Brummelhuis haalt finaletafel High Roller event PCA

Brummelhuis haalt finaletafel High Roller event PCA

We begonnen vandaag om 12:00 uur lokale tijd met nog 24 spelers en de gedachte was om snel op weg te gaan naar het geld. Daarna zouden de spelers op weg gaan naar het geld hopelijk vroeg naar bed. Dat liep echter anders en de dag duurde op een half uur na twaalf uren.

Paul Berende versliep zich in zijn eerste High Roller toernooi en kwam een kwartier later aan bij zijn kleine stack. Een dure misstap en helaas kon hij het niet goed maken met een diepe run. Berende valt als eerste Nederlander af om niet veel later aan de rail Bijan Zahmat tegen het lijf te lopen die ook het geld niet weet te halen.

Brummelhuis doet dat wel en begint bij de laatste negen zelfs als chipleader. Helaas weten de shortstacks te blijven verdubbelen en verdwijnt de ooit immense stack van Brummelhuis als sneeuw voor de zon. Vooral rechter buurman William "AltrumAltus" Reynolds profiteert hier van.

Uiteindelijk is het toch iemand die het veld verlaat. Tobias Reinkemeier kent een mooie rush aan kaarten waarbij hij na twee keer aas-koning nu boeren op pakt. Sandra Naujoks is het vele geraise van Reinkemeier zat en schuift haar stack naar het midden. De Duitse speler die tijdens de EPT van Barcelona nog voor opschudding zorgde door Roland de Wolf in de luren te leggen, maakt echter al snel de call met boeren. De aas-negen van Naujoks maakt geen kans en eindelijk kunnen de heren hun chips inpakken.

De laatste acht spelers staan er als volgt voor:

Brummelhuis haalt finaletafel High Roller event PCA 101

Seat 1: Adolfo Vaeza - 758.000
Seat 2: William Reynolds - 482.000
Seat 3: Michiel Brummelhuis - 394.000
Seat 4: Dmitry Stelmak - 150.000
Seat 5: Will Molson - 669.000
Seat 6: Tobias Reinkemeier - 1.072.000
Seat 7: Lisa Hamilton - 440.000
Seat 8: Matt Marafioti - 236.000

Morgen vanaf 18:00 lokale tijd kunt u gaan genieten van de webcast die verzorgd wordt door Jordy Veenboer en Frank Op de Woerd.

Comments

Lees 32 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen