be cool w/ playing someone else?
Isildur1: just f off
Isildur1: wåfä'qqqqqqqnhjwe4nm
Isildur1: dW
Isildur1: GFE4¨ÅN,K N,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,K N,KN,KN,K3
Isildur1: Q
Isildur1: u know how lucky u are ?
Brian Hastings: yes i know
Isildur1: i can promise this is the worst
Brian Hastings: ill give you 30 more min if you want
Isildur1: luck anyone had
Brian Hastings: but im rly tired
Isildur1: k 30 mins more
Isildur1: take my last $$
Isildur1: i dont want it

Een andere interessante twist in het verhaal is de onderstaande post van Brian Hastings op 2+2, gemaakt op 7 december:

“Everyone who took pieces of my 500/1k action this spring,
Just so there's no confusion I am taking the standing pieces off the table, I don't remember if it was supposed to be for all 500/1k or just for vs Gus but anyway my situation has changed a lot in the past 6 months and I wish to end with the standing pieces because of that. Sorry I lost you a bit of $ and thanks for understanding, I'll try to get in touch with all of you individually too although I don't have everyone's email”

Team Pro Tuesdays

Iedere dinsdag in december zullen er twee toernooien op PokerStars worden gehost door haar Team Pro's. De toernooien starten om 13:00 en 20:00 en hebben een buy in van $11,-. PokerStars voegt ook nog eens $1.000,- toe aan de prijzenpot en iedereen die de Team Pro's uit het toernooi gooit verdeelt dit extra bedrag.

PokerNews Boulevard: Hastings wint ruim vier miljoen van Isildur1, en meer.. 101

"That makes for some interesting side rooting! If you are one of the big stacks, you are obviously hoping that the Pros stay alive as long as possible so that you get a bigger piece of the pie. If you are a short stack, then you want to see the Pros go broke!" aldus Team Pro Daniel Negreanu."

Montel Williams aangeklaagd

Talkshow host en pokerspeler Montel Williams is aangeklaagd voor contractbreuk bij zijn International Team Poker League. De aanklacht is ingediend door advocaten van Guardian Gaming Ltd.

Guardian Gaming claimt dat zij $300.000,- hebben geinvesteerd in ruil voor 25% in de International Team Poker League. Williams en de league vonden echter een ander bedrijf om de benodigde taken te volbrengen en besloten het contract met Guardian te verbreken. Dit gebeurde op 18 september 2008, maar volgens de aanklacht heeft Guardian nooit een cent van de $300.000,- teruggezien.

PokerNews Boulevard: Hastings wint ruim vier miljoen van Isildur1, en meer.. 102
Montel Williams

De aanklacht betreft contractbreuk, valse voorlichting, fraude en onrechtvaardige verrijking. Guardian wil nu het oorspronkelijke bedrag terug met rente en eist maatregelen tegen Williams en de league.

Jeff Madsen denkt nog steeds te kunnen rappen

Je zou denken dat hij op een gegeven moment tot de ontdekking moet komen absoluut geen talent te hebben. Blijkbaar niet, want Madsen "rapt" vrolijk door. Bekijk hieronder de nieuwste rap van Jeff Madsen:

Comments

  • hdkeisk hdkeisk

    Goeie stijnBig Grin is dat ook weer uit de wereld.

  • [user107172] [user107172]

    wooooow 3 miljoen onder ev is wel echt HEEL sick. en die rap, omg. hahaha

  • johnny101 johnny101

    Dat was eigenlijk ook niet helemaal serieus bedoeld!Wink

Lees 30 reactie(s) op dit artikel
Wat denk jij?

Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen