High Stakes Poker seizoen 6 aflevering 5 (video)

High Stakes Poker seizoen 6 aflevering 5 (video)

Ga er maar voor zitten, de vijfde aflevering van High Stakes Poker is in Amerika uitgezonden en dus uiteraard hier te zien. Vier spelers gaan broke, wie zijn hun vervangers?

We zien in aktie onder andere:

Eli Elezra
Phil Ivey
Daniel Negreanu
Gus Hansen
Tom Dwan
Antonio Esfandiari
Dario Minieri
Jason Mercier
Phil Laak

Download via ThePokerbay.org
Bekijk via PokerTube.com

Bijbehorend forumtopic: HSP Seizoen 6 (aflevering 1 t/m 5 online)

Comments

 • [user45558] [user45558]

  Gelukkig denkt durrr 1 level boven jou en weet hij dat als Ivey KJ/QJ heeft Ivey denkt dat durrr hem van deze hand af wil zetten en daarom deze play maakt zodat Ivey hem niet op deze hand kan zetten en durrr dus kan betten omdat hij weet dat Ivey denkt dat Durrr weet dat hij het weet.

  Drunk

 • [user121751] [user121751]

  SecretGur schreef

  iedereen vindt die bluff van dur helemaal geweldig, maar eigenlijk valt het wel mee hoe geweldig die is. Hij zet phill daar echt neit op een flushdraw en 3barrelt maar gewoon in de hoop dat phill zijn kj/qj weggooit, terwijl hij weet dat phill hem niet veel credit geeft in die spot omdat de lijn die durr daar gebruikt op hoog niveau best vaak gebruikt wordt. eigenlijk is phill dus gewoon de held in de hand, probleem is alleen dat die alleen 78s/89s kan beaten, waardoor die zo goed als onmogelijk kan callen, tenzij die een mega livetell krijgt. als phill hier kj speelt snap callt die de river en met qj had die getankcalled. aangezien durr die bet maakte om hem zijn kj/qj te laten folden was het een slechte bluff, omdat phill die gecalled had als die 1 van die handen had.

  precies wat ik ook dacht

 • SecretGur SecretGur

  iedereen vindt die bluff van dur helemaal geweldig, maar eigenlijk valt het wel mee hoe geweldig die is. Hij zet phill daar echt neit op een flushdraw en 3barrelt maar gewoon in de hoop dat phill zijn kj/qj weggooit, terwijl hij weet dat phill hem niet veel credit geeft in die spot omdat de lijn die durr daar gebruikt op hoog niveau best vaak gebruikt wordt. eigenlijk is phill dus gewoon de held in de hand, probleem is alleen dat die alleen 78s/89s kan beaten, waardoor die zo goed als onmogelijk kan callen, tenzij die een mega livetell krijgt. als phill hier kj speelt snap callt die de river en met qj had die getankcalled. aangezien durr die bet maakte om hem zijn kj/qj te laten folden was het een slechte bluff, omdat phill die gecalled had als die 1 van die handen had.

Lees 65 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen