PokerNews Radio - luister de uitzending terug van 7 maart

PokerNews Radio - luister de uitzending terug van 7 maart

Een grote overval tijdens het toernooi zorgde voor genoeg gespreksstof natuurlijk. Eerst moest de finaletafel van het toernooi gespeeld worden waarna wij aansluitend onze radioshow maakten.

Alsof we niet genoeg om over te praten hadden wisten twee Nederlanders het geld te bereiken in het High Roller Event. Maar het verhaal van de man die tweede werd is misschien nog wel interessanter. Jeff Sarwer is nieuw in de pokerwereld maar neemt hem over alsof hij nooit anders gedaan heeft. Hij zit uren bij Bijan en Koen aan tafel maar verzwijgt dat hij Nederlands spreekt. Dat is trouwens niet de enige taal die hij spreekt, hij is er nog vier machtig. Hij is onze eerste gast in deze uitzending waarbij we praten over het toernooi, zijn vriendschap met Shaun Deeb, de paralellen met (speed)schaken en de edges die je kan pakken in een toernooi.

Niet veel later schuiven Gloria Balding en Donnie Peters aan en, waar we met de Canadese Sarwer nog in het Nederlands uit de voeten kunnen, doen we dit stuk dus in het Engels. Gloria Balding is de host van de Pokernews.com interviews en was in de mediaroom tijdens de overval. Donnie Peters is een blogger en schrijver voor PokerNews.com en was in de gang tijdens het hele voorval. Wij vroegen hun uiteraard naar hun ervaringen en wat er door hun hoofd spookte op dat moment.

De volgende gast zit dan alweer klaar; Kristy Arnett. De nieuwe presentatrice van PokerNews, net overgekomen van Cardplayer, was in de mediaroom en doodsbenauwd. Zij schreef een leuke blog en wij vroegen om wat opheldering aangaande haar plan om het raam uit te springen.

Daarna schuiven Noah Boeken, Bijan Zahmat en Koen Berendse aan. Noah kwam ook weer in het nieuws deze week. Niet alleen doordat hij wist te cashen in het PLO event tijdens deze EPT maar vooral omdat hij lachend in het inmiddels wereldberoemde filmpje te zien is. Wij vroegen uiteraard om opheldering; waarom was hij zo aan het lachen tijdens een serieuze gebeurtenis. Berendse en Zahmat vlogen even daarvoor uit het High Roller event en wij vroegen ze hoe het toernooi verliep, waarom ze dat soort toernooien spelen en uiteraard naar de overval en hun ervaringen.

Geen quiz deze week omdat we al een propvol programma hadden. Volgende week uiteraard wel weer waardoor dezelfde tussenstand blijft bestaan met Jorn Walthaus aan de leiding. Met een overvolle mediaroom, tijdsdruk na het eindigen van de EPTlive uitzending en het High Roller event is het begin van de te downloaden uitzending wat onduidelijk.


download de aflevering


Losse interviews

Speciaal voor deze uitzending hadden we twee interviews van te voren opgenomen omdat deze betrokkenen tijdens de uitzending niet aanwezig konden zijn. Door tijdsgebrek hebben we deze interviews niet opgenomen in de uitzending maar ze zijn wel los te beluisteren.

Tweets

PokerNews Quiz

PokerNews Radio - luister de uitzending terug van 7 maart 101
De tussenstand van de PokerNews Quiz is ongewijzigd

Comments

 • [user92720] [user92720]

  Respect voor die Jeff Sarwer, 1.5 jaar in Nederland gewoond hebben, en na al die tijd nog steeds bijna perfect nederland spreken.

 • Edme79 Edme79

  lol @ begin van de download. Eerst even meeluisteren voor het officiele begin.

  Remko: "In the show Im the serious one, cause Frenk is always talking shit"

 • Bezopen Bezopen

  Supertof interview met die Sarwer, wat een held. Spreekt gewoon beter Nederlands dan Marcel ^^ Verder ook zieke speler.

Lees 4 reactie(s) op dit artikel

Wat denk jij?
Registreer je om een reactie achter te laten of login met facebook

LEES MEER

Andere Artikelen